سوال درباره امنیت بازیم
سلام دوستان من یه بازی ساختم میخوام سوئ استفاده نکنن ازش بردارن به رایگان جای دیگه بندازن لطفا کمکم کنین چیکار کنم برناممو میخوام به صورت پولی تو کافه بازار بزارم. تست کردم دیدم میشه با برنامه ویرایشگر . عکسا و بعضی چیزاشو تغییر داد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من تو انجمن چند جا خوندم با برنامه ی لاکی پچر میشه یه کارایی کرد اسمش رو تو انجمن سرچ کن تاپیکش رو پیدا کنی.
ولی من بگم باز هم هیچ تضمینی نیست که برنامه ات 100% غیر قابل هک بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برنامه یا بازی، چه به صورت پولی یا رایگان یا پرداخت درون برنامه ای، امکان دسترسی به اطلاعات تصاویر و صدا و ... را فراهم میکند ( کمی سخته گاها، ولی شدنیه )

اما برای اینکه جایی از اینترنت، برنامه تون رایگان قرار نگیره، بهترین کار استفاده از پرداخت درون برنامه ای و روش ضدهک اون هست که مطلب آموزشیشو تو انجمن قرار دادم.

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دو دقیقه کار نداره شما هر بازی کانستراکی رو بگی همه چیزاشو استخراج میکنم اماتوی  یونیتی یکم سخت تر هستش و تقریبا من راهی پیدا نکردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما گرافیک بازیهای کانستراکت گیم میکر و چنتا انجین دیگه رو میتونید راحت دربیارید ولی فقط خود گرافیکها قابل دسترسی هستن ! به سورس بازی که نمیشه دسترسی داشت !

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نمیشه فرمت تصاویر و صدا ها رو یک فرمت ناشناخته برای گوشی ها کنی تا اگر استخراج کردن نتونن بردارن ولی تصاویر با اون فرمتا توی بازی نمایش داده بشن
[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتره خودتون رو سر این مسائل، درگیر نکنین.شما اگه واقعا برنامه یا بازی خوبی درست کنین و طرفدار خوبی داشته باشه، بعد یکی بیاد از گرافیک شما استفاده کنه بدون اجازه، در واقع خودشو خراب کرده.

من همین جا اعلام میکنم، دوستان، هر کسی میخواد، از گرافیک های بازی ها من استفاده کنه، من هیچ مشکلی ندارم و کاملا راضی هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید اسم سبک گرافیک بازی شما چیه خیلی وقته ذهنم درگیره ولی جوابی براش پیدا نکردم ایزومتریک که نیست چون ایزومتریک با درجه است

همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درواقع خودمم اسمی براش پیدا نکردم.  4
از آبجکت های سه بعدی، رندر دو بعدی گرفته شده و در کل فضا دو بعدیه.
البته به صورت کلی، بازی ایزومتریک هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میدونم ولی تو این سبک خونه ها و اشیا کاملا از روبه رو نشون داده می شن که تو خیلی از بازی ها ازش استفاده میشه و محیط جالبی رو بوجود میاره
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi