ایران اپس
سلام دوستان
ببخشید یه سوالی
تو ایران اپس وقتی بسته رو معرفی میکنیم بعدش مینویسه که بسته با موقیت بروزرسانی شد و پس از بررسی مشخصات بروزرسانی خواهد شد،اما این اولین باری بود که من این بازی رو درخواست انتشارش رو دادم، هیچ جایی هم ننوشته که درحال بررسی یا فلان،به نظرتون درست پیش رفتم و بازیم بعد از بررسی و تایید منتشر میشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه شما فقط بازتان راثبت کردید. اگر در منو بسته ها قسمت وضیعت نوشته در حال بررسی کار تمام شده است.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
ممنوم،نه تو قسمت همه بسته های من که میرم تو وضعیت نوشته جدید،پس چطور باید بررسی بشه،بازار خیلی راحت تر بازی رو میفرستی برای بررسی،لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگاه اگر نوشته جدید یعنی تازه ارسال کردین و هنوز تو لیست برسی و اگر منتشر بشه می نویسه منتشر شد و اگر عیب داشت می نویسه نیاز به ویرایش.
ولی اگر خواستین بروز رسانی کنید قبلا بروز رسانی می کردی می نوشت در حال برسی بروز ولی الان دیگه نشون نمیده ولی این به این معنی نیست که بروز رسانی نشده بلکه شده ولی به شما نشون نداده.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ابتدا بسته را بایستی ارسال کنید سپس مشمخصات را تکمیل کرده و در آخر سر هم روی دکمه ذخیره و ارسال کلیک کنید یک پیغام می آید و حالت به در حال بررسی در انتظار تغییر می کند.

اگر مراحل را موفقیت پیش رفتید روی اصلاح کلیک کنید باید نام برنامه و مشخصات آن در پایین فرستادن برنامه می آید.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
نمیدونم،فقط دکمه بروزرسانی کنارش داره،وقتی روش کلیک میکنم اون پائین پائین کنار ذخیره و ارسال مشخصات بازی رو نوشته،هر کار هم که میکنم باز درحال بررسی نمیشه،نکنه مثل کافه بازار باید پول بدم برای انتشار آره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیر . آیا نام پکیج هم می آید مثل
[تصویر:  app.png]
روی انتخاب بسته سپس سپس شروع ار سال کلیک کردید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
نه نیاز به پول نیست اون دکمه بروز رسانی رو انجام میده وقتی داخلش میشی و تغییرات را اعمال می کنید یه دکمه سبز داره که نوشته ذخیره و ارسال اون را بزنید اگر بهتون پیغام موفقیت داد یعنی رفته تو صف بروز رسانی ها,اگر پیغام ارور داد باید مشکل را بر طرف کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy
منظورم اگر بسته در اینجا آمده شده است .پس ارسال شده و در صف بررسی قرار گرفته است.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
بی نهایت ممنونم از راهنمایی کاملتون
دقیقا همه چیش مثل عکسهایی که شما قرار دادین به غیر از او وضعیتش که واسه من زده جدید.

راستی یه سوال دیگه
ایران اپس هم مثل کافه بازار یک هفته بعد نتیجه بررسی رو اعلام میکنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi