بهترین برنامه طراحی گرافیک(خیلی مهم)
Sad 
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان .

بهترین برنامه طراحی شخصیت ها و گرافیک برای ساخت بازی دوبعدی که خیلی هم پیچیده و سخت نباشه  چی هستش؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام
این سوال ها بار ها تو انجمن پرسیده شده
اگه ابزار ساده میخواید من صادقانه نرم افزار پینت رو به شما معرفی میکنم
چندین نرم افزار گرافیکی داریم، با اونی که خیلی راحت ترید و به سلیقه تون میخوره کار کنید

فتوشاپ و ایلوستریتور و اینجور نرم افزار ها که سخت نیستن، فقط نیاز به کمی زمان و تمرین دارن تا بتونید به سادگی باهاش کار کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1395/12/26، 12:31 صبح)mahdi_R8095 نوشته است: علیک سلام
این سوال ها بار ها تو انجمن پرسیده شده
اگه ابزار ساده میخواید من صادقانه نرم افزار پینت رو به شما معرفی میکنم
چندین نرم افزار گرافیکی داریم، با اونی که خیلی راحت ترید و به سلیقه تون میخوره کار کنید

فتوشاپ و ایلوستریتور و اینجور نرم افزار ها که سخت نیستن، فقط نیاز به کمی زمان و تمرین دارن تا بتونید به سادگی باهاش کار کنید

paint خیلی خیلی بیخود و سادست و فتوشاپ هم خیلی سخته 

من در اصل یه چیزی بین این دوتا میخوام.
؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من از illustrator، paint.net و inkscape استفاده میکنم. 
paint.net و inkscpe اپن سورس هستن و استفاده ازشون کاملا رایگانه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/26، 12:24 صبح)moeini نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان .

بهترین برنامه طراحی شخصیت ها و گرافیک برای ساخت بازی دوبعدی که خیلی هم پیچیده و سخت نباشه  چی هستش؟

سلام
ببینید طراحی آرتیکاله و به خلاقیت و مهارت شما بستگی داره و اینکه بگید بهترین نرم افزار برای این کار کدومه اصلا درست نیست.و به قول دوستمون با پینت ماکروسافت هم میشه طراحی کرد ولی خب ابزاراش کمه و خروجی با کیفیتی هم نمیده .در مورد فتوشاپ هم باید بگم که اولا اونقدرها هم سخت نیست و راحت می تونید یاد بگرید و دوما توصیه می کنم یادش بگیرید چون هر رشته دیجیتال چه طراحی دو بعدی و یا سه بعدی(برای تکسچرینگ) و حتی برنامه نویسی و طراحی وب(برای دیزاین صفحات) که کار کنید بهش احتیاج پیدا می کنید.و جزو مهارتهای چندگانه کامپیوتره که هر کسی باید بلد باشه.
ضمنا دنبال راحتی هم نگردید چون اگه طراحی و بازیسازی و .... راحت باشه که همه خودشون این کارها را انجام می دند و نیاز به شما ندارن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajjadr2001 ، shazde ، Mehrdad ، GAME MOEIN ، mostafanastary
(1395/12/26، 12:24 صبح)moeini نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان .

درود

برای گرافیک پیکسل آرت  : Photoshop یا Aseprite

برای گرافیک وکتور آرت : Flash , Illustrator , Corel

برای انیمیت دوبعدی : ToonBoom , Moho , Flash

برای انیمیت سه بعدی : 3D Max , Maya , Cinema 4D

اسم سخت بودن رو هیچوقت به زبون نیار . یادگیری هر کدوم از برنامه های بالا نهایتا یه ماه وقتت رو میگیره و در عوضش ابزار قوی دستته برای ساخت بازی های قویتر .

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: moeini ، ghasem ، GAME MOEIN ، mostafanastary
سلام ?
من نظر شخصیمو میگم خدمت شما و ابدا ارتباطی با اینکه من یک گرافیستم نداره. بیایید یه نگاهی به اپ های معتبر و موفق دنیا بندازیم میبینیم که همیشه کاری موفق بوده که به متخصص اون کار سپرده شده. ببینید من خودم یکی دوتا پروژه گیم رو بیخیال شدم فقط چون در برنامه نویسی مهارت لازم رو نداشتم. البته نتونستم در اون زمان هم با کسی در این ارتباط همکاری کنم.? پس بهتره شما هم قسمت های طراحی کارتون رو به یک طراح بسپارین.طراح هایی زیادی هستن که حاصرحاضر هستن براتون کار رو انجام بدن. البته که اگر حوصله و استعدادش رو داشته باشین و برین یاد بگیرین که فوق العادس?
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,012 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,450 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,705 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 10,341 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,425 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: