موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
سلام دوستان وقتتون بخیر
یه راهنمایی میخوام برای ایجاد رعد و برق در بازیم،البته نه اینکه برقش دیده بشه فقط میخوام مثل رعد و برق واقعی نورش بیوفته رو صفحه و قطع بشه،ممنون میشم راهنماییم کنید...
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
بایستی از قابلیت قوی کانسراکت یعنی افکت ها استفاده کنید . شما باید در رویداد تعریف کنید هنگام ایجاد رعد لایوت افکت رعد برق بگیرد بعد از 3 ثانیه به حال اول برگردد.
دقیقا نمی دانم کدام افکت است که این کار را انجام مدهد به دنبال افکت های نوری باش.
فقط برای لایوت آنرا اضافه کن تا تمام لایوت دیده شود
ممنونم دوست عزیز
چندتا افکت رو تست میکنم خدا کنه پیداش کنم... موفق باشید...
افکت رو تست کردم اما نور رو رو کل اسپرایت ها میندازه حتی دکمه ها،اینطوری خیلی ضایع است... راه دیگه ای نیست؟
می توانید افکت را فقط برای یک یا چند لایه در نظر بگیرید . فقط بجای لایوت از لایه استفاده کن .
این بخودتان بستگی دارد که کدام لایه این افکت داشته باشد.
راه دیگر اش یک اسپرایت نا مرئی درست کنید به اندازه دوربین. آنرا در یک لایه قرار دهید لایه را مثل پنل تنظیم کنید و هنگامی که رعدبرق را خواستید نمایش دهیداسپرایت را آشکار کرده برای سه ثانیه
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
کدوم افکته ؟
این که روی دکمه ها هم میفته چیز باحالیه ! تا حالا نداشتیم
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
همان افکت هاست بجای دادن به یک شی اینبار خود لایوت یا لایه افکت دار می شود. بر تمام اشیای گرافیکی اثر می گذارد .یک افکت نوری را برای لایوت انتخاب کرده سپس مد ترکیب را انتخاب و یکی یکی تست کنید آن وقت به قدرت گرافیکی کانسراکت پی می برید. اگر شیدر نویسی هم داشت رندر سازی گرافیکی کامل می شد.
فرمت فایل های افکت fx هست . محتوای فایل را بادی نگاه کنم و با انجین سه بعدی تری دی گیم استادیو مقایسه اش کنم. چون این انجین برای شیدر نویسی از این فایل استفاده می کند. اگر ساختار کدها یکی باشد من تعداد زیادی افکت درام که می توانم در سایت بگذارم. مثل شبیه ساز آب . انواع دوربین با مدهای رنگی(سیاه وسفید - حرارتی - دید درشب و ....)
همچنین افکت های فیزیکی مثل شبیه ساز جنس لباس و پارچه و.....
آقا ممنونم درست شد
از همون اسپرایت استفاده کردم و بهش افکت شدت نور دادم،واقعا عالی شد دقیقا میگی رعد و برق میزنه...
بی نهایت ممنونم از لطفتون...