موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
برای جستجو می توانید از تابع system زیر استفاده کنید
1- find(Text, Find)
2- RegexSearch(String, Regex, Flags)
یک متغییر کمکی تعرف می کنید بعد از تابع set این متغیر یکی از تابع های بالا را برای جستجو انتخاب کنید نتیجه درست یک عدد مثبت از 0 به بعد است . می توانید در ادمی زیر شرطی بسازید که اگر مثبت شد نتیه هر کاری خواستی و اگر منفی شد ه همین طور
تابع 1 Text : متن اصلی ، Find = متن جستجو
تابع 2 String : متن می خواهید جستجو کنید ، Regex : یک عبارت جستجو شبهه کلمه(/مهر/ ، [a,b,c] ) ،
Flags : کنترول عملیات جستجو
موضوعها: 34
مکان: کهگیلویه و بویراحمد
سپاسها: 309
249 سپاس گرفتهشده در 75 ارسال
سلام. ببخشید ولی فکر کنم مشکل داره دانلود نمیشه.
خودتون امتحان کنید :\
خیلی ببخشید که اینقدر تو زحمت میندازمتون ولی اگه میشه جای دیگه ای آپلود کنید یا هم دوباره آپلود کیند. خیلی ممنونم
telegram id : @firebug2017
سلام بله دانلود شود ولی هرکاری میکنم نمیشه اون فایل caproj رو به txt تغییر بدم تا بتونم تبدیل کنم
ورژن کنستراکت من = r204 هست اگر لطف کنید خودتون اکر تونستید خودتون تبدیل کنید و یا در رابطه با این مشکل که تبدیل به txt نمیشه تا بتونم تغییرش بدم یکمی توضیح بدید و راهنمایی کنید
خیلی خیلی ممنونم
برای چی می خواهید به txt تبدیل کنید. این یک فایل زیپ شده رمزنگاریشده است که غیر قابل تغییر به txt است. می توانید با نرم افزار فشرده سازی مثل 7zip محتوای آنرا استخراج کنید
نه منظور من اون فایل زیپ نبود. حتما شما میدونید برای تبدیل یه بازی که با کنستراکت ورژن بالاتری ساخته شده باشه باید چیکار کرد. من منظورم اون کاره
دقیقا منظورتان را نفهمیدم. فکر کنم پروژه روی کانسراکتان خوانده نمی شود. می توانید نسخه 211 ر از همین سایت دانلود کنید
که باگ های زیادی از صدا و تایل مپ و پلاگین فیزیک و موتور فیزیک برطرف شده است. همچنین تغییراتی برای خروجی . امکانات جدیدی افزوده شده است که بعدا توضیح خواهم داد.
حتما آخرین نسخه را دانلود کنید. که باگ کمتری دارد