سورس آموزشی وکاربردی ذخیره سازی مراحل با پلاگین لوکال استوریج
سورس آموزشی ذخیره سازی با استفاده از پلاگین لوکال استوریج،بسیار کاربدی در خروجی کوکون آی او
سلام
حتما بازی سازایی که از انجین بازی سازیه کانستراکت 2 استفاده می کنند، با خروجی کوکون آی او، آشنا هستند و با معایب این خروجی هم آشنا هستند.
البته این عیب هم نیست چون جاش رو با یه پلاگین دیگه پر کرده.
مثلا اینکه این نوع خروجی از پلاگین وب استوریج پشتیبانی نمیکنه و ما برای ذخیره سازی باید از پلاگین لوکال استوریج استفاده کنیم، که این پلاگین کمی استفادش پیچیده تر از پلاگین وب استوریج هست.
من براتون یه سورس آماده کردم که نمونه ذخیره سازی باز بودن مراحل هست با استفاده از خروجی کوکون آی او که بدون مشکل تو بازیتون ازش استفاده کنید.
توضیحات تکمیلی استفاده ازین پلاگین رو تو سورس نوشتم.
من خودم هم ازین روش برای ذخیره سازی مراحلم تو بازیم استفاده کردم و خروجی کوکون آی او گرفتم.
بازیمم خط آتش هست میتونید دانلود کنید و ببینید که ذخیره سازی مراحل با این روش بدون مشکل انجام می شود.
امیدوارم ازین سورس استفاده کنید.
https://cafebazaar.ir/app/ir.fabrikdesig...line/?l=fa

این سورس بسیار کاربردی رو از اینجا میتونید دانلود کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
(1395/4/28، 06:06 صبح)mafh915 نوشته است: سورس آموزشی ذخیره سازی با استفاده از پلاگین لوکال استوریج،بسیار کاربدی در خروجی کوکون آی او
سلام
حتما بازی سازایی که از انجین بازی سازیه کانستراکت 2 استفاده می کنند، با خروجی کوکون آی او، آشنا هستند و با معایب این خروجی هم آشنا هستند.
البته این عیب هم نیست چون جاش رو با یه پلاگین دیگه پر کرده.
مثلا اینکه این نوع خروجی از پلاگین وب استوریج پشتیبانی نمیکنه و ما برای ذخیره سازی باید از پلاگین لوکال استوریج استفاده کنیم، که این پلاگین کمی استفادش پیچیده تر از پلاگین وب استوریج هست.
من براتون یه سورس آماده کردم که نمونه ذخیره سازی باز بودن مراحل هست با استفاده از خروجی کوکون آی او که بدون مشکل تو بازیتون ازش استفاده کنید.
توضیحات تکمیلی استفاده ازین پلاگین رو تو سورس نوشتم.
من خودم هم ازین روش برای ذخیره سازی مراحلم تو بازیم استفاده کردم و خروجی کوکون آی او گرفتم.
بازیمم خط آتش هست میتونید دانلود کنید و ببینید که ذخیره سازی مراحل با این روش بدون مشکل انجام می شود.
امیدوارم ازین سورس استفاده کنید.
https://cafebazaar.ir/app/ir.fabrikdesig...line/?l=fa

این سورس بسیار کاربردی رو از اینجا میتونید دانلود کنید

سلام 
من به یه همچین سورسی خیلی نیاز داشتم ولی لینکش خرابه اگه کسی مثل همین سورس رو داره لطفا برام آپلود کنه
برای تاریخ تاپیک هم عذر میخوام چون خیلی لازم دارمش 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
سرچ کنید
قبلا من سورس آموزش لوکال استورج رو گذاشتم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,222 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,817 1399/6/21، 12:40 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  سورس ساخت خدم mega_24 5 5,010 1399/3/12، 03:25 عصر
آخرین ارسال: M.gh