ذخیره ای بازی
سلام
دید این بازی هایی که تا اولین بار وارد میشی یه سری کار ها رو انجام میدن و ذخیرش میکنن تا دیگه نیاز نباشه همه اون کارها از اول انجام بشه مثلا وقتی بار اول وارد بازی شدی یه سری تکست باکس ها میاد جلوت به صورت عکس و فقط اولین باری که بازی رو اجرا کردی میاد و وقتی بازی ببندی و باز بازی رو باز کنی دیگه اون تکست باکس ها ظاهر نمیشن و یا اینکه تا بازی شروع میشه ازت میپرسه زبان مورد نظرت رو انتخاب کن یه بار که انتخاب کردی دیگه نیاز نیست بار دوم که وارد میشی زبان رو انتخاب کنی می خوام یه بازی درست کنم که ذخیره کنه این اطلاعات رو باید چیکار کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما می تونید یه متغیر بولین ایجاد کنید و مقدارش مثلا false باشه و در ایونتها بگید که اگه یک بار این کارها انجام شد متغیر true بشه.
و در ایونت مربوط به نمایش آنها بگید اگه متغیر false بود نمایش داده بشند.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/19، 12:00 عصر)ghasem نوشته است: سلام
شما می تونید یه متغیر بولین ایجاد کنید و مقدارش مثلا false باشه و در ایونتها بگید که اگه یک بار این کارها انجام شد متغیر true بشه.
و در ایونت مربوط به نمایش آنها بگید اگه متغیر false بود نمایش داده بشند.
میشه بیشتر توضیح بدید یا اگر سورسی دارید در این باره قرار بدید خیلی ممنون میشم

فرستاده شده از LG-H815ِ من با Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر نخوای از متغیر بولین استفاده کنی
میتونی از یک متغیر استفاده کنی و بگی که صفر باشه  و بعد از تغییر کار های مورد نظر مثل انتخاب زبان بگی و متغیر بشه یک و سیو کنی و هر بار بازی اجرا میشه در لایوت لگو  لود بشه  و بگی در ابتدای لایوت  اگر متغیر x = 0 بود  اون عملیات انجام بشه  
ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/19، 02:34 عصر)user-11 نوشته است: اگر نخوای از متغیر بولین استفاده کنی
میتونی از یک متغیر استفاده کنی و بگی که صفر باشه  و بعد از تغییر کار های مورد نظر مثل انتخاب زبان بگی و متغیر بشه یک و سیو کنی و هر بار بازی اجرا میشه در لایوت لگو  لود بشه  و بگی در ابتدای لایوت  اگر متغیر x = 0 بود  اون عملیات انجام بشه  
خیلی ممنون از راهنمایی ولی زیاد دست گیرم نشد میتونی یه سورسی چیزی بزاری خیلی ممنون میشم اگر بزاری

فرستاده شده از LG-H815ِ من با Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر