نابسامانی در نمایش
من سه لایه در یک مرحله دارم.
1- پس زمینه 2- یازی 3- پنل
ترتیب هم مثل بالا است.
مشکل اینجا است هنگام اجرا محتوای لایه بازی روی لایه پنل می افتد. لایه پنل را از ارث بری لایه ها ساختم .
نباید اینجوری شود چون لایه پنل بالا ترین لایه است و محتوای ان باید اول دیده شود و روی بقیه بیافتد.
داخل لایه بازی رویدادی است که هر لحظه یکسری اکشن ها عناصر لایه بازی را اجرا می کند.
یکی از عناصر بازی textbox است.

خواهشمند یاری و کمک شما هستم

مشکل textbox است .همیشه رو می آید. چطوری textbox رو پایین بیاورم. با اینکه در لایه پایین است اما اول همه ظاهر می شود. خودم موندم چطور ممکن است احتمالا یک باگ است.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79 ، keyhan
کلا پلاگین های فرم مشکل دارند چون لایه ها را نمی شناسند. و انگار لایه ای وجود ندارد. وهمیشه روی قرار می گیرند. با این مشکل چه کار کنیم

کسی نمی دونه چکار کنم تا زیر نمایش داده شود
  پاسخ

من الان چک کردم، ظاهرا حرف شما درسته.

اما اگه این امکان برات هست که برای بقیه ی آبجکت ها، css تعریف کنی، اونوقت براشون z-index بزار و مقدارشون مثلا 1 باشه. بعد برای تکست باکس z-index رو 0 بزار،

خلاصه تکست باکس یکی کمتر باشه،
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79
این کار رو گفتی انجام دادم اما فایده نداشت تنها عدد منفی بدهیم انهم زیر لایه ها میره. حالا می دانم چرا کوکون باش مشکل داره. کلا پلاگین های فرم با خود کانسراکت مشکل دارد و هیچ سازگار نیست.
  پاسخ

پلاگین های دسته فرم هیچ سازگار با کانسراکت ندارند و درست و حسابی پیاده سازی نشده اند.
برخلاف پلاگین Text که درست و حسابی پیاده سازی شده و کاملا با دیگر قابلیت ها سازگاری دارد.
Text این مشکل را ندارد.
  پاسخ

(1394/6/5، 11:35 عصر)mehrdad.ch نوشته است: پلاگین های دسته فرم هیچ سازگار با کانسراکت ندارند و درست و حسابی پیاده سازی نشده اند.
برخلاف پلاگین Text که درست و حسابی پیاده سازی شده و کاملا با دیگر قابلیت ها سازگاری دارد.
Text این مشکل را ندارد.

سلام.

دلیلش اینه که پلاگین‌های فرم در داخل تگ Canvas رندر نمی‌شوند و به صورت مجزّا از تگ Canvas، در تگ‌های دیگری مثل input به وجود می‌آیند (به همین دلیل می‌توانند id مجزّا در HTML داشته‌باشند). به همین خاطر روی تگ Canvas (که کل بازی در اون‌جا رندر می‌شه) دیده می‌شن یا زیرش. و نمی‌تونن بین اشیائی که همه‌شون دارن توی یک تگ canvas رندر می‌شن، رندر بشن.

ولی شیء Text در داخل تگ Canvas رندر می‌شه و یک تگ مخصوص به خودش نداره، برای همین هم نمی‌تونید براش id تعیین کنید. در عوض می‌تونید بین سایر اشیائی که دارن توی Canvas دیده می‌شن رندر کنیدش.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79
این خیلی بد می شود. چون دو دسته ایجاد می کند. من رابطه میانجی ساختم که حتما textbox input حتما باید زیر اسپرایت و دکمه های اسپرایت برود.
اینجوری تمام زحمات من برباد رفته . یک پیغام گرافیکی حتما باید در جلوی تکست باکس بیاید.

امیدوارم در نسخه های بعدی یا یک فیلد اضافه کنند که حالت رندر شدن را برای پلاگین های فرم تعیین کند . که بگویید رندر شود یا نه.(مثل تکست پیاده سازیش کنند)
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi