1394/5/20، 01:26 صبح
به نام خداوند لوح وقلم حقیقت نگار وجود وعدم
با سلام بر تمامی دوستان،
شاید شما هم بخواهید.محدودیت های رو برای داده های ورودی شی text -box بوجود بیارید.به عبارت دیگر کنترل بیشتری بر ورودی ها داشته باشید.
مثلاً کاربر تنها بتونه عدد وارد کنه
یا مثلا محدودیت در کارکترهای ورودی باشه، میدونید که در حالت عادی کابر در تکست باکس میتونه یک متن بسیار طولانی رو وارد کنه، و این چیز جالب و حرفه ای نیست!
در این سورسی آموزشی که بنده براتون ساختم و شما میتونید از اون الگو بگیرید و در پروژه ها تون ازش استفاده کنید.هم محدودیت کاراکترهای ورودی رو در تکست باکس اعمال کردم.همه محدودیت نوع ورودی، در اینجا من از عدد استفاده کردم.یعنی کاربر هر چه سعی کنه حروف رو بجای اعداد وارد کنه نمیتونه و محدودیت ورودی هم بر روی 5 کاراکتر قرار دادم.خودتون دانلود کنید متوجه میشید.
لینک دانلود سورس آموزشی
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)