موضوعها: 7
سپاسها: 55
12 سپاس گرفتهشده در 9 ارسال
سلام خدمت همه عزیزان
از اساتید عزیزی که تجربه کامل در ساخت بازی آنلاین با وب سوکت رو دارند،(بالاخص اون عزیزی که بازی جنگ ژنرال ها رو ساخته بود،) خواهشمندم لطفا ویدئوی کامل این آموزش رو خودشون بسازن و قرار بدن،وقیمتش رو هم خودشون تعیین کنند...بالاخره خیلی ها مثل من و بقیه بچه ها دنبال همچین آموزشی میگردن...
بی صبرانه منتظر هستیم اساتید عزیز...
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
سلام
بنده ساخت بازی آنلاین را تقریبا بلدم اما با یک یا دو تا آموزش نمیشه یاد گرفت کامل و بنده دارم سر مطلب هاش را آماده می کنم برای شئ مالتی و انشالله بعد از یک ماه دیگه در یک دوره آموزشی بصورت رایگان قرار میدم فقط یک ماه صبر کنید آماده میشه.
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
تشکر بنظر من مولتی بهتره تا وب سوکیت
و لطفا عنوان را از فروش به درخواست تغییر بدین لطفا کاربران فکر میکنند همه چی پولی است ولی رایگان هستش
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
(1394/10/15، 06:35 عصر)amirho24 نوشته است: تشکر بنظر من مولتی بهتره تا وب سوکیت
و لطفا عنوان را از فروش به درخواست تغییر بدین لطفا کاربران فکر میکنند همه چی پولی است ولی رایگان هستش
نظرت اشتباهه چون شی مالتی پلیر سرعتش خیلی پایینه
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
دوستان اگر با وب سوکیت بلدین بگین لطفا تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
برای ساخت بازی آنلاین به چند چیز نیاز هست که کار را ساده کند یک پلاگین برای ارتباط سخت افزاری . یک پلاگین برای کار شبکه ای و پلاگین چند نفره.
تنها راه ارسال داده ها از کانستراکت استفاده از مودم و اینترنت است و روش هاس مانند وایفا و .. پلاگین خوبی وجود ندارد.
برای اینکار باید هر تغییری که صحنه داشته باشیم رو برای سرور ارسال کنیم .سرور این داده رو می گیره وبرای دیگر کاربران ارسال می کند.
افزونه های کانستراکت برای ساخت بازی های انلاین (که از روی سخت افزار مستقل اجرا می شود) مناسب نیست . چون افزون هایی منسابی ندارد. وباید همه کار را خودتان پیاده سازی کرد.
مشکل بزرگی که در این دسته بازی هست ناهمزمان بودن و سرعت اینترنت است که کار را بسیار سخت می کند
موضوعها: 28
سپاسها: 104
59 سپاس گرفتهشده در 37 ارسال
جناب ابراهیمی منتظر آموزش آنلاین هستیم