مشکل در ساخت فیزیک بازی !! (مهم )
سلام اول از همه این سورس رو دانلود کنین
http://s5.picofile.com/file/8155866326/aaa.capx.html
.
.
یک بازی رو میخواستم درست کنم حدود 9 ماه پیش . یسری اسپرایت ها و انیمیشن هارو درست کردم اما ناقص موند و اخیرا که کتاب بازیسازی اندروید ساختم و به نظر خودم پر محتوا ترین کتاب اندروید بود بازار قبول نکرد !! برای همین اومدم تا این بازی رو بسازم . شاید اخرین بازیم باشه
بگذریم
.
.
بازی کن مثل بازیکن پلتفرم حرکت میکنه و توپ بالاسرشو باید هدایت کنه تا یه مکانی مشکل اینجاست من میخوام توپ درست مثل توپ باشه و اگر از ارتفاع زیاد افتاد روی بازیکن و بازی کن هم همزمان پرید هربار بیشتر پرت بشه هوا (توپ )
اما من بلد نیستم همچین چیزی بسازم . یه بار یه کارایی کرده بودم اما مثل بازی crabby ball در نمیاد
این خود بازیش https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=...MfaEZSUi_w

این فیلمش که 1 دقیقه بیشتر نیست لطفا نگاه کنین
http://www.youtube.com/watch?v=X1EG1TTDmxI
.
.
دوستان لطفا اگر بلدین ساده از این تاپیک رد نشین
ممنون 3
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
بازی شما دوبخش است که تاثیر دارد.
1- بلندا توب تا زمان برخود(بیشترین فاصله توب)
2- فاصله پلیر تا زمین هنگام برخود(پرش پلیر تا برخود توپ)
شما باید یک کم رویداد نویسی کنید.
برای اینکار 4 متغییر احتیاج دارید
1- بلندی(ارتفاع) توپ 2-بلندی (ارتفاع) بازیکن
برای قسمت دوم(پلیر):
متغییر h_min , h_max داریم.برای بدست آوردن مقدار هر کدام از متغییرها باید رویداد های زیر را اضافه کنید
h_max : باید رویداد  platform is on floor را اضافه کنید. سپس در قسمت اکشن شی سیستم و اکشن set var را انتخاب کرده و در کادر مقدار مختصات بلندی شی پلیر را داده شود. player.y
h_min : رویداد برخورد با توپ همان کار بالایی انجام شود.
من چون فیزیک زیاد کار نکردم نمی دانم قسمت حرکت شناسی. اما شما باید قسمت مقدار فنری یا قسمتی که به حرکت مربوطه است. این کد رو هم افزوده h_max - h_min 
برای توپ هم همین کارو باید انجام داد و فقط در قسمت مقدار دهی ارتفاع توپ(y) در نظر گرفته شود.
 اما رویداد h_min آن باید بلند ترین ارتفاع باشد(مختصات ارتفاع کانسراکت وارونه دستگاه مختصات ریاضی است. یعنی ارتفاع هر چی کمتر بلندی بیشتر می شود)
 اما h_max همان رویداد برخورد است.
در اخر سر در بخش حرکت توپ باید چنین فرمولی داشته باشد  
کد:
/ ((player_y_max - player_y_min ) +(ball_y_max - ball_y_min )) 
const
فاصله ارتفاع توپ + فاصله ارتفاع پلیر  یک عدد بدست آمده و آنرا در یک ثابت عدد تقسیم میکند و در شتاب یا حرکت فیزیک شی استفاده می کنید

چون  داستگاه معکوس است ممکن است متغییر ها جابجا شود یعنی y_min - y_max
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، keyhan ، ᔕinaᗪehghani
سلام
من در مورد قسمت اول حرفای شما میخوام یه چیزی بگم.

اگه واقعا میخوای با یک بار گیر دادن کافه بازار یا بقیه مارکت ها جا بزنی، که دیگه همین یک بازی رو هم نساز...!
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
درباره قسمت اول شما: پشتکار داشته باشید و مشکل اگر سطحی است به بخش فنی بگید. 
بازی راکت بال رو من  آخر بهمن ساختم. کی کافه بازار گذاشت. اول تابستان.
مشکل  : قبل از سال مشکل خروجی بود. اما در همین سال گیر می دادند فروشگاه برای چیه . فکر می کردند من درون پرداختی مستقل ساختم. حال کلی هم داخل برنامه توضیح دادم.
بازی دیگرم قسمت کوچک صفحه خالی است گیر دادند. اما توضیح دادم و گذاشتن حتی با اینکه خروجی کودوا اشتراکی بود
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
مشکلم هنوز حل نشد . اصلا نمیشه مثل بازی crabby ball ساخت !
.
مشکل بازار فراتر از ایناست . بازار خیلی ****** ! اپو به 10 نفر نشون دادم هیچ کسی تو خوندن مشکل نداشت . میگم اخه **** که 2 خط از برنامه سازی نمیدونین . کتاب من 450 تا عکس داره . ایا میشه این تعداد عکس رو تو دیتابیس گذاشت **** ؟
[تصویر:  bazarpic.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بچه ها با یه رفتار کمی بهتر شد ولی هنوز خاک پای کرابی بال هم نرسیده !
http://s6.picofile.com/file/8210636568/bbb.capx.html
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برنامه مگر آنلاین هست. آن ها فکر می کنند که شما برنامه ای تحت وب ساختید .(بیشتر به فکر این اند که شما از وب دارید دیگر محصولات را می فروشید).
باید به شان بگوید از عکس استفاده شده نه از متن. 
بازار ها دیگر شورش این روز ها در آوردند و به هر چیزی گیر می دهند.یادشان رفته که آنها فقط وظیفه سالم بودن محتوا و برنامه را بر عهد دارند و این کاربر است تعیین می کند برنامه کیفیت دارد یا نه .پس برای چی ستاره رو گذاشتند برای خودنمایی.
اگر برنامه کار نکرد یا خودبخود خارج می شد باید جلو انتشار را گرفت. این همه گویی برای سازنده های ایرانی است که چوپ در چرخ می گذارند و گرنه بازی خارجی باشد هر مشکل نرم افزاری هم داشته باشد آنرا قرار می دهند بدون هیچ چون و چرا. چند نمونه از بازی ها رو دیدم. یکی از این بازی ها معروفی بود. وقتی می خواستید یک ایتم جدید رو بخرید و اضافه کنید خودبخود از بازی خارج می شد با 10 تا گوشی امتهانش کردم . حالا گیر کردن  سیاه شدن صفحه و ... هیچی.

بهتر است در توضیح برنامه ساختار برنامه تان را شرح دهید. مثلا بگویید آموزش کانسراکت بصورت عکس  و تصویری.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
نه خودشون نوشتن که محتوای افلاین تو وب ویو . کلا بیخیالش شدم . خیلی ها کلی زحمت کشیدن تا به این بازار عوضی بفهمونن اما نشد که نشد . به من میگه کتابت ساده هست . نمیدونم واقعا چه انتظاری دارن برای 16 فصل . مثلا اهنگ بذارم ؟ علاقه مندی بذارم ؟ رقص نور بذارم ؟ واقعا عوضین !!! کلا برنامه رو رد کردن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/15، 09:05 عصر)orache نوشته است: بچه ها با یه رفتار کمی بهتر شد ولی هنوز خاک پای کرابی بال هم نرسیده !
http://s6.picofile.com/file/8210636568/bbb.capx.html

احتیاج به این همه ایونت نیست! تنها کافی است رفتار bullet را که قابلیت های بسیاری دارد و رفتار بسیار مفیدی است، به درستی با فیزیک ترکیب نمایید.مثل این سورس که بنده براتون ساختم.

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mamaloo79
الان با موبایل هستم . فردا حتما دان میکنم
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj