حل شده "لیز" کردن یک شی
(1394/6/17، 10:35 صبح)Cyber_Amir نوشته است: بیا داداش احتمالا این چیزیه که میخوای ,

دانلود
شرمنده اما اینم خیلی غیر طبیعیه. کلا فک نکنم با function و اینا درست بشه.
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/17، 12:45 صبح)esmail33 نوشته است: ممنون اما بازم به اون نتیجه ای که میخوام نرسیدم.

این سورس رو ببینید

ماشین همیشه در حال حرکه به سمت جلو هست و پلیر فقط باید به چپ و راست بروندش

الان من میخوام ماشین که به اون اسپرایت solid برخورد میکنه پلیر فقط با چپ و راست کردن ماشین (بدون ایست یا عقب روندن ماشین) بتونه خیلی راحت جهتشو عوض کنه.

خب مشخصه شما باید از رفتار فیزیک در هردو جسم استفاده کنید و نیروی وارد شده به ماشین هم باید با فیزیک باشه تا اون حالت لیز خوردن دیده بشه.
البته الان که این پروژه شما رو دیدم بنظرم فیزیک بدرد اینجا نمیخوره.
در رفتار car یک قسمت به اسم drift recover داره که مربوط به کشیده شدن ماشین میشه هرچی مقدارش رو کمتر کنید ماشین بیشتر کشیده میشه و به نوعی لیز میخوره.
نکته: باید توجه داشته باشید که ماشین لیز نمیخوره بلکه درصورتی که جاده لغزنده باشه و ماشین به چپ و راست تغییر جهت بده ماشین به سمت مخالف کشیده میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/17، 12:28 عصر)pro.designer_68 نوشته است:
(1394/6/17، 12:45 صبح)esmail33 نوشته است: ممنون اما بازم به اون نتیجه ای که میخوام نرسیدم.

این سورس رو ببینید

ماشین همیشه در حال حرکه به سمت جلو هست و پلیر فقط باید به چپ و راست بروندش

الان من میخوام ماشین که به اون اسپرایت solid برخورد میکنه پلیر فقط با چپ و راست کردن ماشین (بدون ایست یا عقب روندن ماشین) بتونه خیلی راحت جهتشو عوض کنه.

خب مشخصه شما باید از رفتار فیزیک در هردو جسم استفاده کنید و نیروی وارد شده به ماشین هم باید با فیزیک باشه تا اون حالت لیز خوردن دیده بشه.
البته الان که این پروژه شما رو دیدم بنظرم فیزیک بدرد اینجا نمیخوره.
در رفتار car یک قسمت به اسم drift recover داره که مربوط به کشیده شدن ماشین میشه هرچی مقدارش رو کمتر کنید ماشین بیشتر کشیده میشه و به نوعی لیز میخوره.
نکته: باید توجه داشته باشید که ماشین لیز نمیخوره بلکه درصورتی که جاده لغزنده باشه و ماشین به چپ و راست تغییر جهت بده ماشین به سمت مخالف کشیده میشه.
نه فیزیک رو به هر دو جسم دادم و آزمایش کردم ولی چیزی که میخواستم رو به دست نیاوردم. و اون پروزه ای که آپلود کردم قبل این هست که فیزیک رو تست کنم.
ولی از یک روش دیگه چیزی که میخواستم رو پیدا کردم. سورسش رو میزارم حالا
خیلی ممنون
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر