سورس استفاده از فانکشن
اخه میگم من اصلا درمورد سرور و php و دیتابیس چیزی بلند نیستم و تنها استفاده ای که از سرورم میکنم پلاگین های پارسکور و onstorage اقا میلاده . به همین دلیل فک نکنم بتونم اون قسمت رو خیلی امن کنم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1399/1/3، 02:33 عصر)محمد 82' نوشته است:
اخه میگم من اصلا درمورد سرور و php و دیتابیس چیزی بلند نیستم و تنها استفاده ای که از سرورم میکنم پلاگین های پارسکور و onstorage اقا میلاده . به همین دلیل فک نکنم بتونم اون قسمت رو خیلی امن کنم .

برای امن شدن سمت کانستراکت بهت این کاراراو پیشنهاد می کنم
اول اسم متغیر ها رو رمزی بزن و معانیش رو توی یه جایی بنویس مثلا Coin تشکیل شده از حروف C , o ,i,n خب می تونی بجای حرف ، شمارشو بزنی
مثلا C سومین حرف انگلیسیه پس میشه 3
کلا Coin میشه: 3.15.914
                     C . O . i . n
فعلا که پیشتازشون نرم افزاری به اسم Lucky Pather هست
در اول کار بگو چک کنه ببینه این آیدی ها که مال لاکی پچر هستن توی گوشی وجود داره یا نه :
com.android.vending.billing.InAppBillingService.LOCK
و این یکی
Hacking.AminLCr.LCPatchFulled
من امتحان کردم جواب داد

خب این برای امن کردن بازی بود که هم میتونه توی بازی آنلاین و هم آفلاین کمک کنه ...
[تصویر:  default-yellow.svg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: tairon ، M.gh
آقا محمد من چون بیکارم و از دیتابیس و Php هم سر در میارم ،
میتونم برات سیستم ثبت نام و ورود با رمز نگاری اطلاعات برای امنیت بیشتر بزارم و قاعدتا رایگان چون برای فقط برای صرف بیکاری است.

و در کل هر کی خواست سیستم "کد دعوت به بازی" بزارم( که مثلا کاربر میزنه رو دکمه یه کد بهش میده ، بعد مثلا اون کد رو اگه بده به دوستش بعد باهم بزنن رو استارت بازی ( حالا خیلی همزمان هم نبود نبود ) و دوتاییشو میرن تو یه روم و با هم بازی کنن) و این هم قاعدتا رایگان است چون برای صرف بیکاری است 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، محمد 82
(1399/1/3، 04:19 عصر)""M.gh نوشته است: آقا محمد من چون بیکارم و از دیتابیس و Php هم سر در میارم ،
میتونم برات سیستم ثبت نام و ورود با رمز نگاری اطلاعات برای امنیت بیشتر بزارم و قاعدتا رایگان چون برای فقط برای صرف بیکاری است.

و در کل هر کی خواست سیستم "کد دعوت به بازی" بزارم( که مثلا کاربر میزنه رو دکمه یه کد بهش میده ، بعد مثلا اون کد رو اگه بده به دوستش بعد باهم بزنن رو استارت بازی ( حالا خیلی همزمان هم نبود نبود ) و دوتاییشو میرن تو یه روم و با هم بازی کنن) و این هم قاعدتا رایگان است چون برای صرف بیکاری است 1

راستش من یک آمورش ساخته بودم به همراه یک فایل که میشد بازش کرد و امکاناتی رو که میخوای توی سیستم ثبت و نام و لاگین باشه رو از توی لیست تیک میزدی و  مشخصات دیتابیس رو هم وارد می کردی و بعد هم در قالب یک پوشه فایلهای php رو بهت خروجی میداد.
ولی مشکلی که برای هاردم پیش اومد باعث شد که اون فایل بره هوا 21
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نمی تونی بازیابی کنی؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/3، 04:50 عصر)""M.gh نوشته است:  
دارم بازیابی میکنم فعلاً که 26 درصد پیشرفت داشته. کلاً ریکاوری کردن پروسه وقت گیریه.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
Wink 
آقای oak اکشن set return value که مال فانکشن هست چیکار میکنه؟ 
میشه یه سورس در این باره هم قرار بدین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/7، 08:44 عصر)""M.gh نوشته است: '""M.gh""' pid='50201' dateline='1585239240'
نقل قول:
آقای oak اکشن set return value که مال فانکشن هست چیکار میکنه؟ 
میشه یه سورس در این باره هم قرار بدین؟
فانکشن ها اینطوری عمل می کنن
یا یه مقداری ازت می گیرن و برات کاری انجام می دن (مثل جابه جا کردن اسپرایت ها)
مثلا فرمان می دهی که یه اسپرایت رو به این مختصات ببر...
و یا اینکه مقداری ازت می گیرن و مقداری دیگه بهت میدن
مثلا 2 و 3 رو بهش می دی  و میگی برات جمع بزنه
و خب حالا که جمع زد باید اون مقدار Return (بازگشت) داده بشه به کاربر
Return Value یه اکسپرشن هستش و از طریق اون اکشنی که نام بردید مقدارش میشه مثلا :
کد:
Function.Param(1) + Function.Param(2)
و بعد شما می تونی اون اکس پرشن رو استفاده کنی مثلا بگی فلان متن ، متنش تغییر کنه به  :
کد:
Function.ReturnValue
متوجه شدی انشالله ؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، tairon

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,226 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms