سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت
سلام به همه دوستان
جدیدا سایت دیدئو در کاری جالب تمام فیلم های youtube رو در سایت خودش وارد کرده و شما میتونید هر ویدئویی رو در این سایت بدون استفاده از فیلتر شکن ببینید

اما خب برای یه کاری لازم شد تا یکی از این ویدئو ها رو در کانستراکت نشون بدم. نشستم و کد امبد اون رو در کانستراکت وارد کردم و نتیجه نسبتا خوبی در اومد

سورسش رو قرار میدم برای شما دوستان که اگر نیازتون شد استفاده کنید

youtube

هزینه: یک صلوات

هر چند لازمه بگم که این روش با nwjs سازگار نیست و برای استفاده ازش در ویندوز باید از روش الکترون جلو برید (در فونگپ و دیگر موارد نیز به درستی کار میکند)
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، amin hosseini ، mhp ، mamfan ، Amirhesam.KH ، Master Badfar ، MdSarli ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani
دوستان منم یه روشی بلدم که میشه از طریق پلاگین آیفریم و وب سایت آی فیلو با فیلم هایی که در اپلیکیشن نمایش میدیم کسب درآمد کنیم. البته این روش رو خود پشتیبانی سایت هم تایید کردن.

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
(1399/7/7، 03:16 عصر)آموزش دهنده نوشته است: دوستان منم یه روشی بلدم که میشه از طریق پلاگین آیفریم و وب سایت آی فیلو با فیلم هایی که در اپلیکیشن نمایش میدیم کسب درآمد کنیم. البته این روش رو با کمک آقا حسام و پشتیبانی سایت یاد گرفتم  (هر چند روش خاصی هم نیست و خیلی آسونه)
اگه بخواین میتونم بهتون بگم.
سلام
لطفا بگید
باتشکر 53

1                                            ‌1
||
||
|                                               |
|__________________________|

پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
این دوتا صفحه رو به ترتیب بخونین تا ارتباطش با کانستراکت و درآمد زایی در کانس رو هم بهتون بگم:

آقا رضا اگه ناراحتین که من تو تاپیکتون دارم این آموزش رو میزارم بهم بگین تا یه تاپیک جدید بزنم

https://ifilo.net/post/filo-earn-money
https://ifilo.net/post/embed-video

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بعد از اینکه لینک های بالا رو خوندین فقط کگافیه اینو بدونین که اگه روی دکمه ویدیو در سایت شما که زیر هر ویدیو هست بزنین میبینین که بعد از  <iframe src= یک لینک میده که کافیه اون لینک رو در پلاگین pode html iframe بزارین تا ویدیو در اپلیکیشن به صورت آنلاین نمایش داده بشه و شما از دیدن اون ویدیو ها توسط کاربرا درآمد کسب کنین

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
(1399/7/7، 07:38 عصر)آموزش دهنده نوشته است: بعد از اینکه لینک های بالا رو خوندین فقط کگافیه اینو بدونین که اگه روی دکمه ویدیو در سایت شما که زیر هر ویدیو هست بزنین میبینین که بعد از  <iframe src= یک لینک میده که کافیه اون لینک رو در پلاگین pode html iframe بزارین تا ویدیو در اپلیکیشن به صورت آنلاین نمایش داده بشه و شما از دیدن اون ویدیو ها توسط کاربرا درآمد کسب کنین

‌سلام
چه ایده بکری
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/8، 01:59 صبح)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:
(1399/7/7، 07:38 عصر)آموزش دهنده نوشته است: بعد از اینکه لینک های بالا رو خوندین فقط کگافیه اینو بدونین که اگه روی دکمه ویدیو در سایت شما که زیر هر ویدیو هست بزنین میبینین که بعد از  <iframe src= یک لینک میده که کافیه اون لینک رو در پلاگین pode html iframe بزارین تا ویدیو در اپلیکیشن به صورت آنلاین نمایش داده بشه و شما از دیدن اون ویدیو ها توسط کاربرا درآمد کسب کنین

‌سلام
چه ایده بکری
دارید جدی میگید ؟؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA
(1399/7/8، 08:50 صبح)آموزش دهنده نوشته است:
(1399/7/8، 01:59 صبح)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:

‌سلام
چه ایده بکری
دارید جدی میگید یا مسخره میکنید؟؟

‌کاملا جدی عرض کردم
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/7/7، 03:37 عصر)آموزش دهنده نوشته است: این دوتا صفحه رو به ترتیب بخونین تا ارتباطش با کانستراکت و درآمد زایی در کانس رو هم بهتون بگم:

آقا رضا اگه ناراحتین که من تو تاپیکتون دارم این آموزش رو میزارم بهم بگین تا یه تاپیک جدید بزنم

https://ifilo.net/post/filo-earn-money
https://ifilo.net/post/embed-video
سلام
خیر اصلا 
اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم که این روش ها کاربرد های ديگه ای هم داره

پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ARKEYA

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,815 1399/6/21، 12:40 عصر