کنترل موزیک
سلام خدمت همه عزیزان
چطوری میشه موزیک رو کنترل کرد یعنی اینکه وقتی بازی شروع میشه شروع بشه به پخش و دیگه با رفتن و برگشتن به لیوت های دیگه قطع نشه و یکنواخت پخش بشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب ساده است که. این دستور رو میزنید

on start of layout>play esm music

دیگه بری تو لایوت های دیگه قطع نمیشه

فقط میخواد بگی که در شروع لایوت موزیک اجرا بشه. دیگه بری تو لایوت های بعدی هم دوباره در حال پخشه و قطع نمیشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنونم دوست عزیز این رو میدونم،مشکل من اینکه وقتی میرم تو لیوت دیگه و برمیگردم موزیک از اول شروع میشه،من این رو نمیخوام میخوام ادامه موزیک پخش بشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب میتونید یه گلوبال وریآبل ( global variable) ایجاد کنید و بگید که مثلا در شروع لایوت اگر اون گلوبال صفر بود اون موزیک شروع بشه از اول و بعد در آخر میزارید که تعداد همون گلوبال تغییر کنه به یک. اینطوری مشکلتون حل میشه D: با تشکر 1

اگر متوجه نشدید میتونم براتون یه سورس هم تهیه کنم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، Americanboy ، kaveh_pzh ، majid tarh
خوب یک لیوت با بکگراند مشکی بساز که فقط یکبار سریع در اول بازی اجرا شه و دیگه نشه بهش برگشت.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirreza ، Americanboy ، majid tarh
ممنونم ازتون دوستای گلم اینارو تست میکنم به نتیجه رسیدم حتما همینجا خبر میدم...موفق باشید

دوستان مشکل با همون متغیر حل شد،فقط مشکل دیگه اینه که با اینکه من تکرار موزیک رو فعال کردم اما موزیک فقط یکبار اجرا میشه هرکار میکنم درست نمیشه لطفا راهنماییم کنید...ممنونم ازتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب در رابطه با این مشکلتون باید بگم که در یه جایی تو همون قسمت تنظیماتش که موزیک رو میزارید یه گزینه هست که میتونید اون رو به loop تغییر بدید.
در ضمن من هم همین گلوبال رو ترجیح میدم و خودم از این راه استفاده میکردم
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirreza
دوست عزیز loop رو هم فعال کردم اما بازهم همین مشکل هست و موزیک تکرار نمیشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر کنم به خاطر اون متغیری هست که amirreza گفته بودند. روشی که آقای vng گفتند رو امتحان کنید و loop رو هم بزنید. تست کنید بعد خبر بدید
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirreza
ممنونم،اما کلا قبل از اینکه متغیر رو بزارم ،این مشکل رو داشت ،امکان داره شیء صدام مشکل داشته باشه؟

راستی یه سوالی آخرین ورژن xdk رو برای خروجی کراس واک از کجا میتونم تهیه کنم؟ چون بچه ها میگن دیگه تو ورژن های جدید خبری از لگ و افت فریم نیست...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi