سوال در مورد انجین های 3 بعدی
کسی یه انجین 3 بعدی سراغ نداره که به کد نویسی نیازینداشته باشه چون در اینده دیگه شاید اصلا بازی 2 بعدی وجود نداشته باشه 
فقط انجین 3 بعدی معرفی کنید که کدنویسی نخواد
unity3d-unreal engine -cry engine-rage engine و.... اینها اصلا بدرد من نمیخورن چون کد نویسی دارن 

پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام
این حرفتون واقعا خنده دار بود (بازی دو بعدی دیگه وجود نداشته باشه)
دوست عزیز درسته که دنیا و صنعت گیم به سمت بازی های واقعیت مجازی میره ولی همچنان میبینین که بازی های دو بعدی و دو نیم بعدی (عمق دار) جز پر طرفدار ترین بازی ها هستند و .......... (توضیحاتش طولانی هست دوست داشتین بگین تشریح کنم)
اما در مورد سوالاتون :
تا جایی که بنده امار گرفتم و اطلاعات دارم تمامی انجین های سه بعدی نیاز به کد نویسی دارند اما دو انجین انریل 4 و یونیتی هر کدوم با استفاده از دو سیستم بلوپرنت و پلی میکر کمی کار شما رو در کد نویسی کم میکنند 
پس امیدوارم این ذهنیت رو دور بریزید که بتونید بدون کد نویسی (و زحمت کشیدن) بازی سه بعدی بسازین . البته بسیاری از دوستان در انجمن های همسایه من میبینیم با پکیج های اماده یونتی و ویرایش اون ها بازی بحساب میسازن
..
نکته دیگه اینکه اگه صدم یک انجین سه بعدی نیاز به کد نویسی نداشته باشه شما باید مدل سازی . طراحیUI. طراحی صحنه . صدا گزاری  و.......... بلد باشین 
موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
حرف شما کاملا صحیحه
بازی های دوبعدی بخواطر این اینقدر مورد استقبالن که سبک هستن و بر روی گوشی های ضعیف هم میارن اما تا 7 یا 8 سال دیگه شاید پلتفرم جدیدی بجز گوشی بیاد و همین گوشی ها هم قدرت مند تر میشوند بله با یونیتی هم با پکیج میش بازی ساخت ولی محیط ادیتور یونیتی جوری هست که اصلا از بازی سازی ادم متنفر میش من خودم یونیتی کار بودم و بواطر همین چیزاش اومدم به سمت کنستراکت 
مدل سازی 3 بعدی هم چیز سختی نیست امتحان کردم مثلا با بلندر خیلی اسونه و مدل هی اماده هم فراوونه 
و یه چیزی رو برای همه ی کسانی که فکر میکنن بازی سازی بدون کد نویسی مال بچه ها هست روشن کنم 
خب شما بازی سازی کد نویسی و اینجور چیزا مال برنامه نویسا هست اصلا بازی سازی یعنی داستان بیاد تو ذهنت ، طراحی کنی ، موسیقی روش بزاری ( موسیقی رو لازم نیست خودت بسازی ) 
بحر حال کم کم باید برم سراغ یونیتی
[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشی که اینقدر رک میگم .
نگاه شما اصلا به بازی سازی کلا غلط هست یعنی تعریف درستی نشده براتون .
این صحبت یعنی چی ؟( بازی سازی یعنی داستان بیاد تو ذهنت ، طراحی کنی ، موسیقی روش بزاری)
دوست عزیز شما نگاه به ایران نکن که یک نفر باس برای ساخت یک بازی همه کار بکنه (طراحی . کد نویسی و ....)
در کشور های دیگه میان تیم تشکیل میدن و هر بخش کارو یک نفر انجام میده (این حرفو 1000 نفز دیگم زدن دوباره مجبور شدم بگم) 
داستان و ایده رو یک نفر یا چن نفر مسولش هستن 
مدل ساز. طراحی(کلی گفتم وگرنه هر بخشش باز جدا هس) . موسیقی و صدا . کد نویسی (بیس کار هست یجورایی .  رفتار کارکتر . هوش مصنوعی و ..... هر کدوم در یک پروژه بزرگ شاید توسط چند نفر انجام بشه) و....
دوست عزیز بزا منم پس روشنت کنم اگه شما داستان سرای خوبی هستی یجای اینکه دنبال یک انجین اماده باشی که بدون کد نویسی بتونی بازی بسازی.. دنبال یک تیم و استدیو باش که نیاز به ایده پرداز و یا داستان سرا دارند اینطور بهتر میتوین موفق بشی 

پاسخ

سپاس شده توسط:
اون قسمتی که گفتی مدل سازی آسونه مثلا با بلندر برای من یه سوال ایجاد شد چون از نظر همه طراحای گرافیک سه بعدی بلندر یکی از پیچیده ترین و گنگ ترین محیط ها رو داره و یکی از نقطه ضعفاش به نظر من همینه تازه به جز مدل سازی اگه استخوان بندی و تکسچرینگ و... هم بهش اضافه کنی که وا ویلا میشه
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من خودم هم بازی سازی بلدم هم کد نویسی 
خودمم میدونم که بازی سازی به یک گروه احتیاج داره ( اینو همه میدونن )
ولی منظور من اینه شما فرض کن یه نقاش دیجیتالی هستی و برنامه ای واسه نقاشی نداری خب شما میشینی عمرتو پای یادگیری برنامه نویسی میکنی و نصف دیگشم پای ساخت برنامه دیجتتال پایتینگ 
حتما الان میگید که باید گروهی انجام بشه ولی نه اینجا ایرانه خب من بخواطر همین میگم یک انجین که راحت باشه ، وگرنه من با کدنویسی مشکلیی ندارم تازه عاشق یادگیری زبان های برنامه نویسی هم هستم  

راستی این تایپک ها رو با کمال احترام میگم 
فکر نکنید عصبانی هستم
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
در مورد سایر مسائل بماند، اما نکته ی مهمی عرض کنم که به نظرم بازی هایی که به صورت دو بعدی دارن درست میشن، طرفدار های زیادی دارن و مثلا بازی موتوری و هی تاکسی درآمد چند صد میلیونی داشته اند.

در کل همینو بگم که اگه دو بعدی میخواست منسوخ بشه، یونیتی نمیومد بعد از انجین بر پایه سه بعدی، دو بعدی رو هم اضافه و حمایت زیادی بکنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
جواب شما میشه همونی که در اولین پست گفتم :
استفاده از بلوپرنت (در انریل4) و پلیمیکر (در یونیتی) 
و در کل خیر انجینی وجود نداره که بششه به سبک درگ و دراپ داخلش بازی تولید کرد اون دو مورد بالا هم که گفتم باز هم تا حدودی نیاز داره تا با خود انجین و مفاهیم اصلیش اشنایی داشته باشین 
به هر حال موفق باشید و نکته اخر اینکه :
بدون یک تیم نمی تونین یک بازی 3 بعدی در سطح استاندارد تولید کنید !
بدون یک تیم میتونین با تلاش بازی های دو بعدی خوبی درست کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون از همتون
جوابمو گرفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر