درخواست اموزش قرار دادن صفحه نمایش
سلام دوستان
یه طرح مشتی تو ذهنمه واسش چن تا چیز لازم دارم اگه میشه کمک کنید

1_ یه سرویس اپلود بگید که توش اپلود کردیم دیگه پاک نشه واس همیشه لینکش سالم باشه و همینطور رایگان باشه (ینی کاربر بعد از 2 سال باز رو لینک کلیک کرد کار کنه) 

2_ جایی هست که بشه فیلم انلاین نشون داد؟ فیلم منظورم کلیپ یکی دو دیقه ایی نیست فیلم سینمایی یا یه ساعته و اینا رو میگم فیلم انلاین ینی مستقیم از تلویزیون پخش نشه مثلا من میخوام کارتون فوتبالیستارو بزارم کاربر کلیک کرد فیلم انلاین پخش شه 

نمیخوام سایت باز شه و مرور گر بالا بیاد فیلم همون تو برنامه پخش شه اگه حالا نمیشه تو برنامه انلاین پخش شه چاره نیست از خود مرورگر بالا بیاد ولی چطوری تو کجا بزارم که انلاین پخش شه آپارات و اینجور چیزای معروف نمیخوام که کاربر بره فست اونجا رایگان ببینه میخوام یه جایی کم اهمیت و نامعلوم باشه که کسی نره رایگان ببینه   21   4

اصن میشه سایتی زد که فیلما توش انلاین پخش شه ؟ (یه سایت مستقل که این فیلمارو توش بزارم بقیه ببینن)  

سایت حرفه ایی نمیخوام فقط ی جا ک اینا توش پخش شه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

1-اینجا یا یه هاست برای خودتون تهیه کنید.

باید خودتون یه سایت بزنید خیلی خرج نداره حتی میتونید از بلاگفا و.. هم استفاده کنید.
چون پلیر فقط یه فایل جاوا اسکریپته که تو اینترنت هم پره! کافیه سرچ کنید: اسکریپت ویدیو پلیر ! یک عالمه نتیجه
بعد باید اون اسکریپت رو اپلود کنید تو سایتتون و لینک فیلم رو بهش بدید.
بعد لینک اون صفحه ای که اپلود کردید رو با ایفریم ببرید توی کانستراکت! 4
میدونم یکم پیچیده شد! البته اگه یکم در مورد وب بلد باشید همه ی اینا آب خوردن!
ولی در کل بگم که کار بدون هاست خیلی خیلی خیلی دردسر داره!
موفق باشید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/20، 12:18 عصر)shaygaaan نوشته است: سلام

باید خودتون یه سایت بزنید خیلی خرج نداره حتی میتونید از بلاگفا و.. هم استفاده کنید.
چون پلیر فقط یه فایل جاوا اسکریپته که تو اینترنت هم پره! کافیه سرچ کنید: اسکریپت ویدیو پلیر ! یک عالمه نتیجه
موفق باشید

اقا این 3 گیگ فقط جا داره جایی هست که نامحدود باشه یا بیشتر باشه و هیچ وقتم از بین نره؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
اگر می خواید کاملا اختصاصی باشه فضای آپلودتون یه راه پیشنهاد کنم 16
که یه vps با فضای هارد بالا بخرید و روی اون هاست دانلود راه اندازی کنید اگر بلد نیستید کافیه این رو سرچ کنید:
«تبدیل vps به هاست دانلود»  4
که براتون اختصاصی میشه و هزینه زیادی نیاز نداره. می تونید با سیستم پاینی بخرید و البته فضای هارد بشتر که اگر توی این کار چندان حرفه ای نیستید اصلا پیشنهاد نمیشه. 13
و نصیحت دوستانه (که البته این نصیحتو برای این میگم که چون نمی خوام هیچ ایرانی تو کاراش شکست بخوره)بنده برای شما اینه که چون فکر می کنید ایده تون مثلا خیلی خوبه بهتره از همون اول با فضای آپلود های رایگان و یا ارزان استفاده کنید و اگر مورد قبول کاربر هاتپن قرار گرفت اون وقت برید سراغ. پیشنهاد بالای بنده. چون بیشتر ملت حتی گاهی خودم در خیالات فکر های محبوب شدن اپ و.. به سرمون می زنه که استفاده های رایگان و مشورت بهترین کاره.3 4
و پیشنهاد دوم بنده اینه که بعد از این که درصد محبوبیت اپلیکشنتون براتون ثابت شد و اطلاعات کافی در مورد پیشنهاد بالایی بنده نداشتید می تونید از فضاهای آپلود و دانلود یک فضای اختصاصی برای خودتون خرید کنید که همحجم بالایی می تونید آپلود کنید هم می تونید هر چقدر فایل خواستید آپلود کنید مثلا فضای یک یا دو ترابایتی و یا بالاتر ممکنه بهتون بدند. 39
و یا این که پیش افراد متخصص مراجعه کنید تا پیشنهاد بالایی رو براتون اجرا کنند(چقدر گفتم پیشنهاد بالایی دقیقا؟!!  21  )
شرمنده اگر زیاد حرف زدم
اگر در این موارد کمکی خواستید پیام خصوصی بدید یا همین جا مطرح کنید چون بنده این کارا رو قبلا انجام دادم یخورده تجربه دارم که ممکنه به دردتون بخوره خوب.
اوف چقدر حرف زدم.  21
موفق باشید.
یا حق
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، alirezagamemaker
(1395/6/20، 01:33 عصر)sajad888 نوشته است: سلام.
که یه vps با فضای هارد بالا بخرید و روی اون هاست دانلود راه اندازی کنید اگر بلد نیستید کافیه این رو سرچ کنید:
که براتون اختصاصی میشه و هزینه زیادی نیاز نداره. می تونید با سیستم پاینی بخرید و البته فضای هارد بشتر که اگر توی این کار چندان حرفه ای نیستید اصلا پیشنهاد نمیشه. 13
و نصیحت دوستانه (که البته این نصیحتو برای این میگم که چون نمی خوام هیچ ایرانی تو کاراش شکست بخوره)بنده برای شما اینه که چون فکر می کنید ایده تون مثلا خیلی خوبه بهتره از همون اول با فضای آپلود های رایگان و یا ارزان استفاده کنید و اگر مورد قبول کاربر هاتپن قرار گرفت اون وقت برید سراغ. پیشنهاد بالای بنده. چون بیشتر ملت حتی گاهی خودم در خیالات فکر های محبوب شدن اپ و.. به سرمون می زنه که استفاده های رایگان و مشورت بهترین کاره.3 4
و پیشنهاد دوم بنده اینه که بعد از این که درصد محبوبیت اپلیکشنتون براتون ثابت شد و اطلاعات کافی در مورد پیشنهاد بالایی بنده نداشتید می تونید از فضاهای آپلود و دانلود یک فضای اختصاصی برای خودتون خرید کنید که همحجم بالایی می تونید آپلود کنید هم می تونید هر چقدر فایل خواستید آپلود کنید مثلا فضای یک یا دو ترابایتی و یا بالاتر ممکنه بهتون بدند. 39
و یا این که پیش افراد متخصص مراجعه کنید تا پیشنهاد بالایی رو براتون اجرا کنند(چقدر گفتم پیشنهاد بالایی دقیقا؟!!  21  )
شرمنده اگر زیاد حرف زدم
اگر در این موارد کمکی خواستید پیام خصوصی بدید یا همین جا مطرح کنید چون بنده این کارا رو قبلا انجام دادم یخورده تجربه دارم که ممکنه به دردتون بخوره خوب.
اوف چقدر حرف زدم.  21
موفق باشید.
یا حق

سلام ممنون از راهنمایت

خب حرف منم همینه میگم یه جا رایگان میخوام ک فضاش حدود 100 گیگ باشه کم تر بود هم عیب نداره ولی 3 گیگ ضایع س کمه خیلی 

جایی سراغ دارید که حجم خوبی داشته باشه و لینکاش همیشه سالم بمونه؟  

اقا من سایت شاتل لند میتونم توش اپلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ ینی لینکا از بین نمیره؟ 

فضای خوبی هم داره 150 گیگ  4 4 41 

اگه مشکلی پیش نیاد لینکا فیکس بمونه که عالی میشه  1
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موفق باشید

یه سوال 
ایفریم با خروجی کوکون سازگاره یا نه ؟  
با عضو شدن در کانال تلگرام توسعه در کانتسراکت حرفه ای شوید 

t.me/Towsea
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/20، 02:37 عصر)alirezagamemaker نوشته است:
(1395/6/20، 01:33 عصر)sajad888 نوشته است: سلام.
شرمنده اگر زیاد حرف زدم
اوف چقدر حرف زدم.  21
موفق باشید.
یا حق

سلام ممنون از راهنمایت

خب حرف منم همینه میگم یه جا رایگان میخوام ک فضاش حدود 100 گیگ باشه کم تر بود هم عیب نداره ولی 3 گیگ ضایع س کمه خیلی 

جایی سراغ دارید که حجم خوبی داشته باشه و لینکاش همیشه سالم بمونه؟  

اقا من سایت شاتل لند میتونم توش اپلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟ ینی لینکا از بین نمیره؟ 

فضای خوبی هم داره 150 گیگ  4 4 41 

اگه مشکلی پیش نیاد لینکا فیکس بمونه که عالی میشه  1

سلام
شرط سالم موندن لینک ها توی سایت های آپلود و دانلود اینجوری هست که:
۱_حتما باید با اکانت آپلود کنید(مثلا توی پیکوفایل بدون اکانت هم میشن آپلود کرد ولی مدتی بعد حذف میشه)
۲_این شرط که خ‍یلی مهمه اینه که فایلتون اگر تا مدت خواصی مثلا یک یا دو هفته دانلود نشد اون موقع حذف میشه چون تبدیل به یک فایل بلا استفاده میشه در واقع. اینجوری فضای اونا هم همیجوری هدر نمیشه
ولی اگر اپلیکیشنتون دارای محبوبیت بود فکر نکنم حذف بشه مگر این که فیلمی که گذاشتید کسی اصن بهش نگاه نکنه.
موفق باشید
یا حق

(1395/6/20، 04:25 عصر)ierfi نوشته است:

موفق باشید

یه سوال 
ایفریم با خروجی کوکون سازگاره یا نه ؟  

فکر می کنم قبلا به این موضوع پاسخ داده شده بود
ولی باید یه تاپیک جدید می زدید این یک تاپیک با موضوعی دیگه هست.

و در جواب خدمتتون باید بگم بله احتمالا سازگاره ولی اگر نبود از پلاگین خود کوکون می تونید استفاده کنید که شبیه پلاگین براوزر خود کانستراکت هست.
موفق باشید
یا حق
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر