(1395/10/21، 03:02 صبح)babak نوشته است: نقل قول: یه بار دیگه خروجی بگیرید اگر درست نشد روی ی گوشی دیگه تست کنید اگ نشد از خروجی اینتل استفاده کنید که آموزش کاملش اینجا اومده(طبق جدید ترین ورژن اینتل و جزئیات کامل آموزش ساخته شد
سلام
من دباره خروجی گرفتم با کوکون و اینتل .
رو گوشی ها که اصلا نصب نمیشن.
با بلو استیک امتحان کردم که بازم همون مشکلات رو داره .
بعدشم من تعجبم از اینه که اینی که من ساختم یه مرحله خیلی ساده هستش با چند تا ایونت ساده که میخواستم تست کنم که اگه خوب کار کنه ادامه بازی رو بسازم .
یعنی جلوتر برم اوضاع بد تر هم میشه؟
دوست بزرگوار من ; ساین و الاین کردن شاید به ظاهر کار خییییییییلی ساده و آبخوردنی باشه ، ولی همه ی ما میدونیم که یک اشتباه در این کار ، بقیه ی مراحل رو هم خراب میکنه ; پس خواهشا دوباره و با دقت طبق آموزش های دوستانمون پیش برید .( اگه بخوایید بیشتر توضیح میدم و یه فیلم آموزش خوب میذارم .)
نکته ی بعدی که شما درمورد سیاه شدن صفحه داشتید رو میتونید با استفاده از لینک زیر حل کنید :
دلایل سیاه و سفیدشدن صفحه در خروجیCoccon
مورد دوم شما که به هم ریختن بازیه ، خییییلی کم برلی بازیسازان با موتوربازیسازی کانستراکت ۲ پیش میاد ولی متاسفانه دلیل خاصی نداره . بهتره سایز لی اوت خودتون با سایز پیش فرضی که وقتی روی پوشه ی پروژه ی خودتون کلیک میکنید و توی بخش properties هستش ، یکسان یا به قول خودمون مچ باشه .
و اما مورد سوم ; وقتی از پروژه ی خودتون خروجی گرفتید ، برید به پوشه ای که خروجی گرفتید . یه فایلی هست به اسم:
C2 runtime.js
یه همچین چیزی....! اونو با notepad که روی ویندوز همه هستش باز کنید . دکمه ی ctrl+F رو بی زحمت فشار بدید و در کادر باز شده این عبارت رو سرچ کنید :
_img
اینو گه تایپ کردی ، بعدش اوکی رو بزن . یه عبارتی میاره که ما مد نظرمون اون نیست ، پس توی همون کادر ، next رو بزن . عبارتی که میاره مورد نظر ماست .( یه همچین چیزیه :
Coccon lazy mode یعنی=> سبک تنبلی کوکون ; به عبارت دیگه ، یعنی وقتی از این پروژه ، خروجی کوکون گرفته بشه کند و تنبل اجرا بشه و همه چیز صحنه آهسته باشه.)
جلوی اون نوشته :
true
اینو پاک کن و به جاش بنویس :
false
حالا فایل رو سیو کن . (گزینه ی file رو اون بالا گوشه ی سمت راست بزن .و بعد روی save کلیک کن ; یا ctrl+S رو فشار بده .)
حالا اگه خروجی کوکون بگیری ، خیلی ساده و روان اجرا میشه .
بازم اگه مشکلی بود یا بازم اشکال داشتی امر بفرما ، دربست درخدمتیم .
با تشکر ، نوید ، عضو تیم Elite