موضوعها: 9
سپاسها: 22
60 سپاس گرفتهشده در 16 ارسال
به نظر میاد انیمیشنی که این نرم افزار ایجاد میکنه با انیمیشنی که تو فتوشاپ درست میکنید رو اشتباه درک کردید.
تو فتوشاپ هر اجزای یه اسپریت رو اعم از سر - دست - پا رو باید کلی طراحی کنید یعنی نیایید عکس رو ببرید باید یه دست طراحی کنید مستقل یه سر طراحی کنید مستقل بعد بیایید تو این نرم افزاره با استفاده از بالا پایین کردن لایه ها اون ها رو بهم بچسبونید با استفاده از استخوان بندی
موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
سلام یه سوال
میشه تو خود این نرم افزار اسپرایت ساخت مثل انیمه استادیو ؟ اگر نه تو نرم افزار اسپین چطور ؟ لامصب هرکدوم یه نقطه ضعفی دارن
راستی اکسپورت روی انجین رو نفهمیدم یعنی چی ؟ من به صورت png خروجی میگیرم بعدوارد انجین میکنم کمی طول میکشه ولی باز نمیددنم منظور شما از اکسپورت روی انجین چیه رو یونیتی یا کانستراکت و... یه نفر توضیح بده
ممنون
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
اتّفاقاً برعکس، اگه فایلهای خود اسپرایتر رو وارد کنید، دیگه فریمی در کار نخواهد بود که بخواد حجم رو بالا ببره، یعنی مثلاً در اسپرایتر تنظیم میکنید فلان چیز رو حرکت بده، اون یکی رو بچرخونه و… حالا وقتی فایل خود اسپرایتر رو وارد کانستراکت کنید کلّ تصویرتون یک فریم میشه که قسمتهای مشخّص شده، حرکت میکنند، میچرخند و… یعنی فریم بی فریم! اتّفاقاً این طوری خیلی از حجم پروژهتون کمتر میشه.
(اینها رو تو پاراگراف دوم اوّلین لینکی که در پست قبلیم گذاشتم نوشته)
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
موضوعها: 22
مکان: قـــــم
سپاسها: 24
213 سپاس گرفتهشده در 84 ارسال
دوستان برای اجرای درست انیمیت های اسپرایتر باید به علاوه ذخیره معمولی یکبار هم با فرمت scon. ذخیره کنید تا در سی2 کار کنه
موضوعها: 5
سپاسها: 5
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
سلام.کسی بلده همین کار رو تو نرم افزار gimp2 انجام بده؟
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ(آل عمران/31)
بگو: «اگر خدا را دوست ميداريد، از من پيروي کنيد! تا خدا (نيز) شما را دوست بدارد؛ و گناهانتان را ببخشد؛ و خدا آمرزنده مهربان است.»