این روش درسته؟؟
سلام
دوستان من

من این روش رو برای مشخص کردن این که مثلا پلیر کدوم مراحل رو رفته و تموم کرده و کدوما رو نرفته استفاده کردم و خواستم بدونم این روش مشکلی نداره:

برای این که بفهمیم مرحله ... تموم شده یا نه: یک اسپرایت مخفی آخر مرحله قرار دادم طوری که پلیر 100% بهش برخورد میکنه و متغیر گلوبال گزاشتم و گفتم هر وقت پلیر به اون اسپرایت مخفی برخورد کرد نابود بشه اون اسپرایت مخفی و یکی به متغیر گلوبال اضافه بشه و از طریق همون متغیر گلوبال که 1 باشه یا صفر مراحل رو باز و بسته میکنم

برای ستاره دادن هم مشکل خاصی نداشتم فقط من اومدم بره 15 مرحله که هر کدوم سه ستاره حد اکثرشه 45 تا ستاره clone کردم. این کار درسته؟؟

مشکلی پیش نمیاره؟
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.

۱. اگه مشابه چیزی که در جلسه‌ی پنجم دوره‌ی آموزشی گفتیم عمل می‌کردید بهتر بود، ولی حالا هم یکم روش بیشتر فکر کنید، طوری که باگ نداشته باشه عیبی نداره. اگه هم بازی‌کن می‌تونه مثلاً مرحله‌ی اوّل رو بازی کنه و بدون بازی کردن مرحله‌ی دوم مرحله‌ی سوم رو هم بازی کنه (بخواین ببینید تک تک مراحل به صورت جداگانه بازی شدند یا نه) باید از آرایه استفاده کنید.

۲. اگه فقط قراره سه تا ستاره پشت سر هم تکرار بشن، باید برای همه، فقط از یک شیء Tiled Background استفاده کنید، اگه هم قرار نیست دقیقاً پشت سر هم تکرار بشن، دو تا clone از اسپرایت کافیه (که با خودش می‌شه ۳تا ستاره، البته همون دوتا کلون هم ضروری نیست، ولی برای راحت‌تر کردن کار بد نیست باشه). یعنی نباید برای هر مرحله سه تا آبجکت‌تایپ ستاره داشته باشید، بلکه برای کلّ مراحل همون سه تا کفایت می‌کنه. برای ذخیره‌ی تعداد ستاره‌های گرفته‌شده در هر مرحله هم باید از آرایه استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33
بفرمایید از این راحتر مگه میشه :دی

فقط شما بجای گروه "unlock" برای هر کدوم از لول ها را به یک لیوت جداگانه متصل کنید(اگه خوشت نیومد یه روش دیگه بگم)
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33 ، mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi