موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
تو اون زمان نیاز شدید به یه راه داشتم که روش های دوستان هم جواب نمیداد و این تنها راهی بود که خودم بهش رسیدم و انجام دادم .بهترین راه نیست اما راهیه که من رو هدفم رسوند . ضمنا بالا و چپ به طور خودکار در گوشی (در تست مرورگر رو نمیدونم) میچسبه . مشکل سمت راست و پایین صفحه است که باید فیکس بشه . همچنین به این دلیل سخته که من گفتم همه اجزا رو باید فیکس کنید که فک کنم oak هم همینو گفت فقط واسه من چون بازی بود ، عوامل بیشتر بود ولی اینجا چون سورس نمونه است ، عوامل کمتر و به ظاهر ساده تره .
به هرحال من اینو پیشنهاد دادم که درکنار هم بررسی کنید و هرکدوم که شمارو به مقصد میرسونه استفاده کنید . موفق باشید
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3301 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سلام ؛
متشکرم از دوستمون بخاطر انتشار این آموزش .
هرچند خود آموزش رو مشاهده نکردم ، اما ظاهرا هنوزم بعضی از دوستان باهاش مشکل دارند و احتمالا بهترین راه نیست .
کمی سرم خلوت تر بشه روشی که خودم توی بازی قهرمانان علیه شیاطین استفاده کردم رو بصورت آموزشی ارائه میدم .
چون این بازی رو روی تبلت و گوشی های با سایز های مختلف تست کردم و مشکلی در صفحه اون مشاهده نکردم ؛ حتی با پلاگین ( فول اسکرین برای همیشه ) هم سازگار هست و تبدیل به تمام صفحه گوشی میشه .
البته این روشی که دوستان میگن همین الانشم توی انجمن اصلی داره استفاده میشه . پس در حال حاضر بهترین روش ارائه شده همین هست .
موفق باشید .