سورس first person shooter 2d game
Brick 
به نام پروردگار توانا و با سلام به دوستان عزیز،

یک سورس آموزشی در سبک بازیهای fps 2d براتون ساختم.که میتوانید از این لینک اقدام به دانلود کنید.البته ناگفته نماد سورس ساده ای است و کامل نیست و شاید اشکالاتی هم داشته باشد.منتها برای علاقه مندان به آشنایی و فراگیری نحوه ی ساختن اینگونه بازی ها در کانستراکت مفید است.

اینهم تصاویری از این سورس:

[تصویر:  fps1.png]

[تصویر:  fps2.png]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking ، Vizmark# ، yunes3 ، mostafanastary ، esmail33 ، alii ، kaveh_pzh ، seyed ، Cyber_Amir ، orache ، Amirns ، mehrdad.ch ، comerway ، ik3d ، helpick ، shazde ، keyhan ، ᔕinaᗪehghani
عالی بود 
برای تاچ بخوایم 
چه تغییراتی میکنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کانستراکت من نسخه 204است وقتی میخواهم باز کنم سورس رو خطا میده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/23، 01:09 صبح)maadking نوشته است: عالی بود 
برای تاچ بخوایم 
چه تغییراتی میکنه؟

تشکر، برای استفاده در گوشی لمسی چند روش دارد.مثلاً میتوانید رفتار 8 direction رو به اسپرایت نشونه اضافه کنید و سرعت حرکت و شتاب و حالت no angle رو تنظیم کنید.شی موس رو پاک کنید و بجاش شی تاچ رو اضافه کنید.بعد از آن دکمه های گیم پد رو شبیه سازی کنید.و رفتار 8 جهت و شلیک رو به اون دکمه ها(اسپرایت ها) نسبت بدهید.

(1394/6/23، 02:47 عصر)bahram12 نوشته است: کانستراکت من نسخه 204است وقتی میخواهم باز کنم سورس رو خطا میده

نسخه جدید رو نصب کنید بهتر است.اما همان فایل را هم میتوانید از این طریق در نسخه ی 204 باز کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking
ممنون 
نتونستم خوب درست کنم مشکل داره
اگه امکانش هست یه سورس سادشو بزارید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/23، 09:58 عصر)vng نوشته است:
(1394/6/23، 01:09 صبح)maadking نوشته است: عالی بود 
برای تاچ بخوایم 
چه تغییراتی میکنه؟

تشکر، برای استفاده در گوشی لمسی چند روش دارد.مثلاً میتوانید رفتار 8 direction رو به اسپرایت نشونه اضافه کنید و سرعت حرکت و شتاب و حالت no angle رو تنظیم کنید.شی موس رو پاک کنید و بجاش شی تاچ رو اضافه کنید.بعد از آن دکمه های گیم پد رو شبیه سازی کنید.و رفتار 8 جهت و شلیک رو به اون دکمه ها(اسپرایت ها) نسبت بدهید.

(1394/6/23، 02:47 عصر)bahram12 نوشته است: کانستراکت من نسخه 204است وقتی میخواهم باز کنم سورس رو خطا میده

نسخه جدید رو نصب کنید بهتر است.اما همان فایل را هم میتوانید از این طریق در نسخه ی 204 باز کنید.

نسخه جدید نصب کردم اما بازم درست کار نمیکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/23، 10:51 عصر)maadking نوشته است: ممنون 

شما سورستون رو بزراید تا بررسی کنم مشکلتون چی هست.

(1394/6/23، 11:07 عصر)bahram12 نوشته است: نسخه جدید نصب کردم اما بازم درست کار نمیکنه

نسخه ای که من این سورس رو باهاش ساختم، نسخه 212.2 r هست.اگر این نسخه یا نسخه ی جدید 213 r رو نصب کنید.باید بدون هیچ مشکلی سورس در کانستراکت باز شود.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/24، 09:33 عصر)vng نوشته است:
(1394/6/23، 10:51 عصر)maadking نوشته است: ممنون 

شما سورستون رو بزراید تا بررسی کنم مشکلتون چی هست.

(1394/6/23، 11:07 عصر)bahram12 نوشته است: نسخه جدید نصب کردم اما بازم درست کار نمیکنه

نسخه ای که من این سورس رو باهاش ساختم، نسخه 212.2 r هست.اگر این نسخه یا نسخه ی جدید 213 r رو نصب کنید.باید بدون هیچ مشکلی سورس در کانستراکت باز شود.

http://s6.picofile.com/file/8212416000/test_.capx.html
دقیقا نمیدونم چه کار باید کنم 
میخوام وقتی اسپرایت مشکی لمس شد در همون جهت نشونه تغییر کنه و تفنگ هم در همون راستا تغییر کنه.

پاسخ

سپاس شده توسط:
برای من اجرا نشد. مشکل کجاست ؟
[تصویر:  Capture.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/25، 06:21 عصر)orache نوشته است: برای من اجرا نشد. مشکل کجاست ؟

از NW.js یا فایرفاکس برای پیش نمایش استفاده کنید.

(1394/6/25، 04:22 عصر)maadking نوشته است: http://s6.picofile.com/file/8212416000/test_.capx.html
دقیقا نمیدونم چه کار باید کنم 
میخوام وقتی اسپرایت مشکی لمس شد در همون جهت نشونه تغییر کنه و تفنگ هم در همون راستا تغییر کنه.

بفرما دوست عزیز، از این لینک دانلود کنید.

[تصویر:  fps.png]

پاسخ

سپاس شده توسط: maadking ، makan parsi ، mehrdad.ch ، bahram12 ، ik3d ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس بازی کامل بمبرمن (رایگان ) mohsen_nasri 0 2,310 1399/10/30، 06:28 عصر
آخرین ارسال: mohsen_nasri
  سورس استفاده از دیدئو در کانستراکت rezamms 8 5,222 1399/7/8، 08:58 صبح
آخرین ارسال: rezamms
  سورس ایجاد افکت تایپ rezamms 2 2,817 1399/6/21، 12:40 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  سورس ساخت خدم mega_24 5 5,010 1399/3/12، 03:25 عصر
آخرین ارسال: M.gh