درخواست ویدئو آموزش ساخت بازی آنلاین
سلام خدمت همه عزیزان
از اساتید عزیزی که تجربه کامل در ساخت بازی آنلاین با وب سوکت رو دارند،(بالاخص اون عزیزی که بازی جنگ ژنرال ها رو ساخته بود،) خواهشمندم لطفا ویدئوی کامل این آموزش رو خودشون بسازن و قرار بدن،وقیمتش رو هم خودشون تعیین کنند...بالاخره خیلی ها مثل من و بقیه بچه ها دنبال همچین آموزشی میگردن...

بی صبرانه منتظر هستیم اساتید عزیز...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بنده ساخت بازی آنلاین را تقریبا بلدم اما با یک یا دو تا آموزش نمیشه یاد گرفت کامل و بنده دارم سر مطلب هاش را آماده می کنم برای شئ مالتی و انشالله بعد از یک ماه دیگه در یک دوره آموزشی بصورت رایگان قرار میدم فقط یک ماه صبر کنید آماده میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، Americanboy3
تشکر بنظر من مولتی بهتره تا وب سوکیت

و لطفا عنوان را از فروش به درخواست تغییر بدین لطفا کاربران فکر میکنند همه چی پولی است ولی رایگان هستش
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3 ، mr.alian
(1394/10/15، 06:35 عصر)amirho24 نوشته است: تشکر بنظر من مولتی بهتره تا وب سوکیت

و لطفا عنوان را از فروش به درخواست تغییر بدین لطفا کاربران فکر میکنند همه چی پولی است ولی رایگان هستش

نظرت اشتباهه چون شی مالتی پلیر سرعتش خیلی پایینه 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3
دوستان اگر با وب سوکیت بلدین بگین لطفا تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3
برای ساخت بازی آنلاین به چند چیز نیاز هست که کار را ساده کند یک پلاگین برای ارتباط سخت افزاری . یک پلاگین برای کار شبکه ای و پلاگین چند نفره.
تنها راه ارسال داده ها از کانستراکت استفاده از مودم و اینترنت است و روش هاس مانند وایفا و .. پلاگین خوبی وجود ندارد.
برای اینکار باید هر تغییری که صحنه داشته باشیم رو برای سرور ارسال کنیم .سرور  این داده رو می گیره وبرای دیگر کاربران ارسال می کند.
افزونه های کانستراکت برای ساخت بازی های انلاین (که از روی سخت افزار مستقل اجرا می شود) مناسب نیست . چون افزون هایی  منسابی ندارد. وباید همه کار را خودتان پیاده سازی کرد.
مشکل بزرگی که در این دسته بازی هست ناهمزمان بودن و سرعت اینترنت است که کار را بسیار سخت می کند 
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
جناب ابراهیمی منتظر آموزش آنلاین هستیم
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/15، 06:30 عصر)wowxpria نوشته است: سلام
بنده ساخت بازی آنلاین را تقریبا بلدم اما با یک یا دو تا آموزش نمیشه یاد گرفت کامل و بنده دارم سر مطلب هاش را آماده می کنم برای شئ مالتی و انشالله بعد از یک ماه دیگه در یک دوره آموزشی بصورت رایگان قرار میدم فقط یک ماه صبر کنید آماده میشه.
سلام میدونم بالا اوردن تایپیک قدیمی خلافه قانونه ولی اگر بخواین سایت موفق باشه باید اینجا رو درست کنید و اموزش رو بذارید کاربر از گوگل میاد نتیجه بگیره منتظر اموزشیم مرسی
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,184 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,756 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: