سورس آموزشی:کنترل حرفه ای تر ورودی های تکست باکس
Brick 
به نام خداوند لوح وقلم             حقیقت نگار وجود وعدم

با سلام بر تمامی دوستان،

شاید شما هم بخواهید.محدودیت های رو برای داده های ورودی شی  text -box بوجود بیارید.به عبارت دیگر کنترل بیشتری بر ورودی ها داشته باشید.
مثلاً کاربر تنها بتونه عدد وارد کنه
یا مثلا محدودیت در کارکترهای ورودی باشه، میدونید که در حالت عادی کابر در تکست باکس میتونه یک متن بسیار طولانی رو وارد کنه، و این چیز جالب و حرفه ای نیست!

در این سورسی آموزشی که بنده براتون ساختم و شما میتونید از اون الگو بگیرید و در پروژه ها تون ازش استفاده کنید.هم محدودیت کاراکترهای ورودی رو در تکست باکس اعمال کردم.همه محدودیت نوع ورودی، در اینجا من از عدد استفاده کردم.یعنی کاربر هر چه سعی کنه حروف رو بجای اعداد وارد کنه نمیتونه و محدودیت ورودی هم بر روی 5 کاراکتر قرار دادم.خودتون دانلود کنید متوجه میشید.

لینک دانلود سورس آموزشی

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، alii ، majid tarh ، seyed ، ghasem ، shazde ، mahdi.p ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
سلام دوست عزیز من نمیتونم اجرا کنم ورژن کنستراکت من کمتر از ورژنی است که این سورس باهاش ساخته شده است. در تبلدیلشم اخطار عجیبی میده و نمیشه تبدیلش کرد  2

ممنون میشم کمک کنید خیلی دنبال چنین سورسی میگشتم خیلی ممنون
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1394/5/20، 11:53 صبح)majid tarh نوشته است: سلام دوست عزیز من نمیتونم اجرا کنم ورژن کنستراکت من کمتر از ورژنی است که این سورس باهاش ساخته شده است. در تبلدیلشم اخطار عجیبی میده و نمیشه تبدیلش کرد  2

ممنون میشم کمک کنید خیلی دنبال چنین سورسی میگشتم خیلی ممنون

سلام، دوست عزیز برای اینکار باید.فرمت فایل رو از capx تغییر نام بدید به zip بعد با استخراج فایل زیپ برین سراغ فایل اصلی سورس با فرمت caproj بعد از بازکردن این فایل با نوت پد ویندوز یا نوت پد پلاس پلاس باید دنبال خط زیری بگردین که اعداد موجود در این خط نشانگر همون ورژنی هست که باهش عمل ذخیره سازی انجام شده است.
<saved-with-version>20600</saved-with-version>

این عدد 20600 یعنی ورژن 206 که من ازش استفاده کردم.شما میتونید سه عدد اول رو بسته به ورژنی که در حال استفاده هستید تغییر بدین مثلا بزارید 20300 که میشه ورژن 203 بعدش هم با همون نوت پد فایل رو ذخیره کنید.و حالا میتونید بدون مشکل در ورژن مورد نظر فایل رو باز کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh
خیلی ممنون دوست عزیز ولی دقیقا همین کار ها رو قبلا کرده بودم ولی وقتی میخواستم فرمت فایل caproj رو به txt تغییر بدم یه ارور میداد و نمیشد. نمیدونم مشکل از کچاست 2 به هر حال خیلی ممنون
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نباید فرمت فایل caproj رو به txt تغییر بدید.اگر Notepad++ رو ندارید.

شما دو تا راه دارید:

1-باید بر روی فایل caproj راست کلیک کرده و open with رو بزنید بعد از اون هم Notepad ویندوز رو انتخاب کنید.و بعد از ویرایش، فایل رو save کنید.بعد دوباره با انتخاب open with  ایندفعه construct رو انتخاب کنید.تمام ، با دابل کلیک بر روی فایل caproj سورس در کانستراکت ورژن پائینتر شما باز خواهد شد.

2-Notepad ویندوز رو باز کرده و از زبانه open به پوشه ی مورد نظر بروید و با انتخاب all files فایل caproj نمایان خواهد شد.با انتخاب فایل caproj و ویرایش آن، کار تمام است.فایل رو ذخیره کرده، و نوت پد را ببندید.و با دابل کلیک بر روی فایل caproj سورس در کانستراکت ورژن پائینتر شما باز خواهد شد.

پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh
واقعا ممنونم
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,232 1399/7/8، 08:58 صبح