موضوعها: 2
سپاسها: 3
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
دوستان من کلی تو یه انجمن سرچ کردم واسه خروجی فونگپ ک این تاپیک به عنوان بهترین اموزش بوده . ولی من میام فایل هایه اموزش رو دانلود کنم . تویه پیکو فایل میگه وجود ندارد
Mehr
Game
Is
cooming soon
(1399/10/8، 09:16 عصر)hasansanaei نوشته است: (1399/10/8، 04:24 عصر)sajaddi30 نوشته است: دوستان من کلی تو یه انجمن سرچ کردم واسه خروجی فونگپ ک این تاپیک به عنوان بهترین اموزش بوده . ولی من میام فایل هایه اموزش رو دانلود کنم . تویه پیکو فایل میگه وجود ندارد
سلام ؛
احتمالا اشتباها لینک رو میزنید .
Object moved
اره من با این لینک ک گفتی نیگاه کرپم درست بود.(من فکر میکردم این خوده فونگپه/پایینیاش لینک اموزشه
)
حالا بازم با اموزش پیش رفتم اما بهم فقط خروجی ویندوز ده میده و خروجی اندروید نمیده ...
اینم ارورش واسه اندروید:
Oh geez. Your build failed. Click the "log" button above to view the compile log . If you need help diagnosing the issue , you can post to the support forum with your app ID (please do a search first) o
اینم ارورش بود . باید چیکار کنم??
Mehr
Game
Is
cooming soon
(1399/10/10، 06:24 عصر)sajaddi30 نوشته است: (1399/10/8، 09:16 عصر)hasansanaei نوشته است: (1399/10/8، 04:24 عصر)sajaddi30 نوشته است: دوستان من کلی تو یه انجمن سرچ کردم واسه خروجی فونگپ ک این تاپیک به عنوان بهترین اموزش بوده . ولی من میام فایل هایه اموزش رو دانلود کنم . تویه پیکو فایل میگه وجود ندارد
سلام ؛
احتمالا اشتباها لینک رو میزنید .
Object moved
اره من با این لینک ک گفتی نیگاه کرپم درست بود.(من فکر میکردم این خوده فونگپه/پایینیاش لینک اموزشه )
حالا بازم با اموزش پیش رفتم اما بهم فقط خروجی ویندوز ده میده و خروجی اندروید نمیده ...
اینم ارورش واسه اندروید:
Oh geez. Your build failed. Click the "log" button above to view the compile log . If you need help diagnosing the issue , you can post to the support forum with your app ID (please do a search first) o
اینم ارورش بود . باید چیکار کنم??
بچه ها یکی بگه مشکل چیه? چجوری باید درستش کنم تا بتونم خروجی اندروید هم بده بهم
Mehr
Game
Is
cooming soon
موضوعها: 0
سپاسها: 0
سلام دوستان
ببخشید یک درخواست داشتم
من ۲ سال بود ک سمت کانستراکت نیومده بودم ولی امروز یه کار باهاش درست کردم
اون زمان ما با cocon.io خروجی میگرفتیم ولی الان انگار فونگپ و وینوس اومدن و مشخصه خیلی هم خوبن
من یک سورس دارم اما متاسفانه شرایطشو ندارم که خروجی اندروید بگیرم
کسی هست اینکارو بتونه خووب و سازگار برام انجام بده؟ با اندرویدsdk بالای ۲۸
لطفا واتساپ یا تلگرام به من پیام بدید
09901825954