شما به کدا ژانر از بازی رای میدهید
ماجراجویی و ترسناک
75.00%
6
مسابقه ای
0%
0
فکری
12.50%
1
ورزشی
12.50%
1
8 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

نظر سنجی در موردژانر بازی
شما به کدام ژانر از بازی رای میدهید؟
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اکشن کمه من با بازی اکشن لول اک گوگل پلیم 15 شده

من خودم از فکری و ماجراجویی خوشم میاد البته نه به سبک 41148 زیاد از اون نوع بازی ها خوشم نمیاد تو ژانر ماجراجویی از بازی هایی مثل ماینکرافت خیلی خوشم میاد
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
جان ما نتیجه رای گیری رو نگاه کنید بعد میگید چرا همه بازی ترسناک میسازن
[تصویر:  12t7_وبلاگ.png]
[تصویر:  ka39_کانال_آپارات.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/20، 07:26 عصر)smohammadk نوشته است: جان ما نتیجه رای گیری رو نگاه کنید بعد میگید چرا همه بازی ترسناک میسازن

برادر من یه جوری میگی انگار جامعه اماری میلیونی پشت این نظر سنجی بوده 22
کلا 3 نفر رای دادن 22
اون 2 نفرم که به ترسناک رای دادن احتمالا خودشون دارن یه بازی اونجوری میسازن 2222
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979 ، smohammadk
عزیزم با 3 نفر که نمیگن رای ...
الان به فرض مثال بنده هیچ کدوم از ژانر های بالا خوشم نمیاد 22
نه اینکه خوشم نیاد ، سبک استراتژیک و اول ، سوم شخص رو بیشتر قبول دارم ...
علاوه بر همه اینا بازی های آنلاین هم که کلا جدا از همه جذابیتشون فرق داره .
  پاسخ

سپاس شده توسط: smohammadk
سلام
هر نوع سبکی طرفدار خاص خودش رو داره
بازی ترسناک و ماجراجویی اصلا پیشنهاد نمیشه چون بازی اپیزود کار این نوع سبک رو تموم کرده و خصوصا بعضی از دوستان بازی هایی ساختند که ماشالا گرافیک در حد چی بود که یه  نفر تاپیک رو زده بود در این باره
مسابقه هم تقریبا خوبه البته اگر منظورتون رقابتی باشه.
فکری هم خوبه اما با سبک جدید نه کلماتی. بعد از آموزش ساخت بازی کلماتی آقای ابراهیمی عزیز که دستشون درد نکنه خیلی به درد خورد همه به فکر اینن که دقیقا یه بازی بسازن عین چیزی که یادگرفتن در حالی که با یکم تغییر ایده به بازی های خوبی میشه رسی. در حد عالی.
ورزشی هم خوبه چون کمتره ولی بازی وزرشیدو بعدی کمتر میشه ساخت که طرفدارشم خوب باشه

اما بازی های استراتژیک طرفدار خوبی دارن به شرطی که ایده مشابه کلش اف کلیا کلش رویال و... نباشه.
بازی آنلاین که طرفدارش بیشترینه برای مثال : خروس جنگی ، فروت کرفت که نمونه های ایرانی هستن. اینم طرفدار داره به شرطی که مشابه بازی های معروف نباشه.

و اما بهتریند سبک هم استراتژیک آنلاین هست که بازم میگم شبیه کلش رویال و کلش اف کلنز نباشه...!!
اینا شاید نظر من باشه و نظر بقیه متفاوت فقط خواستم بگم شاید به دردتون بخوره.
موفق و پیروز
یا حق
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ببخشید من امکان ساخت بازی های استراتژیک انلاین رو ندارم ولی منظور شما از سوم و اول شخص چیه؟
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بزار مثال بزنم سوم شخص assassins cread و اول شخص call of duty
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام عزیز اونجور بازی ها رو با گروه های 1000 نفره تازه در عرض 5 سال ساختش طول میکشه من میخوام برای اندروید بازی بسازم نه کامپیوتر و انجور که شما میگید سوم و اول شخص کار یک نفر نیست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من مثال زدم تا بفهمید اونا چین وگرنه اول شخصو با اف پی اس کریتور تو کمتر از 5 ساعتم میشه ساخت 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi