سوال در ضمینه سیو و لود
سلام دوستان من بازیم کامل شده میخوام خروجی کوکون کانواس پلاس بگیرم باید از چه سیو و لودی استفاده کنم ؟ webstroge گذاشتم ولی میگن قسمت سیزنشو ساپورت نمیکنه از قسمت لوکال استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ فرقشون چیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من امتحان نکردم فقط یه نکته!
شما تایپیکتون رو در بخش اشتباهی ارسال کرده اید
باید در بخش کانستراکت منتشر میکردید نه یونیتی!!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: asopas
(1395/5/30، 05:23 عصر)asopas نوشته است: سلام دوستان من بازیم کامل شده میخوام خروجی کوکون کانواس پلاس بگیرم باید از چه سیو و لودی استفاده کنم ؟ webstroge گذاشتم ولی میگن قسمت سیزنشو ساپورت نمیکنه از قسمت لوکال استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ فرقشون چیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین...

طبق آموزش هایی که من تو همین سایت دیدم لوکال پیشرفته تر  و بهتر از وب استوریج هست ولی یه کم کار با اکشن ها و کاندیشن هاش پیچیده است  با اولین نگاه و مقایسه تعداد اکشن های وب و لوکال استوریج میشه اینو فهمید اما نباید از این نکته غافل شد که لوکال استوریج قوی تره و بهتر عمل میکنه
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

مرسی داش 

ولی خب لوکال ب ازای هر متغیر ک بخوای سیو کنی سه تا کد میخواد من متغیر هام زیاده وبستروج خیلی کوتاهتر میشه ولی خب فرق سیزن با لوکال چیه از سیزن نمیشه استفاده کرد لوکال بزارم مشکلی ب وجود نمیاد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام
این موضوع بارها مطرح شده لوکال پیشرفته تر از وب استورج نیست اصلا ربطی نداره کارایی دوتا با هم فرق میکنه هردو مال سیو و لود هستن ولی هرکدوم شیوه ی خودشو برای سیو داره.برای بازی های اندروید از وب استورج استفاده کن.تفاوتشون در اینه که وب استورج در همان لحظه سیو میکنه ولی لوکال در طول بازی سیو میکنه که فشار رو از cpu کم میکنه ولی ممکنه سیو کردنش طول بکشه و بازیکن بیرون بیاد در حالی که هنوز سیو نشده بازی.
پس بهتره از همون وب استورج استفاده کنی.که خروجی کوکون فقط با یک قسمتش سازگار نیست که اون قسمت هم اصلا کاربرد نداره.
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

واقعا ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/30، 07:40 عصر)asopas نوشته است: مرسی داش 

ولی خب لوکال ب ازای هر متغیر ک بخوای سیو کنی سه تا کد میخواد من متغیر هام زیاده وبستروج خیلی کوتاهتر میشه ولی خب فرق سیزن با لوکال چیه از سیزن نمیشه استفاده کرد لوکال بزارم مشکلی ب وجود نمیاد؟

با سلام،

به جای متغیر های زیاد میتونی از یک آرایه و قابلیت JSON استفاده کنید!

(1395/5/31، 10:20 صبح)empire of vampire نوشته است: با سلام
این موضوع بارها مطرح شده لوکال پیشرفته تر از وب استورج نیست اصلا ربطی نداره کارایی دوتا با هم فرق میکنه هردو مال سیو و لود هستن ولی هرکدوم شیوه ی خودشو برای سیو داره.برای بازی های اندروید از وب استورج استفاده کن.تفاوتشون در اینه که وب استورج در همان لحظه سیو میکنه ولی لوکال در طول بازی سیو میکنه که فشار رو از cpu کم میکنه ولی ممکنه سیو کردنش طول بکشه و بازیکن بیرون بیاد در حالی که هنوز سیو نشده بازی.
پس بهتره از همون وب استورج استفاده کنی.که خروجی کوکون فقط با یک قسمتش سازگار نیست که اون قسمت هم اصلا کاربرد نداره.

سلام اگر وب استورج پلاگین بهتری بود سیرا(سازنده کانستراکت) از رده خارجش نمیکرد!  البته اجباری در استفاده از لوکال استورج نیست ولی Asynchronous بودن لوکال استورج آنقدر ها که تصور میکنید عملکرد پلاگین را کند نمیکند تنها بلادرنگ نیست که این خود یک مزیت است برای اینکه جلوی هنگ کردن بازی را میگیرد! تقریباً تا حدود 150 متغیر و ارزش عددی رو که بخواهین ذخیره کنید با لوکال استوریج تقریباً فاصله زمانی زیادی با حالت بلادرنگ ندارد!....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه نگفتم بهتره گفتم براي خروجي اندرويد بهتره.چون ممکنه به مشکل بخورين.يکي از دوستان همين انجمن با لوکال خروجي گرفته بود و ميگفت توي کامپيوتر کار ميکنه ولي روي گوشي سيو نميکنه بعد که از وب استفاده کرد و دوباره خروجي گرفت درست شد.ممکنه بازي سنگين باشه يا گوشي طرف ضعيف باشه که لوکال در اين شرايط به مشکل ميخوره.
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
ایشون یک جای کار رو اشتباه کرده بوده! و فکر کنم حتی با وب استورج هم مشکلش حل نشد! چون اشکال از جای دیگه بوده... وگرنه من از لوکال استورج در گوشی ضعیف و قوی استفاده کردم به هیچ مشکلی برخورد نکردم بازیم هم 280 مگابایت رم احتیاج داشت برای اجرا !
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi