آیا شما هم مشکل سیاه شدن تصویر رو بعد از خروجی گرفتن دارید؟
بله
25.00%
2
خیر
75.00%
6
8 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

مشکل در خروجی گرفتن
سلام.
من حدود 6 ماه هست که  با کانستراکت 2  آشنا شدم. تا الان هم موفق شدم یک بازی برای اندروید بسازم. به نظرم برنامه کانستراکت 2 خیلی عالیه میتونی بدون کد نویسی خیلی کار ها بکنی و دستت خیلی باز هست. اما به نظرم یک مشکل خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگ داره و اونم اینه که خروجی گرفتن به صورت اندروید خیلی سخت و در بعضی مواقع غیر ممکنه.

من یک بازی جدید ساختم و اون رو طبق آموزش های شما ابتدا با coocon خروجی اندروید گرفتم. بازی رو روی چند تا گوشی نصب کردم و صفحه کاملا سیاه میومد.
 دیگه از کانستراکت نا امید شده بودم که دیدم آموزش خروجی گرفتن با intel xdk رو هم گذاشتید. با این برنامه هم خروجی گرفتم ولی بازم مشکل قبل رو داشتم.
توی این انجمن و نظراتی که کاربران زیر مطالب گذاشته بودند جستجو کردم و دیدم که خیلی ها این مشکل رو داشتند. خیلی افراد راه حل های مختلفی داده بودند. بعضی از آنها را انجام دادم ولی بازم نشد.

دیگه کاملا ناامید شدم. 20 20 20

اگه کسی واقعا راه حلی داره که خودش اون رو انجام داده باشه و کارش راه افتاده باشه بگه خیلی ممنون میشم و هر روز دعاش میکنم 63 63

با تشکر 4

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز . من هم مثل تو حدود 6 ماه روی خروجی کار کردم . ( مشکلم این بود : وقتی با اینتل خروجی می گرفتم بازیم اصلا نصب نمی شد ) داشتم ناامید می شدم که تونستم خروجی بگیرم . خب من این کار رو کردم تا موفق شدم :
اول اینتل ایکس دی کا نسخه 3641 رو دانلود و نصب کن . 
بعد طبق آموزش ها بازی رو تنظیم کن ، فقط قسمت بیلد تیک ساین رو بردار . بعد خروجیتو بگیر و با برنامه جاواساینر برنامه را ساین و بعد با همون برنامه برنامه تو align کن . حالا بازی با موفقیت نصب و اجرا میشه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، elf ، shazde
ببین عزیزم ما همه مون یه جور خروجی میگیریم
مگه اینکه یکی از ماها یک جای مراحل خروجی رو اشتباه رفته باشه

شما با دقت فیلم آموزش خروجی رو ببین

اگه باز هم چیزی ندیدی یه عکسی، چیزی بزار بفهمیم چجوری خروجی میگیری

احتمالا از یه پلاگینی استفاده کردی که سازگار نیست با نوع خروجی
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، elf ، shazde
(1395/10/23، 09:13 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: ببین عزیزم ما همه مون یه جور خروجی میگیریم
مگه اینکه یکی از ماها یک جای مراحل خروجی رو اشتباه رفته باشه

شما با دقت فیلم آموزش خروجی رو ببین

اگه باز هم چیزی ندیدی یه عکسی، چیزی بزار بفهمیم چجوری خروجی میگیری

احتمالا از یه پلاگینی استفاده کردی که سازگار نیست با نوع خروجی

اگه من اشتباه میکنم پس چطوری یک بازی رو همینطوری خروجی گرفتم و مشکلی هم نداشته.

من مطمینم که همه کار ها رو درست انجام دادم حتی همون بازی رو هم از روی آموزش ساختم.

(1395/10/23، 09:12 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز . من هم مثل تو حدود 6 ماه روی خروجی کار کردم . ( مشکلم این بود : وقتی با اینتل خروجی می گرفتم بازیم اصلا نصب نمی شد ) داشتم ناامید می شدم که تونستم خروجی بگیرم . خب من این کار رو کردم تا موفق شدم :
اول اینتل ایکس دی کا نسخه 3641 رو دانلود و نصب کن . 
بعد طبق آموزش ها بازی رو تنظیم کن ، فقط قسمت بیلد تیک ساین رو بردار . بعد خروجیتو بگیر و با برنامه جاواساینر برنامه را ساین و بعد با همون برنامه برنامه تو align کن . حالا بازی با موفقیت نصب و اجرا میشه .

1. این نسخه ای که شما میگی رو از کجا باید دانلود کنم؟

2. من تو قسمت بیلد همچین چیزی که شما میگید رو تا به حال ندیدم و توی آموزش هم ندیدم . اگه میشه یه عکس از اونجایی که میگید بگیرید و بفرستید.

3. مگه از اینتل هم خروجی میگیریم باید ساین و الاین کنیم؟ تو آموزش همچین چیزی نگفته بود.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
دوست عزیز خیلی از دوستان این مشکلو داشتن و نمیتونستن خروجی بگیرن و متاسفانه بعضی از خروجی ها مث cocon io
و cocon js مشکلات واقعا آزار دهنده ای داشتن مث:اسپلش مزاحم و تبلیغاتی خود سایت کوکون و پشتیبانی نکردن از تکست باکس و............
همچنین بعد از cocon یکی از دوستان آموزش خروجی با b4a رو یاد داد که واقعا عالی بود ولی یه ضعف بزرگ داشت اونم این بود که برای اجرای کامل بازی حتما باید نرم افزار adobe flash for browsers روی گوشی نصب می بود!!!!!
در نهایت خروجی ای تحت عنوان خروجی اینتل معرفی شد که برخلاف نقوص متعددی ک دو خروجی مذکور داشتند دو عیب بیشتر نداشت و اون دو این بودند که:
*بازی هایی که خیلی توشون از فیزیک استفاده شده بود کند اجرا میشدن....
*الکی شونزده مگ (البته به گفته ی دوستان) ب خروجی اضافه میشه ولی همونطور که گفتم الکیه و در پرفومنس اختلالی ایجاد نمی کنه
من خودم از خروجی اینتل استفاده کردم (بدون مشکل) و آموزش جدید ترین ورژنشو تو این لینک گذاشتم و حتما مشکلاتتونو تو همون تاپیک مطرح کنید
شما می تونین خود نرم افزار اینتل رو از این لینک دانلود کنید.......(با حجم سیصدو پنجاه شص مگ)
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: elf ، shazde
(1395/10/23، 10:22 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: سلام.
دوست عزیز خیلی از دوستان این مشکلو داشتن و نمیتونستن خروجی بگیرن و متاسفانه بعضی از خروجی ها مث cocon io
و cocon js مشکلات واقعا آزار دهنده ای داشتن مث:اسپلش مزاحم و تبلیغاتی خود سایت کوکون و پشتیبانی نکردن از تکست باکس و............
همچنین بعد از cocon یکی از دوستان آموزش خروجی با b4a رو یاد داد که واقعا عالی بود ولی یه ضعف بزرگ داشت اونم این بود که برای اجرای کامل بازی حتما باید نرم افزار adobe flash for browsers روی گوشی نصب می بود!!!!!
در نهایت خروجی ای تحت عنوان خروجی اینتل معرفی شد که برخلاف نقوص متعددی ک دو خروجی مذکور داشتند دو عیب بیشتر نداشت و اون دو این بودند که:
*الکی شونزده مگ (البته به گفته ی دوستان) ب خروجی اضافه میشه ولی همونطور که گفتم الکیه و در پرفومنس اختلالی ایجاد نمی کنه
من خودم از خروجی اینتل استفاده کردم (بدون مشکل) و آموزش جدید ترین ورژنشو تو این لینک گذاشتم و حتما مشکلاتتونو تو همون تاپیک مطرح کنید
شما می تونین خود نرم افزار اینتل رو از این لینک دانلود کنید.......(با حجم سیصدو پنجاه شص مگ)

سلام دوست عزیز .

خیلی ممنون از راهنمایی هات . حتما در چند روز آینده این رو انجام میدم و نتیجش رو میگم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/23، 08:59 عصر)elf نوشته است: سلام.
من حدود 6 ماه هست که  با کانستراکت 2  آشنا شدم. تا الان هم موفق شدم یک بازی برای اندروید بسازم. به نظرم برنامه کانستراکت 2 خیلی عالیه میتونی بدون کد نویسی خیلی کار ها بکنی و دستت خیلی باز هست. اما به نظرم یک مشکل خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگ داره و اونم اینه که خروجی گرفتن به صورت اندروید خیلی سخت و در بعضی مواقع غیر ممکنه.

من یک بازی جدید ساختم و اون رو طبق آموزش های شما ابتدا با coocon خروجی اندروید گرفتم. بازی رو روی چند تا گوشی نصب کردم و صفحه کاملا سیاه میومد.
 دیگه از کانستراکت نا امید شده بودم که دیدم آموزش خروجی گرفتن با intel xdk رو هم گذاشتید. با این برنامه هم خروجی گرفتم ولی بازم مشکل قبل رو داشتم.
توی این انجمن و نظراتی که کاربران زیر مطالب گذاشته بودند جستجو کردم و دیدم که خیلی ها این مشکل رو داشتند. خیلی افراد راه حل های مختلفی داده بودند. بعضی از آنها را انجام دادم ولی بازم نشد.

دیگه کاملا ناامید شدم. 20 20 20

اگه کسی واقعا راه حلی داره که خودش اون رو انجام داده باشه و کارش راه افتاده باشه بگه خیلی ممنون میشم و هر روز دعاش میکنم 63 63

با تشکر 4

سلام دوست عزیز ، خسته نباشی . منو میشناسی ؟ به نظرت اسممو جایی ندیدی ؟ میدونی من کی هستم ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من فرشته ی نجاتت هستم... ! 21 
بفرما روی لینک زیر کلیک بکن ببین مشکلت حل میشه :

دلایل سیاه و سفیدشدن صفحه در خروجیCoccon

بازم حل نشد ؟! عجب...... 39 

نترس تا با منی غم نداری  4 

حالا روی لینک زیر کلیک کن ببین بازم کارت راه میفته یا نه :

روشی جدید برای خروجی اندروید(ساختapk)

اگه بازم مشکلت حل نشده یا اصلا ناراضی هستی ، یه پیام به :
[email protected]
بفرست تا دیگه همممممممه چی حل بشه .
با تشکر ، نوید ، عضو تیم Elite

[تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط: elf

سلام

آقا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت. 8 8 8 8

طبق آموزشت جلو رفتم .مشکلم حل شد دمت گم. 41 41

آرزو می کنم هر چی از خدا بخوای بهت بده. 63 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/25، 08:15 عصر)elf نوشته است:

سلام

قربانت
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: elf
(1395/10/26، 11:23 صبح)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/10/25، 08:15 عصر)elf نوشته است:

سلام

قربانت

سلامی دوباره

آقا خروجی گرفته شد و بازی بالا اومد اما چند تا مشکل داشت

1. صفحه بازی یکم کوچیکه و حاشیه صفحه یکم سیاه هست که فک کنم صفحه رو بزرگ کنم و دوباره خروجی بگیرم درست بشه

2.بازی من صدا نداره . من توی کانستراکت چند تا صدا گداشتم که پخش شه اما وقتی که روی گوشی نصب کردم دیدم که هیچ صدایی پخش نمیشه

3. وقتی خروجی میگیریم از اینتل به ما دو تا نسخه میده که یکی روی موبایل ها و دیگری روی تبلت ها نصب میشه. من اگه بخوام این بازی رو در مارکت ها برای فروش بزارم باید چیکار کنم؟  نمیتونم که دو تا فایل بدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi