گذاشتن ستاره برای مراحل
سلام دوستان خوب و همکارای گلم
من خیلی وقت نیس شروع به بازی سازی بیا کانسترکت میکنم برا همین به یه مشکل برخوردم که ممنون میشم اساتید عزیز بهم کمک کنن 63 63 63
بازی من هر مرحله اش یه تام مشخص داره
میخوام جوری باشه که اگه بازی کن تو زمان بین مثلا 1تا 2 دقیقه بازی رو تموم کرد سه تا ستاره بگیره
اگه بین 2تا 3 دقیقه دو ستاره
و اگه زمان بیششتر شد یه ستاره بگیره
و شرط رفتن به مرحله بعد حداقل دوتا ستاره باشه
اسپرایت ستاره ها هم اس انیمشین دو فریمی استفاده کردم که ستاره ها خاموش و روشن نشون داده میشه
ممنون میشم راهنماییم کنین چیکار کنم 63 63 63 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/20، 09:01 عصر)shameasokhteh نوشته است: سلام دوستان خوب و همکارای گلم
من خیلی وقت نیس شروع به بازی سازی بیا کانسترکت میکنم برا همین به یه مشکل برخوردم که ممنون میشم اساتید عزیز بهم کمک کنن 63 63 63
میخوام جوری باشه که اگه بازی کن تو زمان بین مثلا 1تا 2 دقیقه بازی رو تموم کرد سه تا ستاره بگیره
اسپرایت ستاره ها هم اس انیمشین دو فریمی استفاده کردم که ستاره ها خاموش و روشن نشون داده میشه
سلام
باید از متغیرها استفاده کنی
فکر میکنم دو متغیر کافی باشه؛یک متغیر برای زمان و یکی برای ستاره
بعد میگی ک مثلا اگه متغیر زمان از شصت بیشتر شد یکی از متغیر ستاه کم شه؛وقتی از 120 بیشتر شد یکی دیگه کم شه و ب اینصورت برای ستاره سوم هم میگی
بعد میتونی بگی اگه متغیر ستاره مساوی سه بود و بازی تموم شده بود سه ستاره نشون بده و اگه دو بود دو ستاره برای اینکارهم میتونی از فریم استفاده کنی
و برای اینکه بگی دوستاره داشته باشه تا بره مرحله بعد میتونی یا بگی متغیر زمان سه دیقه شد(ینی زمان ب جایی رسید ک ی ستاره ب کاربر میداد)یا وقتی متغیر ستاره کوچکتر از دو شد بره تو لیوت گیم اور(برای مثال)یا بازی از اول شرو شه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

پاسخ

سپاس شده توسط: shameasokhteh ، mostafanastary
(1395/10/20، 09:29 عصر)Rghaf نوشته است:
(1395/10/20، 09:01 عصر)shameasokhteh نوشته است: سلام دوستان خوب و همکارای گلم
سلام
باید از متغیرها استفاده کنی
فکر میکنم دو متغیر کافی باشه؛یک متغیر برای زمان و یکی برای ستاره
بعد میگی ک مثلا اگه متغیر زمان از شصت بیشتر شد یکی از متغیر ستاه کم شه؛وقتی از 120 بیشتر شد یکی دیگه کم شه و ب اینصورت برای ستاره سوم هم میگی
بعد میتونی بگی اگه متغیر ستاره مساوی سه بود و بازی تموم شده بود سه ستاره نشون بده و اگه دو بود دو ستاره برای اینکارهم میتونی از فریم استفاده کنی
و برای اینکه بگی دوستاره داشته باشه تا بره مرحله بعد میتونی یا بگی متغیر زمان سه دیقه شد(ینی زمان ب جایی رسید ک ی ستاره ب کاربر میداد)یا وقتی متغیر ستاره کوچکتر از دو شد بره تو لیوت گیم اور(برای مثال)یا بازی از اول شرو شه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

ممنونم دوست عزیز
چک میکنم ببینم چی میشه

Save
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj