موضوعها: 28
سپاسها: 104
59 سپاس گرفتهشده در 37 ارسال
آقا مصطفی باز هم بابت آموزشتون ممنون
ولی یک مشکلی هست که باعث میشه نشه این آموزش خوبتون رو عملیاتی کنیم.
شما گفتید که در صورتیکه عمل بررسی توکن در سرور مثبت بود خرید کاربر منجر به دریافت سکه بشه.
خوب این روش همونطور که خود کافه بازار هم تاکید داره مشکل داره
چون به هر دلیلی از جمله قطعی سرور یا اصلا مشکل api کافه بازار که غیر قابل اجتنابه ، کاربر پول رو پرداخت میکنه ولی اجازه افزودن سکه داده نمیشه و این خیلی بده.
بهترین راه اینه که بگیم اگر جواب از سرور منفی بود اجازه خرید نده و در غیر اینصورت حتی گه سرور هم قطع باشه نهایتا عمل بررسی انجام نمیشه و خرید کاربر با مشکل مواجه نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید چطور اون error 404 که در هنگام اشتباه بودن توکن از طرف api برگردونده میشه رو در کانستراکت تشخیص بدیم.
ممنون میشم کمک کنید تا بتونیم این روش رو با خیال راحت پیاده سازی کنیم. متشکرم
آقا مصطفی شما که آدم مذهبی هستین حتما بیشتر روی حق دیگران حساس هستید. حتی اگر یک نفر هم پول پرداخت کنه و به مشکل بخوره ما مسئولیم.
ممنون میشم روش شناسوندن خطای 404 به کانستراکت رو بررسی کنید. متشکرم
سلام. ببینید در آموزش آقا مصطفی برای جلوگیری از هک درون پرداخت بعد از خرید توسط کاربر توکن پرداخت به وسیله api بازار به سرور ما فرستاده میشه و اگر توکن اصلی بود سکه اضافه میشه و در غیر اینصورت سکه نمی دهد.
مشکل از اینجا ایجاد میشه که بعد از خرید در بازار اگر در آن لحظه سرور ما قطع بوده و چون فقط در صورت دریافت پاسخ از سرور اجازه افزودن سکه داده میشه، خرید کاربر شناسایی نمیشه.
حالا برگردیم به قبل. اگر توکن اشتباه باشه ی ارور 404 توسط api بازار برمی گردونه. نظر من اینه اگه اگر ارور 404 رو داشتیم نگذاریم خرید انجام بشه. در این صورت اگه حتی سرور هم قطع باشه نهایتا ارور 404 رو نشون نمیده و در هر صورت خرید کاربر انجام میشه. به عبارت دیگه سوال من اینه که چطور این ارور 404 رو تو کانستراکت تشخیص بدیم.
البته اگه مطمینید که چنانچه حتی پس از خرید موفق در بازار ، بازی ما به دلیل عدم ارتباط با سرور اجازه افزودن سکه نداد ،بازار این مشکل رو شناسایی و مبلغ رو عودت میده دیگه مشکلی نیست. فقط اطمینان دارید که اینطوریه؟
ممنون
با سلام مجدد
دوستان من با نسبت دادن یک متغیر به اکشن on purchase started اجازه تکمیل خرید را در برنامه ام صادر کردم
-----------
سلام.جناب vng میشه توضیح بیشتری در مورد این روش بدید یا مثال مختصری ارایه کنید. ضمنا از کدام پلاگین برای درون پرداخت استفاده کردید. ممنون
آقا مصطفی من امروز خواستم خروجی کوکون بگیرم از این آموزش و اون آدرس گیت هاب رو در پلاگین ها نصب میکنم.
ولی در صفحه مربوط به خرید محصولات پیغام " فروشگاه در دسترس نیست" و "ریستور نشد" رو میده و با زدن دکمه خرید سکه هیچ عملی انجام نمیشه. ضمنا بازار رو هم نصب دارم.
فکر میکنم پلاگین درست نصب نشده. چون در موقع نصب، پرداخت بازار در لیست دسترسی ها نیست. ضمنا اگر پلاگین پرداخت گوگل پلی رو نصب نکنم صفحه سیاه موقع اجرای برنامه میاد.
میشه در مورد نصب پلاگین بیشتر توضیح بدید؟ مثلا در سایت کوکون در قسمت add parameter چیزی نمیخواد اضافه کنیم؟ و همچنین اسم محصول رو با 1000coin عوض کنیم درسته دیگه؟ ممنون