موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
من سه لایه در یک مرحله دارم.
1- پس زمینه 2- یازی 3- پنل
ترتیب هم مثل بالا است.
مشکل اینجا است هنگام اجرا محتوای لایه بازی روی لایه پنل می افتد. لایه پنل را از ارث بری لایه ها ساختم .
نباید اینجوری شود چون لایه پنل بالا ترین لایه است و محتوای ان باید اول دیده شود و روی بقیه بیافتد.
داخل لایه بازی رویدادی است که هر لحظه یکسری اکشن ها عناصر لایه بازی را اجرا می کند.
یکی از عناصر بازی textbox است.
خواهشمند یاری و کمک شما هستم
مشکل textbox است .همیشه رو می آید. چطوری textbox رو پایین بیاورم. با اینکه در لایه پایین است اما اول همه ظاهر می شود. خودم موندم چطور ممکن است احتمالا یک باگ است.
کلا پلاگین های فرم مشکل دارند چون لایه ها را نمی شناسند. و انگار لایه ای وجود ندارد. وهمیشه روی قرار می گیرند. با این مشکل چه کار کنیم
کسی نمی دونه چکار کنم تا زیر نمایش داده شود
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
من الان چک کردم، ظاهرا حرف شما درسته.
اما اگه این امکان برات هست که برای بقیه ی آبجکت ها، css تعریف کنی، اونوقت براشون z-index بزار و مقدارشون مثلا 1 باشه. بعد برای تکست باکس z-index رو 0 بزار،
خلاصه تکست باکس یکی کمتر باشه،
این کار رو گفتی انجام دادم اما فایده نداشت تنها عدد منفی بدهیم انهم زیر لایه ها میره. حالا می دانم چرا کوکون باش مشکل داره. کلا پلاگین های فرم با خود کانسراکت مشکل دارد و هیچ سازگار نیست.
پلاگین های دسته فرم هیچ سازگار با کانسراکت ندارند و درست و حسابی پیاده سازی نشده اند.
برخلاف پلاگین Text که درست و حسابی پیاده سازی شده و کاملا با دیگر قابلیت ها سازگاری دارد.
Text این مشکل را ندارد.
این خیلی بد می شود. چون دو دسته ایجاد می کند. من رابطه میانجی ساختم که حتما textbox input حتما باید زیر اسپرایت و دکمه های اسپرایت برود.
اینجوری تمام زحمات من برباد رفته . یک پیغام گرافیکی حتما باید در جلوی تکست باکس بیاید.
امیدوارم در نسخه های بعدی یا یک فیلد اضافه کنند که حالت رندر شدن را برای پلاگین های فرم تعیین کند . که بگویید رندر شود یا نه.(مثل تکست پیاده سازیش کنند)