ارتباط ربات تلگرام با کانستراکت
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام
چند وقت پیش یکی از دوستان در مورد ارتباط یک ربات تلگرام با کانستراکت پرسیده بودند که سورسش رو آماده کردم، بدون کدنویسی سمت سرور (هرچند که اگه کدنویسی سمت سرور هم داشت امنیّتش بهتر بود)

این سورس کمی پیچیده است و شاید برای تازه‌کاران وحشتناک به نظر برسد. به هر حال اگر سوالی در مورد سورس داشتید می‌تونید بپرسید.

دانلود سورس:
telegram.capx
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

(1395/10/8، 04:44 عصر)Mojtaba نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام
چند وقت پیش یکی از دوستان در مورد ارتباط یک ربات تلگرام با کانستراکت پرسیده بودند که سورسش رو آماده کردم، بدون کدنویسی سمت سرور (هرچند که اگه کدنویسی سمت سرور هم داشت امنیّتش بهتر بود)

این سورس کمی پیچیده است و شاید برای تازه‌کاران وحشتناک به نظر برسد. به هر حال اگر سوالی در مورد سورس داشتید می‌تونید بپرسید.

سورس پیوست شد.

خیلی ممنون... 41 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
آقا مجتبی لینک مشکل داره.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba
جناب مجتبی ( این اسمارو من هی قاط میزنم ) فایل رو در Pico آپلود کنید ، گاهی اوقات بعضی از سرور ها برخی از قسمت های فایل هارو ویروس شناسایی میکنن و مشکل دار میشن و همونطوری که دوستمون گفتن فایل ارسالی دچار مشکل شده و باز نمیشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، shaygaaan
(1395/10/8، 05:37 عصر)shaygaaan نوشته است: سلام
ارور میده ! (باز نمیشه)
حتی با WinRar هم باز نشد !
باتشکر

سلام
ممنون از اطّلاع‌رسانی
در دراپ‌باکس آپلود کردم، دوباره دانلود کنید.
نمی‌دونم سیستم پیوست فایل MyBB چرا این جوری شده
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shaygaaan
عالیه ، خیلی با ربات های تلگرامی کار کرده بودم اما واقعا ، واقعا این نوعشو توی کانستراکت ندیده بودم .
واقعا خسته نباشید عرض میکنم 21)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینم از طرف بنده برای دوستانی که علاقه دارند رباتشونو ارتقا بدن .

( تمامی توابع ارسال ، دریافت ، ارسال عکس ، فیلم ، استیکر و ... ربات های تلگرام )

داخل سایت خود تلگرام به راحتی میتونید تمامی این موارد رو مشاهده کنید ، فقط کمی انگلیسی هم لازمه و چاشنی سورس آقا مجتبی ، اول تمام سورس رو زیر و رو کنید تا بفهمید قضیه از چه قراره و بعد :

https://core.telegram.org/bots/api

برای ارسال پیام برای فردی ( اولا این که اون فرد باید ربات شمارو start کرده باشه . ) 
دوما منظور از آیدی یا شناسه فرد آیدی مثلا @hesamjoon3 نیست . منظور از آیدی فرستنده اون هست که میتونید آیدی فرستنده پیام رو از قسمت پیام های دریافت شده مشاهده کنید و همون ( عدد ) رو در قسمت آیدی در قسمت ارسال پیام بذارید تا پیام ارسال بشه ( یعنی ) :

[تصویر:  00250869986980.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، mostafanastary ، shaygaaan ، shazde ، ᔕinaᗪehghani
(1395/10/8، 04:44 عصر)Mojtaba نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام

دانلود سورس:
telegram.capx

مجتبی جان عالیه  53

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,232 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,819 1399/6/21، 12:40 عصر