درخواست ( ببخشید دیگه ) اموزش ساخت منو مثل منوی تلگرام
ساخته شد 1
باگ های خیلی خیلی ریزی داره ولی مشکل قبلی که خیلی ضایع بود رو داشت دیکه نداره و البته خیلی ساده تر شدن اونت هاش.

این هم لینک دانلود سورس: سورس منو اندروید
telegram id : @firebug2017
4
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
متشکر ولی میشه کاری کنی وقتی کلیک هم کرد بیا جلو و وقتی دوباره کلیک کرد بره عقب الته یهویی نره یواش یواش
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
میتونید یک متغیر ایجاد کنید و ابتدا مقدار متغیر رو به X منو تغییر بدید و بعد بگید every ticks بعد بگید که x این تغییر کنه به متغیر x. و بعد بگید اگر کلیک کرد every 1 scondes یکی از این کم بشه و همینطوری تا به اون رسید بعدش وایسه. شاید نفهمیده باشید ببخشید عجله دارم 2
4
  پاسخ

نفهمیدم خودت هروقت وقت کردی بگو

وقت داری بگو لطفا

پاسخ

سپاس شده توسط:
حتما ولی راستش برای خودم هم یکم پیچیده شده یعنی باز هم مشکلاتی خواهد داشت.

باید یکسری اکشن رو امتجان کنم اگر درست از آب دراومد توضیح میدم یا سورسش رو دوباره میزارم
4
  پاسخ

تشکر و معذرت که وقتت را گرفتم

پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم

راستش ایده ای که خودم برای این کار داشتم یکم سخت شد و حسابی گیج شدم 13

از دوستان اگر کسی بلده این مشکل رو حل کنه واقعا ممنون میشم

و معذرت میخوام که نتونستم 2 3 روش امتحان کردم تو هرکدومش یه باک داشت. یکی میومد جلو همینطوری ادامه میداد و وای نمیساد. یکی دیگه اصلا حرکت نمیکرد. یکی دیگه میومد جلو بعد که وایساد دوباره کلیک کردیم که بره عقب دیگه نمیرفت.

2 ببخشید
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اشکالی نداره . واقعا سخته . دوستان هر کسی میتونه یک منو ایجاد کنه مثل منوی تلگرام بیاد وسط با توضیخ تمام کامل چون واقعا نیاز هستش . باتشکر مدیر لطفا جواب بدین چطوری درست کنیم یا کابران فعال لطفا جواب بدید

پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتون گفتم . یک اسپرایت برای پنل منو می خواهید. سپس یک اسپرایت که دکمه ها باشد. با استفاده از رفتا ر pin انرا به اسپرایت پنل وصل می کنید(در برگه رویداد بعد از رویداد شروع لایوت اکشن های اسپرایت دکمه رو آوره و روی اکشن pin کلیک کنید تا دکمه به پنل بچسبد).
بعد یک شرط می گذارید و مقدار x  یا y پنل را چک کند می کنید که اگر مثل x  بزرگتر از 250 شد یکی به X و یک اکشن ئقفه در حدود 0.01 تا 0.08 ایجاد می کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
سلام،

این سورس رو که براتون ساختم ببینید.تو این سورس هم با تاچ منو به نرمی عقب و جلو میشه هم میشه دستی عقب و جلو بردن منو رو...

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi