ایا میشه ساخت بازی انلاین مثل کلش اف کلنز ساخت
(1395/11/15، 08:49 عصر)sardar022 نوشته است:
(1395/11/15، 05:30 عصر)hesam3 نوشته است:
(1395/11/15، 05:21 عصر)Datisgames نوشته است: به نظر من شما اشتباه میکنید کلش ۳ بعد هست با دوربین بالا 
تو انریل همچین دوربینی وجود داره

لطفا پست زیر خاکی بالا نیارید ، اما حالا که خودتون بحثشو وسط کشیدید باید عرض کنم که اشتباه میکنید ، نه بازی کلش آف کلنز و نه کلش رویال هیچ کدوم 3 بعدی نیستن و حتی طراحی اون ها هم به صورت دو بعدی نوشته نشده .

الان ما به راحتی میتونیم نمونه کلش رویال و کلش آف کلنز رو با فتوشاپ و همین کانستراکت هم بالا بیاریم .
جمیعا در اشتباهید بدانید و اگاه باشید !!!!!
کلش ساختمان و سربازاش توسط یه نرم افزاری مثل تری دی مکس یا زی براش یا یه نرم افزارایی مث اینا ساخته شده فقط اونا ازش رندر دو بعدی گرفتن
ساده تر بخوام بگم وقتی حرکت دویدن یکی از سربازای کلشو نگا کنیم راهت میشه فهمید که اسپرایت هستن فقط چون عکسش از یه مدل سه بعدیه کسی شک نمیکنه!!!!!

الان وقتشه که یکی از اون حرکات تند و بزنم .

اولا که چشماتونو باز کنید ! اینجا ، کجا شما میبینید کسی گفته باشه گرافیک کلش با چی طراحی شده ؟
اگر منظورتون با بنده بوده ، که گفتم با کانستراکت نیز میشه با فتوشاپ طراحی کرد و فکر میکنم برای فردی مثل شما که معلوم نیست اصلا تا کجای این پست و خونده نظر گذاشتن کار اشتباهی هست اونم نظر دادن در رابطه با جمع بزرگی از اساتیدی که توی این پست پاسخ سازی کردن .

دوما ؛ بنده در بالا نوشته بودم که طراحی ها سه بعدی نیستند ، و دو بعدی هم نوشته نشدند . لطفا باز هم کمی دقت کنید ، شما بازی هم میسازید با این دقتتون ؟

از همه دوستان عذر میخوام ، موفق باشید ///.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه یکی تجسم خوبی داشته باشه و توی گرافیک و نقاشی کشیدن حرفه ای باشه میتونه بدون استفاده از نرم افزار های گرافیک سه بعدی و تنها با استفاده از فتوشاپ هم اسپرایت ایزومتریک بسازه
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، GAME MOEIN
یکی از مشکلات و شختی های کلیدی و اصلی بازی سازی همون گرافیکشه
اگه قرار بود به این راحتی گرافیک باری کلش قابل ساخت باشه خیلی ها تا حالا این کار رو انجام داده بودن
ساخت چنین انیمیشن هایی هزینه های خیلی سنگینی دارن،

اما خب شبیه به این گرافیک و سبک ساختن ممکن هست و اونم مهارت بالایی در نرم افزارهای
مربوطه نیاز داره و شبیه به این بازی ساختن یبا کانستراکت ممکن است اما این ممکن بودن به این معنا نیست
که گرافیک و انیمیشن های مورد نیاز راحت قابل تامین هستن

بلکه مشکل اصلی و قسمت سخت کار همین کارهای گرافیکی هستن.

-
-
عبادت بی ولای او نمازیست بی وضو / به منکر علی بگو نماز خود قضا کند
_________

سلام به کانستراکتی های عزیز، خوشحالم بعد از مدت ها دوباره تونستم به
انجمن برگردم

سال نو مبارک
-
[تصویر:  Logo.Hiwa-Game-4.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…