علت ضعف داستان بازی های ایرانی چیست ؟
نبود ایده پرداز و داستان نویس
5.88%
1
ضعف ایده پرداز ها و نویسنده ها
11.76%
2
همه ی ما به تقلید کردن از دیگران عادت کرده ایم
70.59%
12
هیچکدام ; عوامل دیگری نیز برای ضعف داستان وجود دارد
11.76%
2
17 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

بچه های انجمن! همگی بیایین اینجا کار دارم باهاتون....
من وقتی نظرات دوستان رو می خوندم متوجه شدم همه با داستان مشکل دارن!!!!!
خب دوست عزیز وقتی کسیو نمیشناسی که داتن نویس باشه و خودتم نمی تونی داستان خلق کنی از داستان نویسندگان بزرگ که داستاناشونو همه نشنیدن(مثلا اگه از سناریوی شنگول و منگول استفاده کنی همه میدونن تهش چی میشه و دیگه کسی بازیتو دان نمی کنه.........)استفاده کن
مثلااول سبک بازیتو انتخاب کن و بعد در موردش سناریو بخون(ماشالله تو نت فتو فراوونه)
من سال بعد، بعد از این بازیم می خوام بازی ای تحت عنون بازی ترس بسازم که سناریوشو استاد کتب ترسناک ینی آر ال استاین نوشته...............
مسله بعد که مطرحه اینه که همه ب در آمد پروژه فکر می کنن و می مث فنایی تو یه ماه صد و شص میلیون تومن در بیارن.....
ولی توجه نمی کنن که شرکت های بزرگ مث سوپر سل به گفته ی خودش بیش از صدو شصتا بازی ساخته که یکیش شده کلش!!!!!
یا فنایی یه سال زور زده تا اپیزود اول 41148که رایگانم بود و از اپیزودای بعدش پولی شده رو منتشر کنه
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1395/10/17، 05:06 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: من وقتی نظرات دوستان رو می خوندم متوجه شدم همه با داستان مشکل دارن!!!!!
خب دوست عزیز وقتی کسیو نمیشناسی که داتن نویس باشه و خودتم نمی تونی داستان خلق کنی از داستان نویسندگان بزرگ که داستاناشونو همه نشنیدن(مثلا اگه از سناریوی شنگول و منگول استفاده کنی همه میدونن تهش چی میشه و دیگه کسی بازیتو دان نمی کنه.........)استفاده کن
مثلااول سبک بازیتو انتخاب کن و بعد در موردش سناریو بخون(ماشالله تو نت فتو فراوونه)
من سال بعد، بعد از این بازیم می خوام بازی ای تحت عنون بازی ترس بسازم که سناریوشو استاد کتب ترسناک ینی آر ال استاین نوشته...............
مسله بعد که مطرحه اینه که همه ب در آمد پروژه فکر می کنن و می مث فنایی تو یه ماه صد و شص میلیون تومن در بیارن.....
ولی توجه نمی کنن که شرکت های بزرگ مث سوپر سل به گفته ی خودش بیش از صدو شصتا بازی ساخته که یکیش شده کلش!!!!!
یا فنایی یه سال زور زده تا اپیزود اول 41148که رایگانم بود و از اپیزودای بعدش پولی شده رو منتشر کنه

ببخشید من نظرموو راجب سوپر سل اگه بخواید منظورش از اینکه بقیه بازی هاش نگرفته منظورش اون نبوده که هیچی دانلد نشده شاید از اون 160 تا اندازه دو تا خونه پول در اورده باشه منظورش این بوده که این یکی از همشون بهتر بوده 1
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

(1395/10/17، 05:17 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1395/10/17، 05:06 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: من وقتی نظرات دوستان رو می خوندم متوجه شدم همه با داستان مشکل دارن!!!!!
مسله بعد که مطرحه اینه که همه ب در آمد پروژه فکر می کنن و میخوان مث فنایی تو یه ماه صد و شص میلیون تومن در بیارن.....

ببخشید من نظرموو راجب سوپر سل اگه بخواید منظورش از اینکه بقیه بازی هاش نگرفته منظورش اون نبوده که هیچی دانلد نشده شاید از اون 160 تا اندازه دو تا خونه پول در اورده باشه منظورش این بوده که این یکی از همشون بهتر بوده 1

دوستمون نمیدونم هدفش از اینکه گفت اندازه دوتا خونه پول در آورده رو نمی دونم ولی حتی اگر اینقدر هم در آورده باشه نوش جونش چون روی محصولاتش کار کرده و الکی به جایی نرسیده و اگ بررسی کنید روی همین کلش یه تیم بیسو یک نفری دوسال کار کردن و اون دوتا خونه همش ب ی نفر نمیرسه بلکه بین بیسو یک نفر بر اساس قدرالسهم پخش میشه??
به نظر من دلایل پیشرفت نکردن صنعت بازی ساز ایران:
#خودخواهی افراد و یک رای نبودن تیم بازی سازی که در نهایت منجر ب فرو پاشی تیم میشه
#نبودن سناریو ی قوی در بازی های ماجرا جویی (همشون اینجوری شروع میشه ک یه ضربه خورده تو سر یارو طرف بیهوش شده)
#از سناریو مهم تر گرافیک بازیه
#بی حوصله بودن بازی سازا و فکر کردن اونا به جای کیفیت بازی ب در آمد
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: royapm ، mostafanastary
یه خواهشی که از دوستان دارم و انتظاری که میره از همه ی عزیزان اینه که، لطفا ادب، نزاکت، دوستی و حرمت ها رو حفظ کنیم و بحث رو الکی به حاشیه نبریم.

ممنونم از همگی
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، ARMAN_IRBAX
ببخشیدا بعضیا واقعا الکی که نه ولی با شانس و ذهن خوب به جای فعلیشون میرسن من خودم چون زیاد کلش بازی می کنم از روند آپدیت ها و تغییراتش خبر دارم اون اولا کلش خیلی کیفیت پایین تری نسبت به الان داشت و اگه اون موقع کستل کلش یا سایر بازی ها با کیفیت الانشون وجود داشتن دیگه کسی از کلش استقبال نمی کرد. خوبی کلش این بود که رقیب جدی نداشت اونموقع هیچ موبایل به اندازه الان همه گیر نشده بود و این باعث شد جای پای کلش محکم بشه تازه دلیل دیگر موفقیت کلش اینه که به جای اینکه پرو ها رو نوب ها تمرکز کرده و طرف بدون اینکه متوجه بشه کاملا به وسیله شانس موفق شدن یا باختش رقم میخوره و نوبی که یبار میبره میخواد با هزینه کردن قوی تر بشه درحالی که اگه به بازی هایی مثل csgo دقت کنید میبینید حتی اسلحه ها هم آپگرید ندارند و فقط با مهارت میشه بهتر بازی کرد. سوپرسل با در نظر گرفتن طیف گسترده تر مردم به سود آوری بیشتر رسید. به هر حال این نظر من بود و ممکنه اشتباه داشته باشه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

از همه ی عزیزانی که تا اینجا توی این تاپیک و همچنین در نظر سنجی شرکت کرده اند ، نهااااااااایت تشکر رو دارم .
اگه میدونستم این موضوع تا این حد مهمه ، زودتر مطرحش میکردم .
از اعضای دیگه هم خواهشمندیم اظهار نظر کنن تا همه استفاده کنند .
یه دنیا مرسی 53
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر