درخواست اسپرایت
 سلام و وقت بخیر

۱_اگر امکانش هست کسی که میتونه اسپرایت درست کنه. اسپرایت های منو مثل پلی، برگشت، خروج و....(یک اسپرایت خالی از علامت(یعنی بدون علامت خروج و پلی صدا ایم چیزا) داشته باشه که خودم مراحل هارو توش پر کنم) برای من درست کنه.(چیزای تو گوگل رو دان کردم ولی همشونو تو بازیام استفاده کردم)

۲نرم افزار خوب و کاربردی میشناسین که من ساخت اسپرایت درهمین حد یا یکم بالاتر رو خودم طراحی کنم

اگر بگید ممنون میشم
موفق وپیروز باشید
به نام نامی نامی که نامش نامی نام هاست
یونانی ها به کوروش گفتند شمافقط برای پول میجنگید وما برای شرف کوروش گفت آشکارس هر ملت برای نداشته هایش می جنگد

اگر کمکت کردم سپاس رو بزن لطفا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/1/16، 09:09 صبح)بنده خدا نوشته است:  سلام و وقت بخیر

۱_اگر امکانش هست کسی که میتونه اسپرایت درست کنه. اسپرایت های منو مثل پلی، برگشت، خروج و....(یک اسپرایت خالی از علامت(یعنی بدون علامت خروج و پلی صدا ایم چیزا) داشته باشه که خودم مراحل هارو توش پر کنم) برای من درست کنه.(چیزای تو گوگل رو دان کردم ولی همشونو تو بازیام استفاده کردم)

۲نرم افزار خوب و کاربردی میشناسین که من ساخت اسپرایت درهمین حد یا یکم بالاتر رو خودم طراحی کنم

اگر بگید ممنون میشم
موفق وپیروز باشید
سلام
این یک سری اسپرایت مناسب منو:
لینک

همچنین برای طراحی اسپرایت و ... می توانید از Adobe Photoshop و Adobe Illustrator استفاده کنید.

1                                            ‌1
||
||
|                                               |
|__________________________|

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، بنده خدا
سلام این ها هم هست

Object moved
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
واقعا دستتون درد نکنه خیلی نیاز داشتم
یونانی ها به کوروش گفتند شمافقط برای پول میجنگید وما برای شرف کوروش گفت آشکارس هر ملت برای نداشته هایش می جنگد

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام!
اينا رو هم امتحان كنيد بد نيست!:
302 Moved

موفق باشيد...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Yasin86 ، بنده خدا
(1400/1/16، 09:09 صبح)بنده خدا نوشته است:  سلام و وقت بخیر

اگر بگید ممنون میشم
موفق وپیروز باشید

راستی بخاطر اروری که کانس بهتون میده باید کانس رو... فعال کنید...

[herf\]

اینم لینک نرم افزارش و توضیحات لازم:

کرک کانستراکت 2 :: سیرا | آموزش کامل کانستراکت ۲
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: بنده خدا
سلام
واقعا ممنون هم اسپرایت که به دردک خورد هم راهنماییتون نیاز داشتم برای ساخت بازی شبیه ریزی ساخت آقامهدی(البته تغییرات زیاد اساسی وچیزای اضافیم داره)
(♡∀♡)

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر