مشکل عجیب در xdk جدید
سلام دوستان
من به یه مشکل عجیبی برخوردم که خودمم موندم
بازیم رو با xdk که تاریخش واسه سال 2013 هست خروجی میگیرم و از نظر اتصال و دریافت امتیازات آنلاین هیچ مشکلی ندارم اما با ورژن جدید که آقا مجنبی لینکش رو زحمت کشیدن گذاشتن خروجی میگیرم اصلا انگار که نه اینترنتی هست نه جدول امیتازاتی.نه ثبت میکنه نه دریافت... تبلیغات ادپلی هم که تو بازیم هرکار میکنم نمایش نمیده وای خدا دارم دیوونه میشم..لطفا یه عزیز راهنماییم کنه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آیا در خروجی پیش می آید یا در شبیه ساز اندروید. به جز روش قبلی روش اشتراک گذاری هم اضافه شده است با آن هم تست کن ولی باید برنامه کتابخانه اش را از کافه بازار در یافت کنید .
حتما از روش کراس والک استفاده کنید .
آن که نوشته اندروید بروی اندروید نسخه 5 است و اکنون کاربردی ندارد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
نه در خروجی xdk و زمانیکه بازی رو روی گوشی نصب میکنم مشکل داره،نه من موقع گرفتن خروجی برای xdk از خود کانستراکت اندروید رو انتخاب میکنم بعد توی xdk کراسواک رو انتخاب میکنم ،طبق آموزش های خود سایت،راستی اینکه تبلیغ ادپلی نشون نمیده امکان داره از ورژن پائین کانستراکتم باشه؟ نسخه من 178 هست،و اینکه میگید کتابخانه اش باید از بازار بگیرم یعنی بازار بازیم رو با تبلیغات ادپلی قبول نمیکنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتر است از نسخه جدید کانسراکت استفاده کنید که بهینه تر و باگ های زیادی از صدا خروجی اندروید عکس هی پس زمینه و امکانات جدیدی افزوده . کانسراکت جدید سازگار با نسخه های جدید اینتل هستند . مشکلی نداره چون گفته اند قبول کردند.

نسخه های جدید کانسراکت و اینتل خیلی سرعت اجرایی بازی را بردند و بهینه تر شده اند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
دوستان عزیز من آخرین ورژن کانستراکت رو دانلود کردم و نصب کردم،فقط موقعی که میخوام خروجی Android بگیرن که بعد ببرم تو xdk خروجی کراواک بگیرم آیکون Android نیست و به جاش cordova اومده ،باید کوردوا انتخاب کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله باید کردوا خروجی بگیرید .این خروجی  چندگانه پلتفرمی است. که سازگاری بیشتری نسبت به بقیه خروجی ها دارد .
در این زمینه هم ویدیو هایی است و هم کتاب و مقاله که می توانید در این سایت پیدا کنید.

بعد از خروجی بایستی پوشه ساخته شده را در برنامه اینتل برده تا برایتان خروجی بگیرد .

اگر در این زمینه چیزی نمی دانید . بهتر است آموزش های مربوطه را بخوانید.

حتما باید خروجی کوردوا بگیرد. چون xdk برطبق کوردوا عمل می کند. کدهای بازیتان به توابع کوردوا تبدیل و سازگار شده و کتابخانه کوردوا به آن افزوده می شود.
اگر خروجی غیر از کودوا بگیرید پلاگین درون پرداختی و تبلیغ بدرستی عمل نمی کند . صدا ندارید و یکسری اکشن ها بد عمل می کنند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
آره مشکلم کاملا از همین بود و حل شد
الان تبلیغ نشون میده و پول هم به حسابم میاد اما تو گوشی من بعد از درخواست نمایش این پیغام رو مینویسه" cant play your movie" به نظر شما مشکل از پلیر گوشی هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
 هنگام خروجی در کانسراکت تیک مدیا پلیر را بزن و همچنین در برنامه xdk تا به پلیر اندروید دسترسی داشته باشد. 
  پاسخ

ممنونم دوست عزیز
الان چک کردم ولی گزینه ای به اسم مدیاپلیر نداره فقط چهار تا گزینه هست که یکیش نوشته media ،موقع گرفتن خروجی در کانستراکت منظورم هست؟ در کانستراکت و xdk این تیک کجا قرار داره لطفا اگر میشه یه تصویر ازش بزاری ممنونم میشم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همان media است.
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر