برنامه کاربردی اسپریت اسلحه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان امید وارم خوب باید 1
امروز میخمواهم یه نرم افزار که حجمی حدود 3 مگابایت دارد به شما معرفی کنم .شما با این برنامه میتونید اسپریات اسلحه درست کنید.به این صورت که چندین تکه از قسمت های اسلحه وجورد دارد و شما با درگ کردن ان در یک محیط تکه ها رو میچسبانید .
عکسی از محیط برنامه :
[تصویر:  Capture_2015_07_12_13_44_03_239.png]
لینک دانلود :
دانلود
منبع هم باید بگم یادم نمیاد کجا دانلودش کردم 4
  پاسخ

ایول داداش
خیلی خوب بود
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: majidahmadi
(1394/4/24، 12:53 صبح)Tartilla نوشته است: ایول داداش
خیلی خوب بود
خوش حالم که بدردتون خورد  1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مرسی ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی عالی و بدردم خورد عالی
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ببخشید من سه سوال دارم من نمیدونم چطوری و با چه برنامه ای اسپریات  بسازم مثل راه رفتن یک انسان بعضی ها میگن با انیمه استدیو ولی من نمیدونم طوری وقتی با انیمع استدیو ساختم وارد برانامه کانسترکت کنم کمکم کنین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/2، 11:00 عصر)1810579147 نوشته است: سلام ببخشید من سه سوال دارم من نمیدونم چطوری و با چه برنامه ای اسپریات  بسازم مثل راه رفتن یک انسان بعضی ها میگن با انیمه استدیو ولی من نمیدونم طوری وقتی با انیمع استدیو ساختم وارد برانامه کانسترکت کنم کمکم کنین

اگه فقط میخواید راه رفتن انسان رو درست کنید پیشنهاد من به شما نرم افزار Animation Box هست که اگه تو انجمن سرچش کنید، پیداش میکنید.محیط خیلی ساده ای هم داره.
وقتی با انیمه استودیو کاراکترتون رو انیمیت کنید فریم های انیمیشن رو بهتون میده بعد شما باید توی کانستراکت یه اسپرایت درست کنید و فریم هاتون رو توی اسپرایت بریزید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من نمیدونم چرا توی انیمه استدیو نمیتونم استخون به مدلم بچسبونم فقط استخون حرکت میکنه کسی میدونه؟؟؟ مشکل چیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده animation box محمد 82 1 2,560 1400/6/17، 08:13 صبح
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
Brick خرید surena system MohammadHadi 5 3,352 1400/5/31، 07:11 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  SURENA System MohammadHadi 10 6,187 1400/3/23، 11:46 صبح
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  معرفی کتاب - ساخت یک بازی کژوال... ᔕinaᗪehghani 2 2,305 1400/3/13، 10:54 صبح
آخرین ارسال: oak