1395/6/14، 01:32 عصر
خوب میتونید از انیمیشنم استفاده کنید یه انیمیشن زوم شدن بزارید برای اسپرایتتون با یه انیمیشن کوچیک شدن بعد تو ایونت نویسی بگید وقتی تاچ شدش این انیمیشن پخش شه وقتی تاچ برداشته شد اون انیمیشن تاچ شه چرا اینقد کار خودتونو سخت میکنید
خوب میتونید از انیمیشنم استفاده کنید یه انیمیشن زوم شدن بزارید برای اسپرایتتون با یه انیمیشن کوچیک شدن بعد تو ایونت نویسی بگید وقتی تاچ شدش این انیمیشن پخش شه وقتی تاچ برداشته شد اون انیمیشن تاچ شه چرا اینقد کار خودتونو سخت میکنید
(1395/4/22، 08:34 صبح)Elyas نوشته است: سلام من دارم روی یک پروژه ای کار میکنم که صد درصد در کافه بازار به خوبی به فروش میرسه الان کارای بیشتر بازی آمادست من خودم طراحم انیمیشنم برای بازیمون میسازم فقط بعضی از جاهاش تو برنامه نویسی کم میارم به همین جهت به کسی نیاز دارم که
در برنامه نویسی کم نیاره یا بیشتر بلد باشه
یونتی هم که حتما بلد باشه
سود بازی هم نصف نصف چون کار هردوتامون به یه اندازه سخته هم طراحی با ایدش هم برنامه نویسی