رعد و برق
سلام دوستان وقتتون بخیر
یه راهنمایی میخوام برای ایجاد رعد و برق در بازیم،البته نه اینکه برقش دیده بشه فقط میخوام مثل رعد و برق واقعی نورش بیوفته رو صفحه و قطع بشه،ممنون میشم راهنماییم کنید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بایستی از قابلیت قوی کانسراکت یعنی افکت ها استفاده کنید . شما باید در رویداد تعریف کنید هنگام ایجاد رعد لایوت افکت رعد برق بگیرد بعد از 3 ثانیه به حال اول برگردد.
دقیقا نمی دانم کدام افکت است که این کار را انجام مدهد به دنبال افکت های نوری باش.
فقط برای لایوت آنرا اضافه کن تا تمام لایوت دیده شود
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
ممنونم دوست عزیز
چندتا افکت رو تست میکنم خدا کنه پیداش کنم... موفق باشید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
افکت رو تست کردم اما نور رو رو کل اسپرایت ها میندازه حتی دکمه ها،اینطوری خیلی ضایع است... راه دیگه ای نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
می توانید افکت را فقط برای یک یا چند لایه در نظر بگیرید . فقط بجای لایوت از لایه استفاده کن .
این بخودتان بستگی دارد که کدام لایه این افکت داشته باشد.
راه دیگر اش یک اسپرایت نا مرئی درست کنید به اندازه دوربین. آنرا در یک لایه قرار دهید لایه را مثل پنل تنظیم کنید و هنگامی که رعدبرق را خواستید نمایش دهیداسپرایت را آشکار کرده برای سه ثانیه
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
کدوم افکته ؟
این که روی دکمه ها هم میفته چیز باحالیه ! تا حالا نداشتیم 1
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy
همان افکت هاست بجای دادن به یک شی اینبار خود لایوت یا لایه افکت دار می شود. بر تمام اشیای گرافیکی اثر می گذارد .یک افکت نوری را برای لایوت انتخاب کرده سپس مد ترکیب را انتخاب و یکی یکی تست کنید آن وقت به قدرت گرافیکی کانسراکت پی می برید. اگر شیدر نویسی هم داشت رندر سازی گرافیکی کامل می شد.

فرمت فایل های افکت fx هست . محتوای فایل را بادی نگاه کنم و با انجین سه بعدی تری دی گیم استادیو مقایسه اش کنم. چون این انجین برای شیدر نویسی از این فایل استفاده می کند. اگر ساختار کدها یکی باشد من تعداد زیادی افکت درام که می توانم در سایت بگذارم. مثل شبیه ساز آب . انواع دوربین با مدهای رنگی(سیاه وسفید - حرارتی - دید درشب و ....)
همچنین افکت های فیزیکی مثل شبیه ساز جنس لباس و پارچه و.....
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، Americanboy ، keyhan
آقا ممنونم درست شد
از همون اسپرایت استفاده کردم و بهش افکت شدت نور دادم،واقعا عالی شد دقیقا میگی رعد و برق میزنه...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
سلام،

برای ساخت رعد و برق رئال یا واقعی از عکس باید استفاده استفاده کرد، مثل این سورس..........
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، amin hosseini
بی نهایت ممنونم از لطفتون...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر