موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
سلام دوستان
من به یه مشکل عجیبی برخوردم که خودمم موندم
بازیم رو با xdk که تاریخش واسه سال 2013 هست خروجی میگیرم و از نظر اتصال و دریافت امتیازات آنلاین هیچ مشکلی ندارم اما با ورژن جدید که آقا مجنبی لینکش رو زحمت کشیدن گذاشتن خروجی میگیرم اصلا انگار که نه اینترنتی هست نه جدول امیتازاتی.نه ثبت میکنه نه دریافت... تبلیغات ادپلی هم که تو بازیم هرکار میکنم نمایش نمیده وای خدا دارم دیوونه میشم..لطفا یه عزیز راهنماییم کنه...
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
آیا در خروجی پیش می آید یا در شبیه ساز اندروید. به جز روش قبلی روش اشتراک گذاری هم اضافه شده است با آن هم تست کن ولی باید برنامه کتابخانه اش را از کافه بازار در یافت کنید .
حتما از روش کراس والک استفاده کنید .
آن که نوشته اندروید بروی اندروید نسخه 5 است و اکنون کاربردی ندارد.
نه در خروجی xdk و زمانیکه بازی رو روی گوشی نصب میکنم مشکل داره،نه من موقع گرفتن خروجی برای xdk از خود کانستراکت اندروید رو انتخاب میکنم بعد توی xdk کراسواک رو انتخاب میکنم ،طبق آموزش های خود سایت،راستی اینکه تبلیغ ادپلی نشون نمیده امکان داره از ورژن پائین کانستراکتم باشه؟ نسخه من 178 هست،و اینکه میگید کتابخانه اش باید از بازار بگیرم یعنی بازار بازیم رو با تبلیغات ادپلی قبول نمیکنه؟
بهتر است از نسخه جدید کانسراکت استفاده کنید که بهینه تر و باگ های زیادی از صدا خروجی اندروید عکس هی پس زمینه و امکانات جدیدی افزوده . کانسراکت جدید سازگار با نسخه های جدید اینتل هستند . مشکلی نداره چون گفته اند قبول کردند.
نسخه های جدید کانسراکت و اینتل خیلی سرعت اجرایی بازی را بردند و بهینه تر شده اند
دوستان عزیز من آخرین ورژن کانستراکت رو دانلود کردم و نصب کردم،فقط موقعی که میخوام خروجی Android بگیرن که بعد ببرم تو xdk خروجی کراواک بگیرم آیکون Android نیست و به جاش cordova اومده ،باید کوردوا انتخاب کنم؟
بله باید کردوا خروجی بگیرید .این خروجی چندگانه پلتفرمی است. که سازگاری بیشتری نسبت به بقیه خروجی ها دارد .
در این زمینه هم ویدیو هایی است و هم کتاب و مقاله که می توانید در این سایت پیدا کنید.
بعد از خروجی بایستی پوشه ساخته شده را در برنامه اینتل برده تا برایتان خروجی بگیرد .
اگر در این زمینه چیزی نمی دانید . بهتر است آموزش های مربوطه را بخوانید.
حتما باید خروجی کوردوا بگیرد. چون xdk برطبق کوردوا عمل می کند. کدهای بازیتان به توابع کوردوا تبدیل و سازگار شده و کتابخانه کوردوا به آن افزوده می شود.
اگر خروجی غیر از کودوا بگیرید پلاگین درون پرداختی و تبلیغ بدرستی عمل نمی کند . صدا ندارید و یکسری اکشن ها بد عمل می کنند.
آره مشکلم کاملا از همین بود و حل شد
الان تبلیغ نشون میده و پول هم به حسابم میاد اما تو گوشی من بعد از درخواست نمایش این پیغام رو مینویسه" cant play your movie" به نظر شما مشکل از پلیر گوشی هست؟
هنگام خروجی در کانسراکت تیک مدیا پلیر را بزن و همچنین در برنامه xdk تا به پلیر اندروید دسترسی داشته باشد.
ممنونم دوست عزیز
الان چک کردم ولی گزینه ای به اسم مدیاپلیر نداره فقط چهار تا گزینه هست که یکیش نوشته media ،موقع گرفتن خروجی در کانستراکت منظورم هست؟ در کانستراکت و xdk این تیک کجا قرار داره لطفا اگر میشه یه تصویر ازش بزاری ممنونم میشم...