مشکل overlapping
سلام
دوستان عزیز، من یه فایل سورس میزارم. ببینیدش لطفا.

s6.picofile.com/file/8210992250/jump_true.capx.html

میخوام وقتی که پلیر روی اسپرایت ابی قرار گرفت و اسپرایت پایین رو زد( تاچ کردن اسپرایت پایین )

اون باکس ابی حذف بشه یا solid اون غیرفعال بشه در حد یک ثانیه.

الان کار میکنه. اما مشکل اینه که زمانی که روی ابی بره و همون لحظه بزنی پایین رو، جواب میده. اگه روش وایسته و بعد بزنی، کار نمیکنه. باید دوباره پلیر بره کنار و دوباره بیاد روش تا کار کنه.

من گیج شدم.
اگه کسی میتونه کمک کنه.
ممنون

پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام
شما باید از Overlapping at offset استفاده می‌کردید، نه Overlapping خالی.
از is overlapping at offset استفاده کنید و OffsetY رو مثلاً بذارید 5 و OffsetX رو بذارید روی همون صفر بمونه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
بیا اینم یه روش آسون دیگه گفتم کارتو راه بندازه بسته 1 (درستش این نیست)
دانلود سورس
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/17، 08:14 عصر)Mojtaba نوشته است: علیک سلام
شما باید از Overlapping at offset استفاده می‌کردید، نه Overlapping خالی.
از is overlapping at offset استفاده کنید و OffsetY رو مثلاً بذارید 5 و OffsetX رو بذارید روی همون صفر بمونه.

ممنون برادر، منتهی خیلی جالبه که enable و disable کردن solid با این روش اونطور که من میخوام جواب نمیده. اما destroy رو به خوبی جواب میده، هرچند کار من با این destroy کردن هم راه میفته، اما چرا اینطوریه جدا؟
(1394/6/17، 08:16 عصر)wowxpria نوشته است: بیا اینم یه روش آسون دیگه گفتم کارتو راه بندازه بسته 1 (درستش این نیست)
دانلود سورس

خخخخخ .  آقا ایرانی جماعت، همیشه به بن بست که میرسن، یه راهی میسازن، این راه شما هم جالب بود. ممنون 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، اینم سورس اون چیزی که شما میخواهی با enable و disable کردن بدون  destroy، تو سورس آقا مهدی یک تغییر کوچک دادم....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/18، 01:23 عصر)vng نوشته است: سلام، اینم سورس اون چیزی که شما میخواهی با enable و disable کردن بدون  destroy، تو سورس آقا مهدی یک تغییر کوچک دادم....

تشکر، ولی بازم همون روش آقا مهدی شد، کلا منظورم اینه که اینطوری باید متغیر ایجاد کرد برای همچین کاری. روش اقا مجتبی خوب بود، اما رفتار solid رو غیر فعال و فعال نمیکرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi