بهترین و ساده ترین برنامه برای طراحی؟؟
می کنه چون اطلاعات ریاضیشو تبدیل به پیکسل می کنه ولی خوبیش اینه که میتونی اون عکس پی ان جی رو با هر سایزی داشته باشی ولی تو فتوشاپ اگه بخوای کیفیتش خوب باشه باید از اول رزولیشن عکسو زیاد بگیری برای اینکه افت کیفیت نداشته باشه می تونین خروجی ها ی برداری بگیرین که حجمشونم کمتر از خروجی های پیکسلیه
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی یک کانال یوتیوب که ایلوستریتور یاد بده سراغ نداره ( اون کانالیی معرفی کنید که تو امزشاشون حرف نمیزنن)

[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حتما باید خارجی باشه؟
آقای سعید طوفانی در اینترنت یک سایت و در آپارات دوتا کانال دارند و همه آموزش هاشون رایگانه
البته فقط ایلوستریتور نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/12، 01:10 عصر)نیما نوشته است: حتما باید خارجی باشه؟
آقای سعید طوفانی در اینترنت یک سایت و در آپارات دوتا کانال دارند و همه آموزش هاشون رایگانه
البته فقط ایلوستریتور نیست

بله سایت اقای سعید طوفانی رو دیدم
اما اموزشای خارجی ها یک چیز دیگه هست من خودم فتوشاپو از خارجی ها بصورت حرفه ای یاد گرفتم 
وگرنه اینجوری که خیلی خیلی اونم معمولی یاد میگرفتم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی از قسمت های هر برنامه برای کار های ویژه ای طراحی شده و قرار نیست حتما همه اونا  رو یاد بگیری مثلا تو همین فتوشاپکه شما توش حرفه ای هستید این قسمت سه بعدی یه عالمه متریال و آپشن مختلف داره که حتما همشون برای کار های ما لازم نیستن توی ایلوستراتور هم اگه شما برای طراحی شخصیت های بازی بخواین یاد بگیرین همون پن و براششو خوب بلد باشین کافیه تازه شما که آموزش معتبر و حرفه ای می خواید برین از سایتای معروف بگیرید نه از کانالای یوتیوب مثلا دیجیتال توتورز یا لیندا یا ...
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اره حق با شماست 
همین فتوشاپ واسه کار من کافیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/12، 12:47 عصر)amira94 نوشته است:
(1395/6/12، 12:03 عصر).Pi نوشته است: فکرتون اشتباهه چون کار و خروجی ایلوستریتور و فتوشاپ قابل مقایسه نیستن ! فتوشاپ اصطلاحا رستره و برمبنای پیکسل ولی ایلوستریتور اصطلاحا وکتور هست و بر اساس معادلات ریاضی یه خط کشیده میشه و باعث میشه خروجی افت کیفیت نداشته باشه ! اگر سبک کار شما مینیمال یا فانتزی یا فلت باشه بهتر از ایلوستریتور پیدا نمیکنید ! یه چیز دیگه اینکه فتوشاپ همونجور که از اسمش پیداست کلی ابزار برای کارهای روتوش و ادیت عکس داره که بدرد ما نمیخوره !

Sent from my LG-E612

با سلام 
یک سوال داشتم 
الان اگه با نرم افزار ai خروجیpng بگیری زمانی که scale میکنی عکس رو کیفیت افت پیدا نمی کنه ؟ 
بله چون بالاخره کانستراکت تصاویر رو تبدیل به پیکسلی میکنه ولی در نهایت کیفیتش از فتوشاپ بیشتره !
البته اگر دوستان میخوان از قلم نوری استفاده کنن فتوشاپ خیلی بهتره ولی برای طرحهای معمولی که با موس کشیده میشه ابزارهای ایلوستریتور بهتر و قویتر هست ( به طور مثال pen tool ایلوس به نسبت پن تول فتوشاپ چنتا امکانات اضافه داره که خیلی کمک میکنه )

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر