تکست باکسی برای سرچ
سلام. این امکان در کنستراکت 2 هست که بشه یک کلمه رو سرچ کرد؟ مثلا بگیم که اگر 2 کلمه ی وارد شده در تکست باکس مثلا با این دو کلمه ی اول یه تکسی مطابقت داشت قرمز بشه؟ ممکنه؟
یا یه سرچ پیشرفته در که مثلا هرکلمه ای که در تکست باکس وارد شد بگرده و اگر یکی از اون کلمات توی یه قسمتی از تکست بود اون باز قرمز بشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید 1
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای جستجو می توانید از تابع system  زیر استفاده کنید

1- find(Text, Find)
2- RegexSearch(String, Regex, Flags)

یک متغییر کمکی تعرف می کنید بعد از تابع set این متغیر یکی از تابع های بالا را برای جستجو انتخاب کنید نتیجه درست یک عدد مثبت از 0 به بعد است . می توانید در ادمی زیر شرطی بسازید که اگر مثبت شد نتیه هر کاری خواستی و اگر منفی شد ه همین طور

تابع 1 Text : متن اصلی ، Find = متن جستجو
تابع 2 String : متن می خواهید جستجو کنید ، Regex : یک عبارت جستجو شبهه کلمه(/مهر/ ، [a,b,c] ) ،
Flags : کنترول عملیات جستجو
  پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh ، vng ، keyhan
با سلام خیلی خیلی ممنونم فقط اگر زحمتی نیست این دستوراتتون رو لطف کنید به صورتی بنویسید بتونم بخونم مستقیم باشه. خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتتون و دستور رو خیی ممنون میشم پشت سر هم بنویسید بدونم چطوری وارد کنم.
خیلی ممنونم 1
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این یک سورس ساده است که کلمه ای را در متن جستجو می کند  در صورت یافتن پیغام یافت شد را نمایش می دهد.
در روزهای آینده سورس کاملی برای جستجو خواهم گذاشت که قابلیت highlight  رنگ زرد پشت زمینه را داشته باشد. برای اینکار به سی اس اس نیاز هست
سورس جستجو متن
  پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh ، keyhan
سلام. ببخشید ولی فکر کنم مشکل داره دانلود نمیشه.
خودتون امتحان کنید :\

خیلی ببخشید که اینقدر تو زحمت میندازمتون ولی اگه میشه جای دیگه ای آپلود کنید یا هم دوباره آپلود کیند. خیلی ممنونم
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوباره روی لینک کلیک کنید. امتهانش کردم مشکل نداشت باید شما به سایت http://www.picofile.com/ منتقل شوید و در پایین روی دکمه دریافت دانلود کلیک کنید ودوباره روی دکمه دانلود فایل کلیک کنید.
  پاسخ

سلام بله دانلود شود ولی هرکاری میکنم نمیشه اون فایل caproj رو به txt تغییر بدم تا بتونم تبدیل کنم

ورژن کنستراکت من = r204 هست اگر لطف کنید خودتون اکر تونستید خودتون تبدیل کنید و یا در رابطه با این مشکل که تبدیل به txt نمیشه تا بتونم تغییرش بدم یکمی توضیح بدید و راهنمایی کنید

خیلی خیلی ممنونم
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای چی می خواهید به txt تبدیل کنید. این یک فایل زیپ شده رمزنگاریشده است که غیر قابل تغییر به txt است. می توانید با نرم افزار فشرده سازی مثل 7zip محتوای آنرا استخراج کنید
  پاسخ

نه منظور من اون فایل زیپ نبود. حتما شما میدونید برای تبدیل یه بازی که با کنستراکت ورژن بالاتری ساخته شده باشه باید چیکار کرد. من منظورم اون کاره
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دقیقا منظورتان را نفهمیدم. فکر کنم پروژه روی کانسراکتان خوانده نمی شود. می توانید نسخه 211 ر از همین سایت دانلود کنید
که باگ های زیادی از صدا و تایل مپ و پلاگین فیزیک و موتور فیزیک برطرف شده است. همچنین تغییراتی برای خروجی . امکانات جدیدی افزوده شده است که بعدا توضیح خواهم داد.

حتما آخرین نسخه را دانلود کنید. که باگ کمتری دارد
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر