موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
می کنه چون اطلاعات ریاضیشو تبدیل به پیکسل می کنه ولی خوبیش اینه که میتونی اون عکس پی ان جی رو با هر سایزی داشته باشی ولی تو فتوشاپ اگه بخوای کیفیتش خوب باشه باید از اول رزولیشن عکسو زیاد بگیری برای اینکه افت کیفیت نداشته باشه می تونین خروجی ها ی برداری بگیرین که حجمشونم کمتر از خروجی های پیکسلیه
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 56
سپاسها: 180
160 سپاس گرفتهشده در 96 ارسال
کسی یک کانال یوتیوب که ایلوستریتور یاد بده سراغ نداره ( اون کانالیی معرفی کنید که تو امزشاشون حرف نمیزنن)
موضوعها: 22
مکان: کرمانشاه
سپاسها: 195
115 سپاس گرفتهشده در 80 ارسال
حتما باید خارجی باشه؟
آقای سعید طوفانی در اینترنت یک سایت و در آپارات دوتا کانال دارند و همه آموزش هاشون رایگانه
البته فقط ایلوستریتور نیست
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
خیلی از قسمت های هر برنامه برای کار های ویژه ای طراحی شده و قرار نیست حتما همه اونا رو یاد بگیری مثلا تو همین فتوشاپکه شما توش حرفه ای هستید این قسمت سه بعدی یه عالمه متریال و آپشن مختلف داره که حتما همشون برای کار های ما لازم نیستن توی ایلوستراتور هم اگه شما برای طراحی شخصیت های بازی بخواین یاد بگیرین همون پن و براششو خوب بلد باشین کافیه تازه شما که آموزش معتبر و حرفه ای می خواید برین از سایتای معروف بگیرید نه از کانالای یوتیوب مثلا دیجیتال توتورز یا لیندا یا ...
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 56
سپاسها: 180
160 سپاس گرفتهشده در 96 ارسال
اره حق با شماست
همین فتوشاپ واسه کار من کافیه