گیج شدن در مورد ساخت بازی انلاین
(1395/6/7، 06:55 عصر)deface123654 نوشته است: اقا لطفا هر کی چیزی میدونه حد اقل راهو جلوی پای بچه ها بزاره .همه میدونن باید سرور داشته باشی و php بلد اشی .با چی از سمت کانستراکت با سرورو ارتباط برقرار کنیم خوب

سلام برای ساخت بازی انلاین در کانستراکت که بصورت ریل تایم(بلادرنگ) نباشه میتونی از یک هاست و شی Ajax و زبان php استفاده کنی، اما اگر میخواهی بازی ریل تایم بسازی به هیچ وجه سمت php نرو! برای اینکه اول سرور داغون میکنه , بعد جیب شما رو خالی میکنه! 21 برای خروجی کوکون باید از شی WebSocket استفاده کنی وبرای کار با اون هم باید Node.js رو یاد داشته باشی! برای راه اندازی بی دردسر سرور که امنیت خوبی هم داشته باشه میتونی سیگنالینگ سرور(سیرا) رو از اینجا تهیه کنی و بعد به کمک این آموزش بر روی vps نصب کنی و این تایپیک رو هم ببین که آقای حیدرزاده(سازنده بازی نبرد فرماندهان) داخلش راهنمایی هایی رو قرار داده اند و در ادامه اگر به مشکلی بر خوردی میتونی از یوتیوب و گوگل کمک بگیری البته مستندات به زبان فارسی در این مورد کم هست و باید کمی زبان انگلیسی یاد داشته باشی....

موفق باشید 15  
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، deface123654 ، seyed
سلام ...

vng عزیز ، برای دریافت متغیر از mysql نیز میتونیم از همون php و شئ Ajax استفاده کنیم ؟
برای این کار باید به چه صورت توی کانستراکت عمل کنیم ؟
بعد به عنوان مثال اضافه کردن به اون و کم کردن از اون رو هم میشه توضیح بدید ؟
مثلا من میخوام بگم اگر 1000 سکه داری ، وقتی این و خریدی بشه 900 سکه ( که البته همون 100 سکه خرید هم از سرور دریافت بشه ... ) ، خب متغیر از سرور دریافت میشه ، اونو چطوری باید مقایسه کرد و ... ؟
همه اینارو میشه پیاده سازی کرد ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: deface123654
خوب همون که با کامپیوتر خودتون ارتباط برقرار کردین میشه سورسا شو بزارین ؟

اقا من بخوام یه بازی مثه کلش و این جور چیزا بسازم که توش ادم سرباز بسازه و بعد حمله کنه این ریل تایم میشه ؟
فروش هاست، طراحی انواع پوسته اختصاصی وردپرس،فروش سرور
.
.
[تصویر:  Khanihost-468.gif]

.

ایدی تلگرام: hoseinheh@
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/7، 08:11 عصر)hesam3 نوشته است: سلام ...

vng عزیز ، برای دریافت متغیر از mysql نیز میتونیم از همون php و شئ Ajax استفاده کنیم ؟
برای این کار باید به چه صورت توی کانستراکت عمل کنیم ؟
بعد به عنوان مثال اضافه کردن به اون و کم کردن از اون رو هم میشه توضیح بدید ؟
مثلا من میخوام بگم اگر 1000 سکه داری ، وقتی این و خریدی بشه 900 سکه ( که البته همون 100 سکه خرید هم از سرور دریافت بشه ... ) ، خب متغیر از سرور دریافت میشه ، اونو چطوری باید مقایسه کرد و ... ؟
همه اینارو میشه پیاده سازی کرد ؟

سلام،

چرا نشه!؟  30 بله میشود دوتا راه داره 39 :

1-برای تمام متغیر هایی که احتیاج داری اعم از نام کاربری، پاسورد، امتیاز و ... یک ستون در جدول(دیتابیس) بسازی و بعد اونها را با یک درخواست Ajax در برنامه فراخوانی کنی (البته به کمک فایل php  و کوئری Select) بعد از کامل شدن این درخواست Ajax دوباره یک request میفرستی به فایل php که قراره عملیات ریاضی(سمت سرور) رو انجام بده! 18 چیو باید بفرستیم؟ 23  همون اطلاعاتی که قراره روش عملیات ریاضی انجام بشه و چند ثانیه قبلش از دیتابیس گرفته بودیم! شما هر درخواستی که میفرستی معمولاً روی فایل php یک خروجی یا همون echo داره یا باید همچین امکانی رو قرار بدهید 3  در نتیجه تمام این عملیات شسته و رفته بازمیگرده به بازی و ما با کمک اکسپرشن tokenat پخشش میکنیم تو بازی کاربر! 22

نکته:

شما میتونید از آرایه استفاده کنید و یکسری اطلاعاتی رو که نیاز نیست در دیتابیس تفکیک شده باشه مثل امتیازات، سطح کاربری و ... رو در قالب یک json ذخیره کنید و بعد به جای اینکه صد تا متغیر رو 13  بفرستید به جدول همین یکدونه value رو بفرستی تو یک خونه جدول ذخیره کنی! یا میتونی با ترفند های خاص این تعداد زیاد متغیر رو بچپونی تو یک متغیر! 21  و بعد همین یکدونه رو بفرستی به جدول(این میشه جیسون دستی 4 ) البته باید کار با tokenat رو به خوبی بلد باشی تا بتونی از اطلاعات استفاده کنی!

برای نمونه هم میتونید این تایپیک رو ببینید که مصطفی عزیز تقریباً اونجا یک همچین روشی رو پیاده کرده!

2-همه موارد مورد نیاز رو در جدول دیتابیس به وجود بیاورید و بعد عملیات ریاضی رو به جای اینکه در سمت سرور انجام بدهید در خود برنامه انجام بدهید! البته یادگیری اون مواردی که بالا عرض کردم هم تو این روش لازمه!

مزایا:

روش اول امنیت بالا

روش دوم مقدار اندکی سرعت بالاتر! + فشار کمتر به سرور + آسانی کار(سطح ابتدائی و متوسط php نیاز است) + اختلال کمتر

معایب:

روش اول اندکی سرعت پائینتر!+استفاده بیشتر از پهنای باند+سختی روش(سطح بالای php نیاز است یاد داشتن کار با ارایه ها و  فانکشن ها و عملگر ها در پی اچ پی) + امکان خطای بیشتر(به جهت درخواست و request بیشتر از سرور)

روش دوم امنیت پائینتر(البته نسبت به روش اول، وگرنه شما هر چیز خواندنی و نوشتنی در کانستراکت رو به مانند اکسپرشن ها، متغیر ها، تکست ها و ... رو میتونید از سرور و به صورت آنلاین مقدار دهی کنید!)

این دوتا آموزش رو صدر صد توصیه میکنم!:

1-یادگیری ابتدائی php و Ajax و اکسپرشن tokenat (آموزش-ایجاد-جدول-آنلاین-برترین-امتیاز)

2-یادگیری متوسط php و باقی موارد مورد نیاز در کانستراکت(آموزش جامع/بیشتر بخش چهارم و پنجم و ویدئو آخر بخش دوازدهم احتیاج است)
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، deface123654
جدا از اینکه روش دوم ساده تر هست ، روش دوم بهینه تر هست .
تشکر از توضیحاتتون .
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، deface123654
سلام خدمت اساتید .

اگه من فقط چیز های اساسی مثه منابع و این جور چیزه رو داخل سرور ذخیره کنم و بقیه موارد داخل بازی باشه با یه هاست 500 نفره به مشکل بر نمیخورم ؟؟؟؟

یعنی وصل شدن لحظه ای کاربران به دیتابیس و خواندن اطلاعات و قطع شدن ارتباط لودینگ سرور رو نمیبره بالا ؟؟؟؟
.
.

.

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان ببخشیدا من یه کم گیج شدم .اگه ما اطلاعات رو از داخل یه فایل پی اچ پی که اطلاعاتو از دیتابیس دریافت کرده و چاپ کرده بخوایم با شی اجاکس بگیریم و با توکن جدا کنیم .

اگه یک نفر دیگه همچین درخواستی بده اطلاعات قاطی نمیشه ؟
به هر حال جفتشون از داخل یه فایل پی اچ پی دارن اطلاعات دریافت میکنن دیگه
.
.

.

پاسخ

سپاس شده توسط:
نه قاطی نمیشه ( چون هر نفر باید یک Id داشته باشه توی دیتابیس ... ) ...

شما باید داخل بازیتون ثبت نام داشته باشید ( به فرض مثال ) یا اینکه هربازیکنی که اول بازی ( برای اولین بار وارد بازی میشه ) رو شناسایی کنید که راه های زیادی داره ، بعد ی فایل بسازید که هرنفر جدیدی که میاد ی آیدی به خصوصی داشته باشه ، بعد داخل همون فایل پی اچ پی ، میزنید آیدی بازیکن رو شناسایی کنه ، اگر آیدی مثلا 1 بود ، بره به تیب شماره یک مال بازیکن شماره 1 هست ( منابعشو و سکه هاشون و ... ) .

برای بازی کلا توصیه میشه از سرور مجازی استفاده کنید ، اما اگر نمیخواید هزینه کنید خب هاست بخرید به همون اندازه هم آششو میخورید ، حتی امکان داره ساسپند هم بشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من داداشم سرور لینوکس داره.بعد این سیگنالینگ هم که فقط روی ویندوز اجرا میشه خوب مجبورم با هاست بیارمش بالا
.
.

.

پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه ممکنه یکی از دوستان این قضیه ایدی که من چطوری تو فایل php بگم اطلاعات اون ایدی رو برای کاربر بفرسته ؟؟؟
.
.

.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj