پرسش و پاسخ آموزش پرداخت درون برنامه و جلوگیری از هک
سلام

من واقعا نمیدونم چی باید بگم، دوست عزیزم، در مورد حلال حرومی خریدها، من نگفتم که حق کاربرتون رو بخورین، میگم این اتفاق خیلی کم ممکنه پیش بیاد، و اگه پیش بیا و مقصر سرور شما باشه( در اینصورت به آموزش من کاری نداره که ! و این وظیفه ی شماست که سرور رو با Uptime بالا داشته باشین)

تازه ، به قول VNG عزیز؛ برای هر خرید، یه رسید به کاربر ارسال میشه که در صورت بروز مشکل، وظیفه ی کاربر هست که برای گرفتن حقش، باید با پشتیبانی که شما مشخص میکنین، تماس بگیره. مثال میزنم که فرض میکنیم شما یه دستگاه یخچال خریدین، و شرکت گفته اگه مشکلی داشت باید با پشتیبانی تماس بگیرین، حالا اگه مشکلی پیش بیاد و شما تماس نگیرین ( با وجود اینکه اونا نهایت سعی رو داشتن که مشکلی پیش نیاد ) اینجا حقی به گردن اونا نیست. در مورد خرید ها هم همین دیگه.

پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
شما بدون استفاده از سرور، خرید ها رو اول تست کنین.
بعد روش سرور رو پیاده سازی کنین.

پارامتر خاصی نیاز نیست که افزوده بشه. دقیقا طبق آموزش و مستندات بازار عمل کنین، مشکلی پیش نمیاد.

من برای چندمین بار برای شما و دوستان دیگه عرض میکنم.
آموزش مشکلی نداره، فایل ها دقیقا همون هایی هست که خودم استفاده کردم.

آموزش ویدئویی هم که هست و توضیحات رو عرض کردم.

اینو نمیخواستم بگم که ،  ولی باور کنین که خودم، بعد از 12 سال برنامه نویسی گاهی پیش میاد، یه " یا یه , یا یه مقدار دهی اشتباهی ، ساعت ها وقتمو گرفته، دوستانی که تجربه ی چند ساله دارن، بیشتر متوجه حرفم میشن،

منظورم اینه که، شما بارها باید کار رو تست کنین،
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، shaygaaan
سلام. چشم بدون استفاده از سرور تست میکنم.
ولی عرض کردم اصلا پلاگین به لیست دسترسیها اضافه نمیشه و صفحه خرید بازار باز نمیشه.
البته جسارتا من هم زیاد بی تجربه نیستم 4
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم.
خدا رو شکر که تجربه دارین، البته من مقصودم بحث تجربه رو برای این مطح کردم که مشکلاتی پیش میاد که بهترین برنامه نویسان هم براشون پیش میاد.
به هر صورت شما

<cocoon10lugin name="https://github.com/mostafanastary/iap-bazaarfix.git#:/src/cordova/android/googleplay" version=""/>

رو باید توی فایل config.xml داشته باشین، البته میتونین خودتون git رو فورک کنین و آدرس خودتون رو بدین.

پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn ، shaygaaan
فهمیدم مشکل از کجاست
شما در آموزش لینک گیت هاب رو گذاشتین ولی به دلیل طولانی بودن ادامه اون به صورت ... میاد و وقتی روی اون کلیک میکنیم آدرس به صورت زیر در مرورگر ظاهر میشه:
https://github.com/mostafanastary/iap-ba...googleplay

یعنی بعد از bazaarfix عبارت .git حذف میشه

و این باعث اشتباه میشه. -البته برای افراد بی تجربه  4 
اگر صلاح میدونین لینک گیت هاب رو به صورتی در آموزش بگذارید که کامل بیفته و دوستان دچار مشکل نشن. ممنون
به هر حال من درنهایت با این روش به نتیجه رسیدم و از شما نهایت تشکر رو دارم. ممنون از راهنمایی ها و آموزش ارزنده شما
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
18 
خداروشکر !   4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
آقا مصطفی یه درخواست
اگه میشه از نحوه پیاده سازی اونت های درون پرداخت که توی بازیتون گذاشتید یه عکس بزارید.
از جایی که شناسه پرداخت رو میگیرید از بازار تا مال خرید.

من بعضی وقتا تست میکنم روی خرید میزنم بدون مشکل انجام میشه بعضی وقتا هم فورس کلوز میده از بازی.

ممنون میشم اینکارو بکنید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
خواهش میکنم. سورسی که قرار دادم، کامل هست و دقیقا بر همون روال، من خودم کار میکنم. بازم برای عکس از ایونت، چشم. ( به خاطر گل روی شما و سایر دوستان انجمن )

این تصویر یه خرید کامل برای خرید خون اضافی در بازی مدافعان است.

توی تصویر، اون قسمت بزرگی که قرمز کردم، آدرس فایل در سرور و اون دو قسمت کوچیک، عددی هستند که خروجی فایل سرور میده و شما بر اساس اون عدد، درست بودن و نبودن درخواست رو چک میکنین.

[تصویر:  ibdb_screenshot_15.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
خیلی ممنون
شرمنده من سورس رو ندیده بودم , نمیدونستم سورس گذاشتید.

سپاس
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
سلام.
من روشی که بدون هاست باشه رو تا الان کشف نکردم   1  
اما شما با یه هاست رایگان هم میتونین اینکار رو بکنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi