خواهشا کمک کنید.مشکل بعد از خروجی
با cocoon io خروجی گرفتم . یکسری مشکلات داره 

اول از همه وقتی فایل apk  رو ساین و الاین  میکنم  دیگه فایل ساین و الاین شده نصب نمیشه 

فایل دیباگ رو هم نصب میکنم که اونم این مشکلات رو داره 

1. اینکه بار اول که نصب میکنم  بعد از لوگو  صفحه سیاه میشه اما بعد اینکه پاکش میکنم و دباره نصب میکنم درست میشه 

2 وقتی  کامل بازی اجرا شد  به هم میریزه . بعضی از اسپرایت ها به حالت راه راه در میان و بعضی ها جابجا میشن 

3. سرعت عملکردش یکم ضعیف میشه .آروم جابجا میشن

پلاگین هم استفاده نکردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.

اینهمه ایراد عجیبه!
ممکنه خروجی توسط خود کوکون بد گرفته شده باشه، یه بار دیگه عملیات خروجی گرفتن رو انجام بدید و خبر بدین.

البته قبلش روی یه گوشی دیگه تست کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، babak
یه بار دیگه خروجی بگیرید اگر درست نشد روی ی گوشی دیگه تست کنید اگ نشد از خروجی اینتل استفاده کنید که آموزش کاملش اینجا اومده(طبق جدید ترین ورژن اینتل و جزئیات کامل آموزش ساخته شده
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، babak
نقل قول: یه بار دیگه خروجی بگیرید اگر درست نشد روی ی گوشی دیگه تست کنید اگ نشد از خروجی اینتل استفاده کنید که آموزش کاملش اینجا اومده(طبق جدید ترین ورژن اینتل و جزئیات کامل آموزش ساخته شد
باشه دباره امتحان میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: یه بار دیگه خروجی بگیرید اگر درست نشد روی ی گوشی دیگه تست کنید اگ نشد از خروجی اینتل استفاده کنید که آموزش کاملش اینجا اومده(طبق جدید ترین ورژن اینتل و جزئیات کامل آموزش ساخته شد
سلام 
من دباره خروجی گرفتم با کوکون و اینتل .
رو گوشی ها که اصلا نصب نمیشن.
با بلو استیک  امتحان کردم که بازم همون مشکلات رو داره .
بعدشم من تعجبم از اینه که اینی که من ساختم یه مرحله خیلی ساده هستش با چند تا ایونت ساده که میخواستم تست  کنم که اگه خوب کار کنه ادامه بازی رو بسازم .
یعنی جلوتر برم اوضاع بد تر هم میشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/21، 03:02 صبح)babak نوشته است:
سلام 
بعدشم من تعجبم از اینه که اینی که من ساختم یه مرحله خیلی ساده هستش با چند تا ایونت ساده که میخواستم تست  کنم که اگه خوب کار کنه ادامه بازی رو بسازم .

دوست بزرگوار من ; ساین و الاین کردن شاید به ظاهر کار خییییییییلی ساده و آبخوردنی باشه ، ولی همه ی ما میدونیم که یک اشتباه در این کار ، بقیه ی مراحل رو هم خراب میکنه ; پس خواهشا دوباره و با دقت طبق آموزش های دوستانمون پیش برید .( اگه بخوایید بیشتر توضیح میدم و یه فیلم آموزش خوب میذارم .)
نکته ی بعدی که شما درمورد سیاه شدن صفحه داشتید رو میتونید با استفاده از لینک زیر حل کنید :

دلایل سیاه و سفیدشدن صفحه در خروجیCoccon

مورد دوم شما که به هم ریختن بازیه ، خییییلی کم برلی بازیسازان با موتوربازیسازی کانستراکت ۲ پیش میاد ولی متاسفانه دلیل خاصی نداره . بهتره سایز لی اوت خودتون با سایز پیش فرضی که وقتی روی پوشه ی پروژه ی خودتون کلیک میکنید و توی بخش properties هستش ، یکسان یا به قول خودمون مچ باشه . 
و اما مورد سوم ; وقتی از پروژه ی خودتون خروجی گرفتید ، برید به پوشه ای که خروجی گرفتید . یه فایلی هست به اسم:
C2 runtime.js
یه همچین چیزی....! اونو با notepad که روی ویندوز همه هستش باز کنید . دکمه ی ctrl+F رو بی زحمت فشار بدید و در کادر باز شده این عبارت رو سرچ کنید : 
_img
اینو گه تایپ کردی ، بعدش اوکی رو بزن . یه عبارتی میاره که ما مد نظرمون اون نیست ، پس توی همون کادر ، next رو بزن . عبارتی که میاره مورد نظر ماست .( یه همچین چیزیه :
Coccon lazy mode یعنی=> سبک تنبلی کوکون ; به عبارت دیگه ، یعنی وقتی از این پروژه ، خروجی کوکون گرفته بشه کند و تنبل اجرا بشه و همه چیز صحنه آهسته باشه.)
جلوی اون نوشته :
true
اینو پاک کن و به جاش بنویس :
false
حالا فایل رو سیو کن . (گزینه ی file رو اون بالا گوشه ی سمت راست بزن .و بعد روی save کلیک کن ; یا ctrl+S رو فشار بده .)
حالا اگه خروجی کوکون بگیری ، خیلی ساده و روان اجرا میشه .
بازم اگه مشکلی بود یا بازم اشکال داشتی امر بفرما ، دربست درخدمتیم .
با تشکر ، نوید ، عضو تیم Elite

[تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، babak
(1395/10/21، 03:02 صبح)babak نوشته است:
سلام 

ببین دوست عزیز خروجی اینتل رو که گرفتی باید هر نسخه ای از بازیتو ک نصب کردی حذف کنی و نسخه ی arm رو نصب کنی اگر بری تو لینک آموزشی ک گفتم و فیلمو دانلود کنی و طبق فیلم پیش بری همه ی مشکلاتت حله ولی بازم با این حال به مشکل برخوردی تو همون تاپیک مشکلتو بیان کن
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
نقل قول: دوست بزرگوار من ; ساین و الاین کردن شاید به ظاهر کار خییییییییلی ساده و آبخوردنی باشه ، ولی همه ی ما میدونیم که یک اشتباه در این کار ، بقیه ی مراحل رو هم خراب میکنه ; پس خواهشا دوباره و با دقت طبق آموزش های دوستانمون پیش برید .( اگه بخوایید بیشتر توضیح میدم و یه فیلم آموزش خوب میذارم .)
نکته ی بعدی که شما درمورد سیاه شدن صفحه داشتید رو میتونید با استفاده از لینک زیر حل کنید :

مورد دوم شما که به هم ریختن بازیه ، خییییلی کم برلی بازیسازان با موتوربازیسازی کانستراکت ۲ پیش میاد ولی متاسفانه دلیل خاصی نداره . بهتره سایز لی اوت خودتون با سایز پیش فرضی که وقتی روی پوشه ی پروژه ی خودتون کلیک میکنید و توی بخش properties هستش ، یکسان یا به قول خودمون مچ باشه . 
و اما مورد سوم ; وقتی از پروژه ی خودتون خروجی گرفتید ، برید به پوشه ای که خروجی گرفتید . یه فایلی هست به اسم:
C2 runtime.js
یه همچین چیزی....! اونو با notepad که روی ویندوز همه هستش باز کنید . دکمه ی ctrl+F رو بی زحمت فشار بدید و در کادر باز شده این عبارت رو سرچ کنید : 
_img
اینو گه تایپ کردی ، بعدش اوکی رو بزن . یه عبارتی میاره که ما مد نظرمون اون نیست ، پس توی همون کادر ، next رو بزن . عبارتی که میاره مورد نظر ماست .( یه همچین چیزیه :
Coccon lazy mode یعنی=> سبک تنبلی کوکون ; به عبارت دیگه ، یعنی وقتی از این پروژه ، خروجی کوکون گرفته بشه کند و تنبل اجرا بشه و همه چیز صحنه آهسته باشه.)
جلوی اون نوشته :
true
false
حالا فایل رو سیو کن . (گزینه ی file رو اون بالا گوشه ی سمت راست بزن .و بعد روی save کلیک کن ; یا ctrl+S رو فشار بده .)
با تشکر ، نوید ، عضو تیم Elit

سلام.
من همه ی اینارو انجام دادم .
سایز صفحه هم 854, 480
یرا من فایل arm debug نصب نمیشه . فایل x86 debug نصب میشه که انم بعده نصب اینجوری باز میشه  بالای صفحه تصویر مشکل  پیدا میکنه[تصویر:  23eahutgu6bg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/22، 04:54 صبح)babak نوشته است:
نقل قول: دوست بزرگوار من ; ساین و الاین کردن شاید به ظاهر کار خییییییییلی ساده و آبخوردنی باشه ، ولی همه ی ما میدونیم که یک اشتباه در این کار ، بقیه ی مراحل رو هم خراب میکنه ; پس خواهشا دوباره و با دقت طبق آموزش های دوستانمون پیش برید .( اگه بخوایید بیشتر توضیح میدم و یه فیلم آموزش خوب میذارم .)

C2 runtime.js
_img
جلوی اون نوشته :
true
false
با تشکر ، نوید ، عضو تیم Elit

سلام.
من همه ی اینارو انجام دادم .
سایز صفحه هم 854, 480
یرا من فایل arm debug نصب نمیشه . فایل x86 debug نصب میشه که انم بعده نصب اینجوری باز میشه  بالای صفحه تصویر مشکل  پیدا میکنه[تصویر:  23eahutgu6bg.jpg]

لطفا اول مشخص کنید از کدوم روش برای خروجی استفاده کردید ......
البته ممکنه مشکلتون بخاطر این باشه که نسخه ی دیباگ رو نصب کردید........
لطفا نسخه ی arm رو نصب کنید نه arm debug رو
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: لطفا اول مشخص کنید از کدوم روش برای خروجی استفاده کردید ......
البته ممکنه مشکلتون بخاطر این باشه که نسخه ی دیباگ رو نصب کردید........
لطفا نسخه ی arm رو نصب کنید نه arm debug رو
حتما cpu گوشی ایشون از x86 ساپورت میکنه که نسخه arm نصب نشده ولی نسخه x86 نصب شده، برا همین x86 رو باید نصب کنن
لطفا بگید با کدوم خروجی انجام دادید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر