مشکل در ساخت ماز در کانستراکت!!!
سلام دوستان.
من میخواستم یه ماز تو کانستراکت بسازم و به یه اسپرایت رفتار 8 جهت بدم تا ماز رو رد کنه.برای همین به مازی که به شکل عکس بود و قبل از اینکه بزارمش تو کانستراکت قسمت های سفیدش رو بریدم، رفتار جامد دادم تا از روی قسمت های سیاه رد نشه.
ولی یه اتفاق خیلی عجیب افتاد!!!
سورس رو دانلود کنید تا ببینید.
لطفا بگید چطور درستش کنم.

با تشکر...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/8، 04:10 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: سلام دوستان.
من میخواستم یه ماز تو کانستراکت بسازم و به یه اسپرایت رفتار 8 جهت بدم تا ماز رو رد کنه.برای همین به مازی که به شکل عکس بود و قبل از اینکه بزارمش تو کانستراکت قسمت های سفیدش رو بریدم، رفتار جامد دادم تا از روی قسمت های سیاه رد نشه.
ولی یه اتفاق خیلی عجیب افتاد!!!
سورس رو دانلود کنید تا ببینید.
لطفا بگید چطور درستش کنم.

با تشکر...

کسی نیست جواب بده؟؟!!!!! 22 22 22 22 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
مشکل از پس زمینه است!(به قول خودتون: ماز)
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/9، 11:36 صبح)shaygaaan نوشته است: سلام
مشکل از پس زمینه است!(به قول خودتون: ماز)

خب باید چیکار کنم؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه دیوارارو دونه دونه بزاری حتما درست میشه ولی احتمالا اگه از تایل مپ استفاده کنی هم درست باشه اما اگه در پلیر از رفتار پس فایندینگ استفاده کنی استفاده از تایل مپ جواب نمی ده من اینو خودم امتحان کردم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/9، 07:14 عصر)mahdi797979 نوشته است: اگه دیوارارو دونه دونه بزاری حتما درست میشه ولی احتمالا اگه از تایل مپ استفاده کنی هم درست باشه اما اگه در پلیر از رفتار پس فایندینگ استفاده کنی استفاده از تایل مپ جواب نمی ده من اینو خودم امتحان کردم

آخه خیلی طول میکشه دیدی که چقدر بزرگ بود.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/9، 07:47 عصر)mahdi_R8095 نوشته است:
(1395/6/9، 07:14 عصر)mahdi797979 نوشته است: اگه دیوارارو دونه دونه بزاری حتما درست میشه ولی احتمالا اگه از تایل مپ استفاده کنی هم درست باشه اما اگه در پلیر از رفتار پس فایندینگ استفاده کنی استفاده از تایل مپ جواب نمی ده من اینو خودم امتحان کردم

آخه خیلی طول میکشه دیدی که چقدر بزرگ بود.
راه دیگه ای نیست !
یا باید دستی وارد کنی یا اینکه با ایونت و اکشن بصورت هوشمند ماز تولید کنی که کار سخت و پیچیده ایه !

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی اشیایی که سالید هستن اون کالیژن ماسک باعث میشه که دیواره درست بشه و مثلا تو رفتار هشت جهت نشه ازش عبور کرد که توی عکس شما کانستراکت به طور خودکار این ناحیه رو برای کالیژن ماسک انتخاب کرده که باعث میشه بشه از یه قسمت دیوارا رد شد و نشه به بقیه قسمت ها رفت و تا جایی که من می دونم نمی شه توی کانستراک وسط کالیژن ماسک رو حذف کنیم و بگیم این قسمت استثنا باشه
[تصویر:  Screenshot_7.png]
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi