موضوعها: 25
سپاسها: 5
18 سپاس گرفتهشده در 10 ارسال
سلام دوستان من یه بازی ساختم میخوام سوئ استفاده نکنن ازش بردارن به رایگان جای دیگه بندازن لطفا کمکم کنین چیکار کنم برناممو میخوام به صورت پولی تو کافه بازار بزارم. تست کردم دیدم میشه با برنامه ویرایشگر . عکسا و بعضی چیزاشو تغییر داد
موضوعها: 42
مکان: اراک
سپاسها: 428
679 سپاس گرفتهشده در 323 ارسال
من تو انجمن چند جا خوندم با برنامه ی لاکی پچر میشه یه کارایی کرد اسمش رو تو انجمن سرچ کن تاپیکش رو پیدا کنی.
ولی من بگم باز هم هیچ تضمینی نیست که برنامه ات 100% غیر قابل هک بشه.
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
برنامه یا بازی، چه به صورت پولی یا رایگان یا پرداخت درون برنامه ای، امکان دسترسی به اطلاعات تصاویر و صدا و ... را فراهم میکند ( کمی سخته گاها، ولی شدنیه )
اما برای اینکه جایی از اینترنت، برنامه تون رایگان قرار نگیره، بهترین کار استفاده از پرداخت درون برنامه ای و روش ضدهک اون هست که مطلب آموزشیشو تو انجمن قرار دادم.
موفق باشید
موضوعها: 22
مکان: کرمانشاه
سپاسها: 195
115 سپاس گرفتهشده در 80 ارسال
دو دقیقه کار نداره شما هر بازی کانستراکی رو بگی همه چیزاشو استخراج میکنم اماتوی یونیتی یکم سخت تر هستش و تقریبا من راهی پیدا نکردم
موضوعها: 0
سپاسها: 1
57 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
شما گرافیک بازیهای کانستراکت گیم میکر و چنتا انجین دیگه رو میتونید راحت دربیارید ولی فقط خود گرافیکها قابل دسترسی هستن ! به سورس بازی که نمیشه دسترسی داشت !
Sent from my LG-E612
موضوعها: 56
سپاسها: 180
160 سپاس گرفتهشده در 96 ارسال
نمیشه فرمت تصاویر و صدا ها رو یک فرمت ناشناخته برای گوشی ها کنی تا اگر استخراج کردن نتونن بردارن ولی تصاویر با اون فرمتا توی بازی نمایش داده بشن
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
بهتره خودتون رو سر این مسائل، درگیر نکنین.شما اگه واقعا برنامه یا بازی خوبی درست کنین و طرفدار خوبی داشته باشه، بعد یکی بیاد از گرافیک شما استفاده کنه بدون اجازه، در واقع خودشو خراب کرده.
من همین جا اعلام میکنم، دوستان، هر کسی میخواد، از گرافیک های بازی ها من استفاده کنه، من هیچ مشکلی ندارم و کاملا راضی هستم.
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
ببخشید اسم سبک گرافیک بازی شما چیه خیلی وقته ذهنم درگیره ولی جوابی براش پیدا نکردم ایزومتریک که نیست چون ایزومتریک با درجه است
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
میدونم ولی تو این سبک خونه ها و اشیا کاملا از روبه رو نشون داده می شن که تو خیلی از بازی ها ازش استفاده میشه و محیط جالبی رو بوجود میاره
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...