1394/6/4، 02:21 عصر
بسته جدید را ارسال کردید یا نه . ابتدا باید برنامه جدید را با دکمه سبز فرا خوانی کنید سپس دکمه جدیدی می آید روی دکمه کلیک کنید
ایران اپس
|
1394/6/4، 02:21 عصر
بسته جدید را ارسال کردید یا نه . ابتدا باید برنامه جدید را با دکمه سبز فرا خوانی کنید سپس دکمه جدیدی می آید روی دکمه کلیک کنید
1394/6/4، 02:40 عصر
کلا آیکونی در کار نیست،فقط دکمه سبز برای ارسال بسته هست،اسکرین شاتها و آیکون و غیره درسته اما این قسمت خالی هست،منم دوباره فرستادم دیگه اگر گیر دادن میگم اسم پکیجم رو به من بدن...
1394/6/4، 02:49 عصر
ابتدا روی دکمه سبز کلیک کن سپس برنامه اندروید جدید را انتخاب کنید تا چیزی در زیر نما یان شود. یک دکمه جدید اضافه می شود برای ارسال برنامه روی آن کلیک کن تا 100 شود
اسم پکیج باید یکی باشد ir.company.myapp برا آپدیت باید نسخه ساخت را یکی افزایش دهید
1394/6/4، 04:09 عصر
بیخال ایران اپس بشوی من که شدم این هم آخرین نامه ای که برایم فرستادند
کتابخانه برنامه اندروید مستقل است؟؟ اشتباه می فرمایید. این سورس کتابخانه: https://github.com/crosswalk-project/cro...va-android به برنامه و بازی هایتان اضافه نمایید یه توسعه دهنده ای این کتابخونه رو به صورت package درآورده و فایل نصبی ایجاد کرده تا کسایی که ندارند این کتابخونه رو نصب کنند ولی این شیوه صحیح کار نیست و شما بایستی این کتابخانه را داخل app هایتان Import کنید. مطمئن باشید کاربر عادی اصلا از توضیحات فنی شما سر در نمی آورد چه برسد به اینکه بخواهد package ایجاد شده با این کتابخانه رو پیدا کرده و نصب کند! ***************************************************************************** خوب اگر اینجوری باشد بایستی ماشین مجازی جاوا در داخل تمام برنامه های اندروید وجود داشته باشد. چون ما از کتابخانه های آن استفاده می کنیم و این ماشین مجازی است که کده ای ما را قابل فهم برای دستگاه اندروید می کند
1394/6/4، 07:41 عصر
ایران اپس گفته که بازی هایی که خروجی کراس والک اشتراکی دارند.اجازه انتشار داده نمی شود.
برخلاف قوانین ماست. من که بیخالش شدم. کافه بازار - کندو - مایکت - پلاز . برنامه من را قبول کردند همچنین کتابخانه را هم اضفه کردند و یا در حال اضافه کردند هستند. حالا خوبه من داخل بازی هام توضیح می دهم برای اجرا حتما این برنامه باید نصب شود.
1394/6/4، 07:41 عصر
به نظر من هم بهتره کراسوالک اشتراکی نگیرید درسته حجم میاد پایین اما اونطوری کاربر بیشتر اذیت میشه !
1394/6/4، 08:14 عصر
برای برنامه بعدی نمی شه چون هر هفته قابلیت های جدید افزوده می شود . و کاربر هر دفعه باید 22 مگ را اضافه دانلود کند . اگر خارج بود هیچ مشکلی نداشت چون اینترنت پرسرعت ونا محدود دارند.
تازه شم اینجوری که کراس والک پیش می ره حجم کتابخانه هم دارد زیاد می شود. زمستان 10 تا 12 مگ بود الان 20 مگ بایت هست. یک چیز دیگر هم کراس والک معمولی دو نسخه می گیرد یکی برای arm , X86 پس باید هردو را گذاشت اینجوری کاربر سرگردان تر نمی شود . چطوری به کاربر بفهمانیم که کدام نسخه را نصب کند . بازار هم اجازه دو نسخه را نمی دهد و شما بایستی جدا جدابگذارید. X86 بیشتر تبلت ها پردازنده شان این است arm : بیشتر موبایل ها و برخی تبلت ها پردازه شان این است. مثلا شما خروجی را با arm بدهد تست کننده از تبلت x86 استفاده کند یا برعکس. آنوقت می گویند هر دو را ادغام کنید و یک نسخه برای اندروید ارائه دهید. خودم تجربه اش را داشتم |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
حل شده ارور جاوا | M.gh | 4 | 1,867 |
1403/6/27، 10:19 عصر آخرین ارسال: Klkj |
|
این چیه | alirezagamemaker | 4 | 2,327 |
1403/6/27، 10:18 عصر آخرین ارسال: Klkj |
|
نشان دادن حرف در بازی کلماتی | mehdi | 0 | 287 |
1403/5/13، 05:27 عصر آخرین ارسال: mehdi |
|
حل شده مشکل در آرایه | mehdi | 2 | 557 |